xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Gmail'e 3 gündür giremiyorum. Adresi yazdığımda sayfa bir süre yükleniyor, otomatik login olmayı deniyor, o sırada sayfa yenileniyor. Aynı şey tekrar tekrar sürüp gidiyor, sayfa bir türlü açılmıyor. Otomatik login olmasını engelledim kendim login olmayı denedim yine aynı sorun oluyor. Cookies'i sildim, geçmişle ilgili herşeyi sildim yine düzelmedi. Var mı önerisi olan? Ya da genel bir problem mi? (hiç sanmıyorum :( )[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 firefoxla oluyorsa bu olay explorer ile girmeyi dene exploer ile oluyorsa firefox ile dene nedeni hakkinda hic bir fikrim yok ama benzeri banada olmustu.. 3-4 saat giremiyordum. browser degistirdigimde duzeliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 çok teşekkürler, explorer kullanıyodum firefox yok ama opera ile denedim oldu. ama explorer ile hala giremiyorum :([signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ad-aware , spybot S&D gibin programları kullan explorer havadan nem kapan yegane programdır bunları indir patchle sorun kalmaz muhtemelen[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Explorer ile de Firefox ile de hatta Netscape ile de hiç problem çıkarmadan girebiliyorum.. Browserına birşey bulaşmış olabilir büyük ihtimal..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Firefox kullan derim bikere keşfettin mi firefox doğasını birdaha bırakamazsın :). Explorerdan kat kat hızlı :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bende hepsi var, en güzeli, birini desteklemeyen diğerini destekliyor =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar