Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Neden aklımıza gelebilecek hemen hemen her grup bu yaz geliyor türkiye'ye?Neden hepsi hemen hemen aynı günlerde?Neden bende hepsine gidecek kadar para yok?Neden gitmeye karar verdiğim konserlerde 18 yaş sınırı gibi sinir bişi varken böyle gitmek isteyip de gidemeyeceğim konserlerde bu yok? Neden yaa neden ühühüh :([signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yaaa para yok hepsi ayri ayri gelse hepsine kosa kosa giderm ama simdi birine gitcek para yok[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Türkiye'nın tanıtımı ve dünyada değişen imajı ilgi bişey. ayrıca türk dinleyicisi de eskisinden çok hissettirio kendini. artık arasından seçicen gidicen 1-2 tanesine[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Gerçekten yaa..Sınav zamanına geldi hepsi.Ayrıca para da yok..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki: Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun... Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar