Lostbr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 merhaba arkadaslar ben sphere revision 403 u yukledim. ancak sphere_spells.scp de asagıdaki hataları verdi ve bu hatalar bu kadar degil her spellde bu hatayı veriyor. magery ve necromancy skillerini tanımıyor bu sorunu nasıl cozebilirim ? ERROR:(sphere_spells.scp,28)Undefined symbol 'MAGERY' ERROR:(sphere_spells.scp,28)Bad resource list id 'MAGERY 1.0' ERROR:(sphere_spells.scp,46)Undefined symbol 'MAGERY' ERROR:(sphere_spells.scp,46)Bad resource list id 'MAGERY' ERROR:(sphere_spells.scp,63)Undefined symbol 'MAGERY' ERROR:(sphere_spells.scp,63)Bad resource list id 'MAGERY 10.0' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 403 mü 402 mi? bir de sıfırdan sphere ve scriptlerini extract edip mi çalıştırdın? ben o şekilde deniyorum bir problem çıkmıyor.. spheretables'da skillerin ayarlanmış olduğunu ve yükleme önceliğinin doğru ayarlandığını kontrol et istersen.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostbr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 403 ya ilk basta hata cıkmamıstı sonra bazı degisiklikler yaptım hata cıkmaya basladı sanırım spheretables.scp deki yaptıgım degisikliklerden oldu bu deneyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 google'da "files comparer" diye arattırıp indir, güzel bir program, orjinal tables ile değişiklik yaptığını karşılaştır bak bakalım neler yapmışsın :) not: 403, 402'den çok daha kötü, denemek için tamam ama ciddi server için kullanma.. [Bu mesaj thelegbra tarafından 24 Mayıs 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar