Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoklama!

athea

Öne çıkan mesajlar

Kimler EQ2 oynayacak, siparis etme durumlari nedir ne degildir yaziniz da burda bi arada bulunsun.

Lutfen herkes bi mesaj atsin, konu muhabbete donmesin, muhabbet etmek uzere gonul raatliiyla yeni konu basliklari acilsin, bu sadece yoklama thread'i olsun...

Ben sahsen pre order ettim, character creation hedem geldi, piercing ve sac modellerinden dolayi en az bir adet half elf acmaya karar verdim =p

Haydi lay lay lom, sagdan sayiniz!
Sosyal ağlarda paylaş

bende bu aralar pre-order edicem bir param olsun:D collectors mı ısmarlasam diyordum ama karar veremedim..eğer hala ısmarlamamış olan ve beraber ısmarlayalım diyen varsa ben varım

not: avatürkte dvd hali var ve bende dvd -rom yok dolayısı ile yurtdışından ısmarlamayı düşünüyorum.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Sosyal ağlarda paylaş

ahan da! athea'nın süfriz dönüşü eq2'ye nasipmiş yaşasın!

ben de pre order şeysinden aldım, karakter yaratım ekranında abuk subuk yüzler yaratıp eğlendim, oyunu da oynayacam, budur...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Amazon.co.ukden İngiltere'deki arkadaşıma limited edition siparişi yaptım. O da alır almaz bana göndericek. Malesef avaturke bu konuda güvenemiyorum, SWGden sonra. :([signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 28 Ekim 2004 19:06 tarihinde demiş ki:
ahan da! athea'nın süfriz dönüşü eq2'ye nasipmiş yaşasın!

ben de pre order şeysinden aldım, karakter yaratım ekranında abuk subuk yüzler yaratıp eğlendim, oyunu da oynayacam, budur...

Biz oynadik SWG bi kere sen ektin hic bahane aramayiniz Roz adam! i...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ekmemiştim, adsl yolu gözlemekteydim ama adsl gelince de swg artık dönülmez akşamın ufkundaydı ben napim

bu arada sondaki o "i...." kısmı gözümden kaçmadı haberin olsun ^_-

*!aba altından dinamit gösterir*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 30 Ekim 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende gelebilirim belki =)
oyun hakkında bilgi alabilcegim bi site solermisiniz ırklar, classlar, ss ler falan.
edit: forumda varmış aradığım herşey =p
[signature][hline].

[Bu mesaj tunca tarafından 30 Ekim 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj tunca tarafından 30 Ekim 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

High Elf - Priest anacım priest ava'dan sipariş ettim bende ya benden önce başlarsanız ağlarım benya :([signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

SWG'yle aramda garip birşeyler oluyor 5 aydan sonra, anlam veremiyorum.

En kısa zamanda sipariş edip geliyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 01 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
pakize cim sana yeşil ışık yakıyorum ve world of warcraft da davet ediyorum.
sevicem bak artık seni.

artık çok geç :)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...