stigmata Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 İşine yaramayıpta satabılecek olanlardan haber beklıyorum. Nick: Xanny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Horde ? Alliance ? Server ?[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Alliance, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ac h. lerde 20 tanersini 1 g ye satıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mageweave Cloth : Altar of Zul, Hinterlands - Level 45-47 Troller Runecloth : Thalassian Base Camp, Azshara - Level 51-53 Blood Elfler[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Daha bir genelleme yaparsak :) Mageweave 40+ Humanoid Runecloth 50+ Humanoid[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Beyler bende bazı yerleri biliyorum da, sizlerden satan falan var mı diye merak etmiştim. :) Türküz falan, belki ufak bi discount la alırız malları diye şeyetmiştim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ayrıca lvl 34' üm. Oralar hafif riskli kaçar bana.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bol bol rfd(razorfen downs) veya sm(scarlet monastery) run yapın milletle.oraya ben şahsen bu aralar item lvl kasma ve para açısından gidiyorum ordan silk acayip düşüyo ben bi gidişte 120-130 köklüyorum mageaveave dersen eğer Zul'farrak ı tavsiye ederim ve ayrıca uldaman da olabilir..En iyisi bu siteden bakıp karar verebilirsin. http://www.wow-europe.com/en/info/basics/worlddungeons.html [signature][hline]Lorrotar [Bu mesaj Lorrotar tarafından 25 Mayıs 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 direk AH derim :p[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar