Kronos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aldur güzel bir yazıyla bitirmişti yazıyı uzatmayalım artık gündemde sürekli thread oluyor :) boşveriiin fani dünya[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: simonare, 27 Şubat 2005 01:49 tarihinde demiş ki: dorğu oasis 2. haftasında. ve site bakımda bakımdan çıkınca bi 3 haftada siz takip edin olacakları görün. simo kimin ne yaptigi meydanda, kaile alinmayacak insanlarla laf dalasina girmek bizlere yakismaz.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaymond Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: simo kimin ne yaptigi meydanda, kaile alinmayacak insanlarla laf dalasina girmek bizlere yakismaz. Gireceiniz Kadar girdiniz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Simo kuyruğu sıkışınca küfür eden bir tip . Muattabımız olamaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Aklıma gelmişken simonare yani derviş ftp yi kroya ben değil senin o süper sponsorun vermişti.Yani anlayacağın şuanda çalıştığın o süper sponsor varya bana sormadan kro ya ftp ve plevel 2 arkadaşına stafflik vermişti ben bundan bir sonuç çıkartamadım sponsorluk bu kadar düştümüştü . Ha hadi yaptı eleman bir hata sen bunu bana yıktın onu geç scriptlerin arasında 2 tane senin yazdığınscript vardı bunun için mi halen sıkıntı ağrı çekiyorsun?[signature][hline]| VAV Ultima Online | Oxygen10line Forumları | Mail/MSN: [email protected] , my master The Coder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Barret_Gordon, 27 Şubat 2005 14:48 tarihinde demiş ki: Simo kuyruğu sıkışınca küfür eden bir tip. Krono$h'un oyle oldugu kesin de.. [edit: imla][signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! [Bu mesaj Math- tarafından 27 Şubat 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 inanamazsınız ağzımdan argo eksik olmuyor. bknz paticik. hep argo konusuyorum :-P absanto haklısında arada işte damarıma basılıyor. insan bazen fazlasıyla sinirlenebiliyor. neyse ben o konuyu kapattım. vav_heroin ==> beren kusura bakma ama gamelandtr de account sistemi yoktu senin yazdığın maile gelen bir sistemle günde 150 accountu hergün hergün bana açtırıyordun bendede heralde mallıkmıdır nedir hala çözemedim açıyordum. belkide serveri benimsemiştim ondandır. hiç yok dedimmi demedim. he maşallah gamelandtr deki sistem süpermiş yani. yani kendi yapmadığın şeyleri ki haladaha da yapmadın sankide başarmış gibi nasıloluyor da iddia ediyor bağırıp çağırıyosun. bi egonmu kaldı yüzümüze vurmaya çalışıyosun anlıyamadım. sen kaptırmışsın ftp yi gamelandtr de olan bana olmuş hala öyleydi böyleydi. hostbaba'ya da güvenmiyosun ama zatenm senin güvenmen gerekmiyor çokşükür hiçbi problemim yok sponsorumla bana kardeşim kadar destek çıkan bir sponsorum var 1 dediğimide 2 etmiyor. sen varsın boşlaflarla avun. hepsi geçer beren nedirki ultimaymış önemli olan kişilik sahibi olabilmek. kendi yaptıklarınla gurur duyabilmek. yapmadığın şeyler için başkasına da laf söylememek.[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NastakSK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konu Tatliya ßağlandi :=) Sanırım :P[signature][hline]N@StA!_35½ KsK!__KsK'li TeKo! Andoria Staff Nuxdelf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AruzieL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: simonare, 22 Şubat 2005 18:53 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bu spherenin biçok şeyini çözdüm ama çözemediğim bişey var. errorsuz durup dururken çökmesi neye bağlı. Scriptten olsa error verip çöker diye düşünoyurm e peki errorsuz nasıl çöker. loglara bakıyorsunuz loglarda yazı "18:06 Clien" buyrun çöktü devamı yok yazıda yarım kalıyor. böyle sebepsiz çökmelere fikir üretirseniz bende olası tüm etkenelre bakıcam. ayrıca biçok kişiyede yardımcı olur. , Konu buydu ama nereyı geldı valla helal olsun...Genelde kapanırdı boyle topıcler acılma mısyonunu tamamlayınca ama paticik yetkılılerının de hosuna gıdıyor heralde :S[signature][hline]Everybody Shall meet with Thanatos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 caner'in makinasından sınırsız Bw ile ve 14mbit ilemi çıkıyorsun. ahahah i$te bu olaya gülerim ben koparım hatta bu elemanın bağlantısı 2mbit , Bw'side sınırlıdır bir zamanlar benimle çalı$ırken yok çok bw gidiyo yok hede yok hödö diye konu$an en ufak $eyin hesabını yapan ki$iliksiz bi insandır kendileri.[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bi yetkililer el atsa yani kaç sayfa olmuş ama konu hakkında toplasan 4 yazı ancak çıkar.[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: -daQ-, 28 Şubat 2005 09:43 tarihinde demiş ki: caner'in makinasından sınırsız Bw ile ve 14mbit ilemi çıkıyorsun. ahahah i$te bu olaya gülerim ben koparım hatta bu elemanın bağlantısı 2mbit , Bw'side sınırlıdır bir zamanlar benimle çalı$ırken yok çok bw gidiyo yok hede yok hödö diye konu$an en ufak $eyin hesabını yapan ki$iliksiz bi insandır kendileri. dikkat et bir zamanlar diyosun. farkındasın heralde. şuanda canerin bağlantısı gayet güçlü. ping at gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 hyr hyr eskidende cok sağlam bu daq millete laf atmaya bizim ismi kullanarak şekil yapmaya başladığında serverın 1 ay geçmesine rağmen 10 kişi geşmeyince şutlandı. beren sende ftpye iyi taktın kronos senin developerın değil miydi kardeş ? sonra ftpden herşeyi yok edince suclu ben mi oldun :) al bak kronos orda ona sor kronosta bizim arkadaşımız sonuçta ben severim her ne kadar kazık yediysemde :P[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar