BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Yenerk85, 04 Kasım 2004 05:59 tarihinde demiş ki: ultima ultima nereye kadar, kıydım paraya pre orderdım avaturkten sonra bi dşündüm ben hayatımda hiç oynamadım bu oyunu, napacaz arkadaşlar :) hiçbirimiz oynamadık henüz, betacılar dışında :D *!uçuşan terliklerden kaçar*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yani everquest 1 i kastettim lütfen sözlerim yanlış yorumlanmasın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 SOE den bi halt olacağına inansam belki bende denerdim ama nefret ettirdiler sağolsunlar. Wow ve guild wars da görüşmek üzre ;P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 wow almayı düşünüyordum ama fikrim son anda değişti.Kesinlikle Eq2'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben hem wow hmde e2 alacam. Ama avaturkteki şu dvd olayına kafam takıldı bi kolay yolu yokmudur bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ben verdim siparişi avaturke.Yani bende eq 2 de olacagim gibi..[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 aha bende wow dan donenlerdenim inş elimde patlamaz yarın weriyom siparişi hadi hayırlısı... :) (eq2 rulaz)[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 im in Ogoed of LineageII & SWG Dodo of SWG Isetra of SWG & COH and will be the Dodo of EQ2 :)[signature][hline] Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bende burdayım yok yazma atheacaaam =P[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningstarDspna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 arkadaşlar ben de avaturkten ayın 8 inde sipariş verdim işallah bi kelek olmaz kredi kartları ile postacılar ile uğraşmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 oyunu alan herkes avaturke bir şüpheyle yaklaşmış hehe birşey olmaz öyle sanıldığının aksine güvenlik önlemi var bunun,kullanıcı sözleşmesi var kaybolma olayı vs. çok düşük bir ihtimal.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningstarDspna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 İlk kez avaturkten alış veriş yapıyorum o yüzden biraz tedirginim.Birde arkadaşların SWG ile ilgili kötü bir mazisi varmış onu anlattılar iyice gerildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Apache, 09 Kasım 2004 13:48 tarihinde demiş ki: oyunu alan herkes avaturke bir şüpheyle yaklaşmış hehe birşey olmaz öyle sanıldığının aksine güvenlik önlemi var bunun,kullanıcı sözleşmesi var kaybolma olayı vs. çok düşük bir ihtimal. onun sebebi swg olayında olduğu gibi olabilir mi düşüncesi, ama o olayda biraz da oyunun avrupa dağıtım tarihinin gecikmesi ve avaturkun bu konuda yapabileceği bişe olmamasından kaynaklanıyodu yanlış bilmiyosam bunun dışında yani oyunun avaturkten yollanma tarihi dışında ödemeler, oyunun teslimi vs konusunda endişe edecek bir şey yok zaten, arada sırada her yerde de olan istisnalar dışında sorun yaşamazsınız yani avaturk ile[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Her ne kadar asagidaki uye listemizin tumunu EQ2 de veya guildimizde gormeyecek olsak da EQ2 ye ilgilerinin oldugunu bilmekde cok guzel Sevgiler 1 Aerill 2 Kanuni 3 Ltina 4 Namessar 5 Rdoan 6 Aderae 7 Xanorin 8 xaar 9 darksorrow 10 Mostruash 11 Guru 12 jikol 13 ayk321 14 supremeallah 15 Basat 16 Dandondelyus 17 shayn 18 Xeljuq 19 Nazoma 20 GaiasSolamnus 21 SlithStonewall 22 Hildor 23 sente 24 Zorlu 25 noyan4 26 fergeron 27 Nluamin 28 Forg 29 Sipidi 30 Decapitate 31 BlackRose 32 Nemesis 33 Armurel 34 Kuzgun 35 Mighty_THoR 36 Lillian_Axe 37 Nox 38 Drizzt 39 levent 40 Archangel 41 Claydone 42 Regador 43 ATASAGUN 44 Baelian 45 LoomineeL 46 Vanwa Elen 47 rambokazim 48 hrgiger 49 Tuor Delarren 50 DarkWanderer 51 AmonAmarth 52 Slapus 53 Raisha 54 mehanix 55 sirplayA 56 Daishi 57 KaBuS 58 Oyuncu 59 Lynna 60 riverkhan 61 exarkun 62 Gladmir 63 Argoh 64 palapiyer 65 festival.Jeee 66 Ivy 67 rising k'han 68 Wardancer 69 KapIKulu 70 lurdas 71 Tarkan 72 Pawliger 73 Zyklon 74 odesa 75 AzorkA 76 toofun 77 Bullbai 78 Sindel 79 Haywan 80 venoms 81 Blackice 82 Deamon 83 sarnav 84 xeki 85 Haswan 86 orcun_okm 87 arcangel 88 Laurenna 89 psptop 90 Ocean 91 Azi 92 Burakstlin 93 cengiz han 94 madturk 95 Hoserbaba 96 eminem 97 hakanbehcan 98 Sardius 99 Leoric 100 Sylian 101 Morian 102 Woden 103 didi 104 Emre The Sorcerer 105 Azermann 106 gagarov 107 muratozcenk 108 Mad_Wolf 109 kerati01 110 BLiTZeR 111 Isetra 112 fade 113 Darkainu 114 Arnavisca 115 Sithorian 116 Geratcha 117 blackisle 118 caine 119 yenal 120 cooper 121 stirner 122 Bersh Lennox 123 ilir 124 cadi 125 phlox 126 Warden 127 Kumadam 128 emir[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legola Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 avaturkden siparişlerin gelmesini bekliyorum . gelir gelmez oyuna atlicam :)[signature][hline]The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 preorder vermiştim bakalım bugün kargoya veririz yarın gelir manisaya diyolar ama yalan mı doğru mu bilmiyorum. hangi server veya shardda oynuyo türkler? uo gibi shard tipi bi yapılanma mı olucak bilmiyorum ama giriceem yer konusunda bilgi lütfen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 türkler genel olarak runnyeye serverında[signature][hline]Tuor Delarren Rhyexh of EQII Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Beni kimsenin tanıdığını sanmıyorum ama, SWG Ahazi'de DJK'ım vardı. EQ2 Befallen'da Oropher, lvl 12 Predatorum. Befallen'da oynayan varsa görüşelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: NexcaT, 12 Kasım 2004 13:23 tarihinde demiş ki: 31 BlackRose hay Allahım şansa bak bana denk gelmiş :D 1 haftadır elektrik ve telefonlarımın neden kesik olduğunu şimdi anlıyorum lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 lol giren cikan oldu belki degismistir numaran :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 yok abi "giren çıkan BlackRose'a" zaten biliyosun :D 1 haftadır kudurdum be burda 15 km yol tepip bilgisayarcıma gidip forum okuyodum yani gerisini sen düşün ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ben de aldım bugun oyunu da hangi servera girsem hangi tarafı seçsem sizinle oynarım onu da bir soyleyin bir zahmet...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 runnyeye qeynosa gel ..... evil side sux.. ne o öle darth wader modası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Etriel Eledhwen, Coercer, Runneye (Neden Wizard değil demeyin... Check my Bio soon)[signature][hline]Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hehue ben dahil listenin en az yarısı eq2den eq1 tadı alamayaraktan wow'a geçmiş durumda :) geçmişe bakınca ne de heyecanla başlamıştız ama beni map ve serverın geri sarma olayı yıktı ve satıverdim dvd mi :) ha bu arada hakkını veriim gene gördüğüm en güzel başlangıcı olan oyunda gemide falan filan herşeyi yawaş yawaş örenip yolunu çizme güzel de sarmadı :([signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar