Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ara görüntülerden birinde bir adam smaç bastıktan sonra uçuyor.Uçan adam kim ?? Hangi maçta uçuyor ?? Durumu Nedir ?? Varsa görüntülerine nerden ulaşabilirim ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 walla nba tv de ara görüntülerde çok şey gösteriliyo... oyüzden hatrımda tutamadım...ama emin ol bu akşam bakacam...görürsem sana söylerim[signature][hline]Sen bir insansın Ben bir insanım Pis kokulu bişeye bastım Ayağıma yapıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hatta aynı görüntülerde aptal bir kız şarkı söylemeye çalışıyor.Pek ünlü sayılmaz... uçuyor dediğim smaçtan sonra uçuyor. (bence türbenlere kadar uçmuştur)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 abi onu bende gördüm 2 kere...bende cevapları bekliyorum...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 up ulen[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Hatta bu uçan adamın forması Charlotte Hornets forması. Eski yani biraz. Ya da ben yanlış gördüm New Orleans Hornets'te olabilir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Eğer Charlotte veya New Orleans ise kesin Baron Davis tir. Ama tam anlayamadığım için görüntüyü emin diilim taabi...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 baron davis o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 öyle seyircilere uçan hatırladığım tayjaun prince regie millere blok koyduktan sonra uçuyo o var ama smaç vurmuyo onda[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ilk benim de o aklıma geldi ama kurtarmıyo o?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 smaç bastıktan sonra uçuyo ne demek? tam olarak olayı anlat 12083712837 kere izlediğim için bütün reklamları nbatv sayesinde hepsi ezberimde yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 anladım reklamı hani rockets sahasında kız böle topu tutuyo huu falan abuk subuk hareketler yapıyo şarkı söylüo falan :D ama bilmiyorum dikkat etmedim adama[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 heee tamam hatırladım bende şimdi,kız melez hatta japon kırması gibi bişey :),reklamı verirse çıkarırız herhalde[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Kizil saçli asyaliya benzeyen kadinmi[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ewt smaç bastıktan sonra yere paralel olarak uçuyor türbünelere adam =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 abi yere paralel oluyo uçuyo ne demek ehue bu eleman smaç vurduktan sonra yerden dengesini kaybedip tribünlere sekiyo dimi ,diğer türlü fizik kanunlarına aykırı olur :) hmm bide jason richardsonın alley oop var koşarken baron davis yere vurduruyo,jason havada topu yakalıyo tam vururken arkadan bi eleman ittiriyo ama jason hem smacı vuruyo hemde ayaklar havalanıyo potanın arkasına doğru bölee [signature][hline] [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 26 Şubat 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 26 Şubat 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 heh işte arkadaş o potanın altından ayakları uzanan arkadaşın tribünlere uçtuğunu sanmış :D[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 geçmiştir türbünleri[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 o adam baron davis :rock:[signature][hline]nash-mvp richardson-kitapsız şütor jj-sessiz suikastçi marion-the matrix amare- planör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar