Kronos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 abim zavallı kişilklerle neden uraşıcamki ben ?! benim hakkımda yorum yapan herkes benim shardımda geçen güne kadar player kasan tipler ve banlanan tipler size cevap vermek istemiyorum sihirliden 250 milyona alıyoduk ayrıca haberiniz olsn. vav heroin çok bilmişin oglu onları caldık dmi biz lol atıp tutması kolay b.evler yayla internet kafe 441 35 43 sorunu olan arasın burda atıp tutmak kolay dimi ?![signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: vav_heroin, 25 Şubat 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Kronos ne scripter ne düzgün bir insan nede yararlı bir kişilik eder. Hostbaba zaten 19 yaşında tiplerle yönetiliyor Eh simonareninde açtığı shardda player yok Bir tip 3 mesajda bir bu 5 para etmeyen scripterın scriptlerini istiyor Ne olacak bu durum? vav_heroin senin adını bile duymadım ama bakalım senin vav'ın harikalarmı yaratacak. göreceğizz.... ayrıca benim serverimide yakında görürsün sen arada bi bak yeter....[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ziplayen kestane sitedeki online player olayi yanliş shardımda bugun saat 21:00 da 210 player gördük. herneyse uzatmayada gerek yok mesaj atmıyorum artık kimin ne olduunu bilen bilio bilmeyen devam etsin[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karqa__Corte Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Lan olm bugun saat 00.30 da zaknafeınle bı gorusun bakalım baska bırsey demıyorum bendende tavsıye akıllı ol anıldan selamlar var msn ını ac ıstersen kro[signature][hline]Karqa Corte Efsane geri döndü... Yenıden aranızdayım Ne Mutlu Türküm diyene iyi dersler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 19 yaşında tipler altında 2005 arabalar ? karaköyde datacenter ? huh? tanımıyorum kim olduğunu, umrudada değil herkez biliyorki baba parası değil alın teri.. herkezi insan olduğu için severim her telden çalarım oynarım zıplarım kafama göre 19um evt sorun değil sen beni 25imde gör ;)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Helal Be Caner Abi Kim Tutar Seni :)[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: vav heroin çok bilmişin oglu onları caldık dmi biz lol atıp tutması kolay Yazık.. said: 19 yaşında tipler altında 2005 arabalar ? karaköyde datacenter ? huh? tanımıyorum kim olduğunu, umrudada değil herkez biliyorki baba parası değil alın teri.. herkezi insan olduğu için severim her telden çalarım oynarım zıplarım kafama göre 19um evt sorun değil sen beni 25imde gör Mert içgörende aramızdaymış...Birde dedicated mı kiralatıyorsun? said: vav_heroin senin adını bile duymadım ama bakalım senin vav'ın harikalarmı yaratacak. göreceğizz.... Benim ne tanınmaya ne üne nede 2 günlük adminim diye geçinen tiplerden saçma sapan laf dalaşına girmeye ihtiyacım var, görecek zamanı gelince görür said: ziplayen kestane sitedeki online player olayi yanliş shardımda bugun saat 21:00 da 210 player gördük. herneyse uzatmayada gerek yok mesaj atmıyorum artık kimin ne olduunu bilen bilio bilmeyen devam etsin Ulan allah senin belanı...Senin bide shardın var utanır insan be kardeşim. Al birini vur ötekine.Çok player olan kazanmaz bunu söyliyeyimde belki aklınızdaki shard anlayışı biraz değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 beren şimdide böle mi olduk =)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Kronos simoya account sistemi yapmayı bilmiyorsun daha diyor andori da accountların .accadd komutu ile açtığını unutuyor tabi. Oasis açılalı daha 1 ay ya oldu ya olmadı ama dün girdiğimde 64 player vardı, andoria'da 200 küsür player warmış onların 100'ü zaten multi client oasis'de actionun daha fazla olduğunada emin olabilirsiniz ayrıca oasis'de staffdaki accountumu kendi isteyimle banlattıp player char istedim ve kastım başladığım günden beri bir kere bile laga girdiğimi hatırlamıyorum 24 saat action =) Simo en iyisini yapmaya çalısıyor burayada yardım almak amacı ile konu açmış fakat kronos çekemediğindenmidir laf atıyor aklı sıra küçük düşürmeye çalısıyor.Oasis gerçekden güzel bir server andoria ile kıyaslanmıyacak kadar güzel iki servera girip deneyenler zaten aradaki büyük farkı görürler yada sitedeki sistemlere göz atsınlar[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Kronosh, 25 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: ziplayen kestane sitedeki online player olayi yanliş shardımda bugun saat 21:00 da 210 player gördük. herneyse uzatmayada gerek yok mesaj atmıyorum artık kimin ne olduunu bilen bilio bilmeyen devam etsin shard'inda isterse 750 kisi olsun senin karakterini degistiremez. vs. vs.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: vav_heroin, 26 Şubat 2005 10:38 tarihinde demiş ki: said: Benim ne tanınmaya ne üne nede 2 günlük adminim diye geçinen tiplerden saçma sapan laf dalaşına girmeye ihtiyacım var, görecek zamanı gelince görür gerçek nickini kullansaydın ya beren. dün sendin heralde vav için host bulmaya çalışan 1 yıllık ownerlik deneyimi olan müthiş owner. noldu karqa host veriyomu sana ? bari allahın bi help menusu için beni kötüleme, senin eski serverini 180 e çıkardım ama belası haladaha üstümden eksik olmadı. eksik olsun senin ownerliğinde açacağın serverde. bişey bildiğinde yok zaten. büyüklük komplexinmi var bilemiyrum kendini büyük diğer insanları küçük görme. ayıptır...