Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaga bitiyormuş.

Alo-matik

Öne çıkan mesajlar

Zeytın yaglılık olmuş biraz Sn Dmc ozrumude dıledım konuya donelım yapısı..

Sinirli iseniz sinirinizi stress alıcak seylerde kullanınız Sn Patiler ne kum torbası dır nede stress topu anlatabıldım umarım..

Konuya degınıcek olursak zamanında bıtırıyor daha otesı olmazdı ve bunu anladı ve kıvamında bırakıyor..

Saygılarımla SOul[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar kusra bakmayın ama Zaga'ya Okan Bayülgen'e laf söyleyenlerin programın içeriğini anlayacak zeka kapasitesine sahip olduklarını düşünmüyorum. Lakin "bitsin artık yeter" diyenleri daha bi komik buluyorum çünkü programı zorla gözünüze sokmuyorlar üstelik program gecenin bi yarısında başlıyor.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Yok kanal degıstırmez de biticek zaga
Ben bu haftakını harbi dayanamadım artık ya
baktım saate 02.25 olmuş eeh dedim bu saatten sora gozumden uyku akıyo ne izlicem dedim yattım.
konuklarda rezaletti zaten bana gore.

Bitmesinede cok az kaldı, hayırlı olacak kanaatindeyim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 24 Mayıs 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...