Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadas testi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az once bellowdan aldigim bi linkte onu nekadar tanidigima dair bi testti bend kednme hazirladm alin bakin siteden kendinizede yapin
http://www03.quizyourfriends.com/yourquiz.php?quizname=050524153647-264545
az cok taniyanlar bnmkinide cvplayin[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
Mesaj tarihi:
ya keşke msn ismine falan yazsaydın da seni tanıyanlar oradan yapsaydı da kirlilik olmasaydı keşke dünya barış içinde olsa, kuşlar böcekler sevgi kelebeği biçiminde gezseydi.
keşkeler keşkeler..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
valla tanımıyom seni ama bakıyım şu quize bir sadece merak ettiğimden yani[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Mesaj tarihi:
trgdy ninkinde 40 yaptım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
reinforcement ın testinden de 20 yaptım :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
nası ama zordu demi :D:D:D
zgrw abi en dusuk sen yapmıssın :D[signature][hline]anti-depresan
homer kılıklı psikopat insan

[Bu mesaj reinforcement tarafından 24 Mayıs 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
reinforcement.. yuh 1 soru bilemedim sinir oldum[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
hoca zor geldi ya :) dün akşam evde sular kesildiydi çalışamadım , hepte bilmediğim yerden çıktı :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
cok tehlıkelı zamanında chemıcal yapmıstı en yuksek puanı alan adam ısım olarak chemıcalk ı mıken adam yazmıstı oda sılmek zorunda kalmıstı ve ondan sonra kımse forumalra yollamamıstı bole testlerı :D[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
hiç tanımadıım birini ikinci tanıyan kişi olmakta ayrı bi yetenek ister :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Bn bellowun nası 100 aldıını annamadım...30 aldım ama kendisi bnim yakinen ilkokul arkımdır.Nese bn depresyona girem bari...
*nası 30 alırım die düşünmeye başlar*[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Mesaj tarihi:
said:
Maxuth, 25 Mayıs 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
Bn bellowun nası 100 aldıını annamadım...30 aldım ama kendisi bnim yakinen ilkokul arkımdır.Nese bn depresyona girem bari...
*nası 30 alırım die düşünmeye başlar*

adam bikere yapt1 30-40 gibi bisi aldi sonra bidaha yapip 100 aldi ama okuldan bi arkim 15-20gunluk 80aldi[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
Mesaj tarihi:
said:
Viktor, 25 Mayıs 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
cok tehlıkelı zamanında chemıcal yapmıstı en yuksek puanı alan adam ısım olarak chemıcalk ı mıken adam yazmıstı oda sılmek zorunda kalmıstı ve ondan sonra kımse forumalra yollamamıstı bole testlerı :D

ahah baya güldüm buna :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
  • Yeni Oluştur...