Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metucon 2005

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaslar bu seneki metucon'un tarihleri belli oldu. Daha çok zaman olmasına rağmen sonradan ben bilmiyodum da gelemedim diyenler olmasın diye şimdiden açıyorum konuyu.

Yer su anda kesinlesmemekle birlikte ankarada olucak tabii ki =)

Tarihler belli olmakla birlikte:

- Metucon 2005 19-22 Mayis tarihlerinde yapilacak

- 1 Mart-9 Nisan : GM Kayitlari

- 10 Nisan-10 Mayis: Oyuncu Kayitlari

Oyuncu ya da GM olmak isteyenlerin belirtilen tarihlerde basvurmaları gerekmekte sonradan cok karısabiliyo isler.

Bu metucon nedir ne degildir yenir mi gibi sorular soruyosanız kendinize hemen acıklayalım:

MetuCON her sene ODTU Bilim Kurgu Fantezi Toplulugu tarafından duzenlenen dort gun suren bi etkinliktir. Masaustu oyunlarından kostumlu live'lara workshoplara kadar dort gun boyunca masaustu frp rpg bilim kurgu fantezi ile ilgilenen herkesi bekledigimiz buyuk caplı bi organizasyondur.

Herhangi bi sorunuz varsa iletisim icin bana om ya da butun topluluga sormak istediginiz birsey varsa [email protected] adresine mail alabilirsiniz.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Bu sene istanbula tasındım ama tabı bu degıldırkı ank ya metucon ıcın gelmıycem .[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
Metücon Müthiş bir şey. Çok güzel zamanlar geçirdim con dayken Gelmezseniz çok şey kaçırırsınız :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Mesaj tarihi:
2 senedir takip ettiğim bir organizasyon (2003 ve 2004) 2005 i de kaçırmak istemem. İstanbul'da yaşamama rağmen üşenmeyip de kalkıp Ankara'ya gitmeme sebep olabilecek nadir etkinliklerden biri.
Mesaj tarihi:
Guncelleyeyim konuyu =)

Bilet fiyatları yuzde yuz kesinlesmemekle birlikte simdilik masaustu icin 6,live icin 10 milyon dusunuluyor. Bunun dısında 19 Mayısta size bi surpriz yapabiliriz bi aksilik olmazsa bayagı hos olucak =)

Bunun dısında bu sene ilk defa magic turnuvası duzenlemesi gundemde. Konu icin

Ha bu arada ben ankaralı degilim gelmek isterim ama kalacak yerim yok diyenler varsa dert etmeyin kalacak yerleri biz ayarlıyoruz.

Tabii eger cok gelen olursa bi pati bulusması bile yapabiliriz metuconda niye olmasın =)

Bunun dısında herhangi bi sorunuz varsa bana ulasabilirsiniz
MSN:[email protected]

Ya da [email protected] adresine mail atabilirsiniz.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05

[Bu mesaj Saendul tarafından 04 Ocak 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu sene Gm Kaydı yaptırıcagım ve oyun oynatıcagım hrr :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Ben de oynatıcam ama daha karar vermedim ne oynatacagıma. Vampire (yeni sistem), Werewolf (yeni sistem cıkınca) Mage, Fallout, Dragonlance potansiyel ama bunların hicbiri de olmayabilir belki degisik bisi olur bilmiyorum =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
peh kaç yıl ankaradaydım, sözde her seferinde metucon'a gidicektim hiç gidemedim
bu sene kıbrıstayım, "gitmiycem" diyim de bari bu da ters tepsin, gidelim :)
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 04 Ocak 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
Ne oynatmayı düşünüyosun? Oyun zevklerimiz uyarsa bir patinin masasında oturmaktan büyük şeref duyarım.

Generic gunumuz dunyası..Kısacası hafıf macera hafıf gölge işlere bulaşmışlık hafıfde derın devlet sorgulamaları ıceren tadı damakta bır seneryo ıle karşılıyıcagım oyuncularımız ahahah :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§

[Bu mesaj Soulbringer tarafından 06 Ocak 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bunu uzerıme alınıyorum ve şunu soyluyorum yazdıgım oyun 25 Nısan 2001 e dayanan bır oyundur yanı bu oyun varken KV yoktu...

Bılmem anlatabıldım mı..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Ben doldurdum..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Efenim simdi bi metucon da hayırlıysa bitti simdi kimler geldi patiden bu sene de orda gorduk ama goremedik naptınız bi anlatın da anılarımızı paylasalım. Ha bi de star wars live'ında oynayan oldu mu merak ediyorum =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
sw live ında oynamasam da gezindim etrafta, arada sabre larla kapıştık falan. onun dışında 2oyun oynadım con dahilinde.

katılım azdı bu sene,final dönemine yakın olması bahane olarak gösterilsede sırf keyfinden gitmeyen bir sürü adam tanıyorum. daha çok ilgi çekmesini beklerdim. artık her sene ordayım ben, ayırca ank uzak diyenlere bir con da ist de yapmayı planlıyoruz iü kapsamında, duyurulur...
Mesaj tarihi:
Hmm bi dakka sen iüden gelenlerden miydin? Pazar gunu hangi oyunda oynadın sans eseri bende olabilir de iki tane iülü oynattım pazar aksam da muhabbet iyiydi unutmadan =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Haha ben forsaken dm'iydim desem ne dersin =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

• Yeni Oluştur...