Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Açıkcası bu kadar sayfa tartışma sonrası MArkmanship kesinlikle ana talent harcama yeri olacak . Bunun yanında keyfe göre biraz Beast biraz survival koymak lazım. Survivalın tek amacı aslında yaratık yanına geldiğinde ölmeden birkaç saniye dayanabilmek. Beastmastery ise PvE yapan biri için tamed hayvanını güçlendirmek diyebiliriz. İlk sayfada yazanlar (tam talent sayısı az mı fazla mı bilmiyorum orda) esas anlamda ana karakterimi oluşturucak. Survivaldan neler alınabilir bir fikrim yok. Birkaç Temp bakayımyani PvE diyip survivala ne vermiş millet.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Talentler hakkında yardımcı olabilecek bir site Hazır templateler[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
batu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hunter konusunda marksman ve survavial talet lari konusunda hem fikirim. Ancak hunter oynayan ırkların oynanışı arasında da bence oldukça büyük farklar var. Ben alliance oyanayacağım icin bu ırkları karşılaştırabilirim. Elf hunterlar bence full marksman, ve kalan puanlar ile survival gitmeliler, wingclip ile mesafeyi tekrar açmaya çalışmalı zaten oldukça az bir hp si var, uzaklaşamiyorsa kaybetmeye mahkum gibi. Ancak dwraflarda durum biraz daha farklı. Dwarflar racial ability nedeni ile marksman ve survival arasında dengeli bir dağılıma gidebilir. Drwarfların yakın mesafede savasacak kadar hp si ve racial ability si sayeside ayakta duracak gücü var gibi. Pet in ileri seviyelerde pek ise yaramadığını dusunursek pvp için beastmastery i göz ardı etmek en iyisi.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Talentlarınızı deneyerek görün :) Burdan kafama göre bişiler yapıcam milletinki hoşuma gitmedi hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Son karar Marksmanship 31 Talent Improved Concs. Shot 5/5 Imp. Hunters Mark 5/5 Lethal Shot 5/5 Aimed Shot 1/1 Improved Arcane Shot 5/5 Mortal Shot 5/5 Ranged Weapon Specialization 5/5 BeastMastery 21 Talen Imp. Aspect of the Hawk 5/5 Endurance Training 5/5 Bestial Swiftness 1/1 Unleashed Furry 5/5 Ferocity 5/5 Toplam 52 talent oldu yani bazılarını 5/5 ten 4/5 yapmam gerekebilir ama ana talent şeklim böyle olsun istiyorum şimdilik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 beastial mastery sux bence çoğu yaratık iplemiyor pet i sana dalıyorlar hele birde genk yersen çok kötü oluyor .bu yüzden survival yercih ederim[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Daggerfall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Karabulut, 06 Şubat 2005 14:04 tarihinde demiş ki: sunu soyleyebilirm olen hunterlarin hepsi trap kullanmayanlardir.... sana kesinlikle katılıyorum ve yukarda anlatmaya çalıştığım şeyde buydu.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom.......
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben bestial swiftness ile bilmemne king diye bi pet var onun atlı adamları yakalaya bildigini duymustum ne kadar dogru bilmiyorum ilerde denicez insallah :)[signature][hline]"para ürkek bakire gibidir. ilk tıkırtıda bozulur."
Daggerfall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Penthesilea, 06 Şubat 2005 15:12 tarihinde demiş ki: said: BlackWolf55, 05 Şubat 2005 11:09 tarihinde demiş ki: Hım neden ustune kosuyorsunkı? gorunmezlık gıbı bır sılahın var benım arkadasım level 30 rogue ıken level 40 hunter ezdı hos bende vardım ama ılk bana saldırdı ben kacdım o daldı sonra aldı hunterlarda olay sadece pet pet yokken hunter cok zayıf oluyor Oha. Ben kendimden 1 lvl yüksek (level 22 iken 23) rogue aldim. Arkamdan gelip backstab yapmadıkça da alacağımı iddia ediyorum. Track hidden diye bir olay var, hunter's mark diye birşey var. Concussive shot var, scorpid sting var, yanına gelmeye yeltenirse wing clap + aspect of the tiger var. + Scatter shot var.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom.......
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Level 24 üm, dün Junko'yla duel yaptık (level 25) ben kazandım. Bence kesin sınırlar çizmek çok yanlış. İstediğin şeyi oynatmak önemli olan. Neyse, mesele o değil zaten, Absolut'un başlığın içine ettik =) Güzel olmuş Absolut baya, ama ben hala o Ferocity yerine Marksmanship e verebileceğini düşünüyorum. Damage dealer sensin yani, pet sadece tank bence.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Absolut, 05 Şubat 2005 02:18 tarihinde demiş ki: Stableda sorun varmış. GMlere page attım evet sorun var dediler. eh yanu us betada benim başıma gelmeyen kalmadı bu hunter da . hana sorun nasıl devam eder anlamadım. geçmiş olsun benimde kedicigim gitmişti :) (beta bitti ben nediyorum)[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Aslında tekrar baktımda Ferocity yerine Hawk Eye almam daha iyi olabilir yani ranged weapona range eklliyor :) Marksmanship 34 Talent Improved Concs. Shot 5/5 Imp. Hunters Mark 5/5 Lethal Shot 5/5 Aimed Shot 1/1 Improved Arcane Shot 5/5 Mortal Shot 5/5 Ranged Weapon Specialization 5/5 Hawk Eye 3/3 BeastMastery 16 Talent Imp. Aspect of the Hawk 5/5 Endurance Training 5/5 Bestial Swiftness 1/1 Unleashed Furry 5/5[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hunter oynayan birisi için extra klavye yeteneği olması gerekıyor bence çünkü hunter çok fazla mikro isteyen bir class hoplıcan zıplıcan wing clap atıp mesafe alıcan con atıcan stunlucan saydırcan sonra yıne dıbıne grıp wing clap atıcan birde su trap işini combat ıcınde de koyabılsen koyamıyorsun bu arada hunter malee de sıfır yani olurya talihsizlik sonucu adamla malee de kalırsın bırak klavyeyi git tuvalete[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Meleede kalırsan da yapacak şeyler var tabi ama kalmamaya çalışmak en güzeli :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Karabulut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 aha benim talentlerim... beast mastery: (8) -aspect of the hawk 5 -aspect of the monkey 3 survival: (12) -precision 5 -reflexes 3 -wing clip 3 -deterrence 1 marksmanship: (31) -concussive shot 5 -hunt mark 5 -lethal chots 5 -barrage 2 -ajmed 1 -mortal shot 5 -hawk eye 3 -scatter shot 1 -ranged weapon specialazition 3 -trueshot 1
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Improved Arcane Shot 5/5 Bunu almak kadar büyük kayıp yok , arcane yerine Aimed shot kullanacasınız muhtemelen üstelik 1 saniye çokda iyi bir bonus değil.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Aimed shot u pvp ye baslamak haricinde kullanmak pek akıl karı değil ki[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 iyide abso pvm karakteri istiyormuş, ki aimed shot ı başlangıçda veya rakip kaçarken bile kullansanız yeterli. Crit i yakalarsanız kesin öldürsünüz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ARcane shootun koşarken atılabildiğini unutmamak gerekir.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ha pvp icinse tamam. Ama her şeye rağmen, aimed abarti birşey değil bence. Çünkü o 3 sn de atacağın 3 okun toplam dmg ı o kadar zaten, bir de critical olma ihtimalleri var teker teker. PvP başlangıcında atmak için bence o =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 pmv de aimed güzelde pvp de bir kere bile aimed kullandıgımı hatırlamam hatta gereksiz birşey gibi ama bu talent kişiden kişiye değişir arcane süper birşeydir serpent çok tatlı birşeydir hele hele birde karsındakı adamın agi ve sta sını yanlıs anımsamıyorsam düşüren bir skill vardı birde casterlara birebir etkili bir skill böle atıyorsun daha lvl1 de 616 mana drain ahaha daha ne isticen :P [signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 07 Şubat 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hazır bi topiğim var bundan devam edeyim bari. İlk tame edeceğim hayvanın ayı olması ve doğal olarak bana bir skill öğretmesi herhalde akıllıca olur. Birde hangi hayvanların hangi skilleri kullandığı ve bize öğrettiğini yazan ve tabi hangi hayvanlarında hangi skilleri benden öğrenebileceğini yazan bir site var mı? Mesela ben kedigilleri seviyorum. Bunlara neleri öğretebilirim?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Pet skilleri Burdakine göre yanılmıyorsam kedigiller bütün 4 skilli de öğrenebiliyor değil mi? Tabi tecrübeli arkadaşlar en güçlü petlerin ne olduğunu LVLa göre yazarsa daha kolay olur o ayrı :) Yani lvl 60 oldugumuzda keşke kedi değilde ayucuk tameleseydin demeyin diye diyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Absolut, 08 Şubat 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Pet skilleri Burdakine göre yanılmıyorsam kedigiller bütün 4 skilli de öğrenebiliyor değil mi? Tabi tecrübeli arkadaşlar en güçlü petlerin ne olduğunu LVLa göre yazarsa daha kolay olur o ayrı :) Yani lvl 60 oldugumuzda keşke kedi değilde ayucuk tameleseydin demeyin diye diyorum :) hakkaten bu konu merak konusu tecrubelıler muhakkak vardır bı zahmet soylerlerse ssuper olur
Öne çıkan mesajlar