Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Million Dollar Baby

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Film, 30unu asmış bir kadının (Maggie) boks hayatını anlatıyor. Ünlü bir antrenörün (Clint Eastwood as Frankie) boks salonunda kendi kendine calısıyor. Frankie ilk basta Maggie'nin antrenörlügünü kadın oldugundan reddetse de daha sonra kabul ediyor..

Film drama filmi, hersey tam cok güzel gidiyor derken, beklenmedik bir sekilde filmin yönü değişiyor. Sonu da yine hüzünlü..

Ha bu arada filmin cogunda Morgan Freeman eşlik ediyor, hikayeyi anlatıyor, kendisi aynı zamanda Frankie'nin salonunda calısıyor, eski bir boksör..

[Bu mesaj CEDAY tarafından 29 Ocak 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
walla sanırım ben ilk defa clint eastwood un yönetmenligini yaptıgı bir film izledim. digerlerini kacırmısım ama bundan memnun kaldım diyebilirim..
Mesaj tarihi:
O ne lan öyle ışık şefi: eastwood yünetmen: eastwood başrol :eastwood adam ammma bencilmiş yahu[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!
Mesaj tarihi:
said:
The_, 30 Ocak 2005 06:13 tarihinde demiş ki:
O ne lan öyle ışık şefi: eastwood yünetmen: eastwood başrol :eastwood adam ammma bencilmiş yahu

e daha ne istiyon işte! film bence şimdi tam EASTWOODUN olmuş!..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Guzel bir film. Ama biraz agir... O yuzden ortamini bulup da izlenmeli ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Mesaj tarihi:
Biraz American film tarzinin disina cikmis yanliz... O yuzden beyendim ben filmi.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
süper film herkese tavsiye ederim..[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!!
----------------
ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve..

www.forumkahvesi.com
www.forumkahvesi.net
Mesaj tarihi:
cok guzeldi cok. beklenen [spo1=klasik holywood finali]kizin iyilesip tekrar ringlere donup blue bear'i ezmesi gibi.[/spo]olmadigina da sevindim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
clint eastwood'un yönetmen olarak en başarılı filmi diye anılıyor, ve bu mystic riverdan bile daha iyi olduğu anlamına geliyor. umarım oscarlardan bi iki tane kapar[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
Beyler onu bunu bırakın da gitmeye değermi?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Oscar almadımı bu film ya? En iyi film dalında olması lazım.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

• Yeni Oluştur...