[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard [Bu mesaj simonare tarafından 26 Şubat 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kimin ne olduunu siz deil bskalari karar versin. ben daha katilmiorm bu konusmaya. multiymiş lol he multi shardı biz bab oyusden 6000 tane char 4500 tane acc var lol nese hadi gittim. ps : vikont banlandıgın yer hakkında doru konus plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: shard'inda isterse 750 kisi olsun senin karakterini degistiremez. vs. vs. [signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NastakSK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 simonare, Senin Server'ında 2 Arkada$ım World ßuilder Fakat World ßuilderların Yaptığı Spawn'lar Neredeyse ßir Yew Haritası Kadar Geni$ iLginç. Madem Andoria Özenti ßir Shard ve Maden Senin Shard Gral ? andoria 150-170 Player'lar Arasında Takılırken Neden Senin Shard'ın Gidiorda 40 50 Player Arası Takılıyor. Senin Sposorun Var Fakat Oyuncu Kitlen Yok. En Azından Andoria'yanın Ceßinden Parası Cıksada SEVİYELİ ßir Shard Hizmet oLarak Veriyor..[signature][hline]N@StA!_35½ KsK!__KsK'li TeKo! Andoria Staff Nuxdelf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sebebi basit oasis 2. haftasında andoria 2. yada 3. ay sanırım Şöle basit bi hesap yapalaım Sunucu Hafta Oyuncu Oasis 2 50 Andoria 8 150 Yorum sizin ;)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Andoria Rule Abicim Tanımam GErisini[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 valla ben 1 sene evvel unlivede kasarken bu scriptler vardi simonare yeni acti shard bu scriptler benim dio ne is anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NastakSK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Aynen Andoria RuLaz[signature][hline]N@StA!_35½ KsK!__KsK'li TeKo! Andoria Staff Nuxdelf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Kronos scpleri kendisinin yazdığını söylüyemez zaten,Oasis scriptlerinin bir çoğu gameland'de simonun yazmış oldugu scpler. Andoria rulaz diyorsunuz andorianin farklı nesi var ben andoria da da oynadım deişik yeni olan bir tek şey göremedim oasise girmeden nasıl ikisini kıyasalıyabiliyorsunuz anlamış değilim.[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konu basligi sapmis iyice bunu devam ettirmek istemem ama eklemeden gecemeyecegim, andoria'nin scriptlerine goz attim %100 nebula eheh :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 dorğu oasis 2. haftasında. ve site bakımda bakımdan çıkınca bi 3 haftada siz takip edin olacakları görün.[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Hayret konuyu hala kitmediler :-)[signature][hline]~®âi ~ Tık Tık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NastakSK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 az kaLdi :)[signature][hline]N@StA!_35½ KsK!__KsK'li TeKo! Andoria Staff Nuxdelf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absanto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Slmlar ben Andoria owneri Aldur..arkadasimdan aldigim acc ile yaziyorum buraya..Neden bole yararli bi yeri Bos yazilarinizla kirletiyorsunuz yok sen caldin yok ben caldim yok benim 500 playerim var senin 100 playerin var sus sen konusma nedir bunlar..Herkes biseyler icin emek harciyor emek veriyor...Siz player sayisina gore mi degerlendiriyorsunuz insanlari...simonare kronosh vs vs yazdiginiz msjlara baktim eger 10 kisiye yardimci olmussaniz 1000 kisiye laf sokmussunuz..ki simonare seninle bankanin onunde banker check yazip wand patlattigin gece ben konustum..cok duzgun konusup cok duzgun ayrildik ne sen nede ben seviyemi bozmadim...Insallah hepinizin binlerce playeri olur insallah hepiniz tek kral olursunuz...ama burada ettigniz kavgalarla bilmemnelerle sadece kendinizi ufaltiyorsunuz..gereksiz yollara girmeyin insanlar sizi yaptiginiz islerle hatirlasin ettiginiz kavgalarla deil..[signature][hline]Life is a rule' and we must obey' -Absanto- www.andoria.gen.tr [admin of andoria] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: gerçek nickini kullansaydın ya beren. dün sendin heralde vav için host bulmaya çalışan 1 yıllık ownerlik deneyimi olan müthiş owner. noldu karqa host veriyomu sana ? bari allahın bi help menusu için beni kötüleme, senin eski serverini 180 e çıkardım ama belası haladaha üstümden eksik olmadı. eksik olsun senin ownerliğinde açacağın serverde. bişey bildiğinde yok zaten. büyüklük komplexinmi var bilemiyrum kendini büyük diğer insanları küçük görme. ayıptır... Host arıyorum? benim projelerim tamamlanınca açılacak hazirandan erken bir tarih yok karqa dediğin tanımadığım kişi benimle konuşmaya çalıştı gayet resmiyet dışı bir şekilde , gayet boş bir konuşma geçti ve listemde fazla duramadı. Hostbaba diyorsunuz eski çalıştığı shardların scplerini ftpden yeni çalıştığı kişilere veriyo. Oasis diyorsunuz daha kaçıncı haftadasın bildiğim kaç tane edit char var . Birşey bilmiyor diyosun haftada 3 kere 2 saat isim yapan kişilerle script çalışarak çok yeri geldim geçtim sana bana ona danışacak yıllar kaç kere geçti. Php acount sistemi yazamadan açılan shardlara hayran kalıyorum zaten +1 Oasis devam sayıyorum kaç günde kapanacaksınız veya scriptleriniz diğer adamlara dağıtılacak.[signature][hline]| VAV Ultima Online | Oxygen10line Forumları | Mail/MSN: [email protected] , my master The Coder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar