Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sırada bir E3 daha geçti...


ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

NFS MW?!? M ve W açılımı nedir most wanted mı yoksa?
o oyunun NFS u2den önce çıkması gerekiyodu ve iptal edildi diye biliyordum ben...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 24 Mayıs 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Ps3 damgayı vurdu bence. 2 terraflop işlem hızı dehşet bir rakam. ( süper bilgisayarların bazılarında max. 10 terraflop).

Xbox 360 'ı silip geçecek. Konsol gerçekten harika. Ekran kartı 2 SLI Geforce 6800 ultra'dan daha hızlı. CELL işlemcisi inanılmaz bir teknolji harikası. Alette Wi-Fi, bluetooth , blu-ray disc desteği var. Tek diske sığan 50 gb'lık oyunlar bizleri bekliyor olacak[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç takip edemedim bu sene, iş ayrı okul ayrı derken uzak kaldım. Şimdi de proje yapıyorum *!gözleri kocaman açılır, masum masum bakar* Rpglerde bi gelişme var mı? Adam gibi rpg çıkacakmıymış yakında? Blizzard'ın hellhede london'ı rpg mi olacak yoksa yine aksyon mu olacak? Şöyle bi güncelleyebilecek olan var mı beni? Bide ne bombalar geliyor yeni? Battlefront 2 duydum, The Fall vardı falan..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sağlam oyunlar geliyor. Bu yılki E3'e damgasını vuran firma Sony'ydi. PS3 resmen sildi süpürdü. Bütün videolarını çektim ayrıca 4 günün TV yayınlarını internetten çektim :).

OSN'den mag ve Level'dan Tuğbek ve Sinan'da ordaydı. Konferanslara katıldılar falan, haziran ayındaki LVL'da ayrıntılı bir E3 yazısını bulacaksınız, DVD'de de bir çok video ve resim olacak.
Buradan'da bir çok resime ve kısa bilgilere ulaşabilirsiniz.

PS3 videolarından özellikle Killzone 2 olay yarattı. Hatta "acaba CGI" mı denildi, fakat Real-Time olarak render edildiği açıklandı. Tabi heyecanlandık. Tek eksik bulduğum nokta Sony PSP'ye önem verilmemiş olması. Muhtemelen bir çok önemli oyunun daha hazır olmaması nedeniyle 2-3 oyun gösterdiler sadece.

Şu E3'e o kadar çok gitmek istiyorum ki, seneye gitmeye çalışacağım.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ouz_UFO, 24 Mayıs 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
NFS MW?!? M ve W açılımı nedir most wanted mı yoksa?
o oyunun NFS u2den önce çıkması gerekiyodu ve iptal edildi diye biliyordum ben...

ewt most wanted oluo iptal deil hatta 1-2 videosu bile yayınlandı.[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 ps3 dioruzda kaçımız alabilcez :( başlıkta dedigi gibi bir e3 daha gecti neler getirdi neler götürdü...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...