Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Def Jam Fight For n y

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Selam Arkadaşlar Size bu oyundan biraz bahsetmek istiyorum açıkcası ben ps2 mi bu hafta getirtdim dışardan bu oyunda orjinal olarak elime geldi açıkcası hayran kaldım inanılmaz güzel yapılmış bir oyun EA Sports un üstünde durdugu bir sokak kavgası Oyun Bir mafya babasını polislerden kurtarmanızla başlıyor kendi tipinizi belirleyip saç elbise takı dövme ayakkabı gözlük gibi aksesuar ve elbiseleride ayarlayıp sokak çetesinde yerinizi alıyorsunuz ondan sonra gelsin kavgalar Oyunda Snoopdog-FatJoe-SeanPaul-Xbit gibi ünlü tiplerde karşınıza gelebiliyor Kesinlikle denenmesi gereken bir oyun ....[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Ya bu oyunda karakterimi yarattım.Story'de %100 yaptım ama hala normal oyuna karakterim geçmedi.Onu nasıl diğer karakterlerin arasına alıyoruz.Eskiden bir arkadaşım yapmıştı da...Birde hile bölümü var oyunda.Hileleri arattım nette bulamadım.Bildiğiniz var mı beyler?
Sosyal ağlarda paylaş

Dün oynadım oyunu. Ultimate Spider-Man'den (PC) sonra beni böyle sinir eden bir oyun oynamamıştım.

Ondan önce Smackdown vs RAW 2008 oynamıştım. Tamam bir sürü farklı dövüş şekli var, hepsinin farklı tuş kombinasyonları var. Bir de arada sırada "L2" "R2"ye bas diyor. Saliselik oluyor bunlar. Tam da ben bir hareket yapmaya kalkıştığım sırada olunca da o tuşa basamıyorum kaçıyor. Oyun bazen kontrolümden kaçıyor. Ama buna rağmen Right thumb stick ile adamı tutup deli gibi dövme imkanım bulunuyor. Kafa göz dalmak da eğlenceli.

Ancak Def Jam Fight For NY'de kontrolün tümden elimden gittiğini görüyorum.
Oyunun başında adama vurmak için yürüyorum, tam yanına gitmişim vurcam, adam bana okkalı bir kombo geçiriyor. Sonra tutuyor bilardo masasına vuruyor. Bilardo masasından sonra seyirciye fırlatıyor. Seyirci beni tutarken yumruk combo deniyor benim üstümde. Sonra tutup direğe vuruyor beni.
Ben bu sırada 300 apm yapıyorum ama bırak adama bir yumruk dahi çakmayı, elinden bile kurtulamıyorum. Daire tuşu mu kurtarıyor diye 50 kere ona basıyorum işe yaramıyor, L1 block tuşu mu kurtarıyor diye 50 kere ona basıyorum o da işe yaramıyor. Acaba yumrukla mı kurtulcam ona da 50 kere basıyorum o da işe yaramıyor. Ben tuşlara bastıkça rakibim de o kadar gaza geliyor beni ordan oraya fırlatıp pataklıyor.
Hayır o kadar sinir ediyor ki beni, Mike Tyson gelse onun bile ağzını burnunu kıracam o derece, ama oyunda karakterim sürekli nakavt oluyor.
Daha da sinir eden olayı, "tamam lan bıraktım geberirsen geber" diyorum, tuşlara basmayı bırakıyorum. Rakibim de beni bırakıyor. İki saniye önce otomatik ve dodge edilemeyen saldırılarla karakteri geberten adam karşımda mum gibi duruyor. Tabii ben dövüşmeye başlayınca yine otomatik kilitliyor beni.
Beterin beteri de var. Karakterimi iki dakika içinde yarı cana getiren adam. %5 canım kalmışken bir anda durgunlaşıyor sakinleşiyor. Ben o %5 canla rakibimi %100'den %10'a getiriyorum. Ama sonuçta beni yeniyor.

Oyun çok aptalca.
Bana tuşları söylemiyor. Tutorial'da söylediği üç tuş var. Yumruk tekme ve X ile adamı tutma. Ama bunların hiç bir işe yaradığını görmedim. Adama yumruk veya tekme yedirmek çok zor. Mutlaka onun vurcağı anı bekleyip blok yapmak ardından 3'lü yumruk veya tekme kombo çekmek gerekiyor. Öteki türlü yumruk veya tekme vursan da sadece adamın işine yarıyor, hemen beni tutup gene duvarlardan duvarlara vuruyor.
Tutorial'da rakibim gibi otomatik kilitlemeye alıp düşmanı iki dakkada KO yapmayı anlatmıyor. Veya böyle bir otomatik kilitlenme durumundan nasıl kurtulcağımızı da anlatmıyor. Yumruk ve tekme vurdun mu, vurdun. Hadi eyvallah.

Aynı maçı 1000 defa tekrar etmek zorunda kalıyorum. Hani şansım yaver gider de adam beni kilitlemeye almaz, X ile tutup kafasına kafasına vurup adamı yenerim diye umut ediyorum.

Sözde bir de easy'de oynuyorum oyunu.
Story mode'da karakterin özellikleri %0-%10 arası başlıyorsun oyuna. Karşına çıkan rakipler ise hep %60-%100 arası. Anlamadım acaba hard'da mı oynuyorum diye iki kere kontrol ettim. Haritada başka bir başlangıç bölgesi felan mı var diye defalarca baktım. Training'de eğitim maçları yapıp karakteri güçlendirebiliyor muyuz diye gene baktım. Hayır, illa %60-%100 olan rakiplerle dövüşüp para kazanmam gerekiyor. Rakiplerinin sürekli seni kitlediği, tuşlara ne kadar hızlı bastığın kadar seni dövdükleri bir oyunda %10'luk bir karakterle onları dövmen pek mümkün olmuyor.

Oyun çok güzel, insan devam edip bitirmek istiyor.
Ama oyun sana sürekli zorluk çıkartınca da ister istemez delleniyor adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Def Jam fight for NY oynadığım en eğlenceli, en müthiş dövüş oyunuydu. Üstelik sahteydi bende ve öyle dandik yapmışlardı ki videolarda inanılmaz bir takılma sadece sesler geliyor falan. İki dövüş arasında siyah ekrana bakarak 1 saat beklerdim. Abartısız saatte bir dövüş yapardım ama yine de oynardım. Müthişti :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...