Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere çökerde logda niye çıkmazki?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simocan yaf rc4 cart curtu rc3 yapalım bis senle geh :D[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Mesaj tarihi:
kronosh andoria scriptlerinin millete tdağıtıldığından haberin warmı bilmiyorumda simonare doğrusöylüyor gameland scriptleri war arada ..

Not: konu ile alakası yok biliyorumda kronosh baya artist olmuş karşındakininde insan olduğunu unutmuş bu yüzden söyledim
Mesaj tarihi:
Düne kadar shardını hacklerim, seni döverim vb.. diye saçmalayan insanlar adam olmuş, shard açmış birde script yazmayı öğrenmiş tartışmasını yapıyor. Ne güzel en azından gelişme var.
Bu arada sanırım canerg'de host olayı konusunda ciddi atılımlara girmiş eskiden sponsor olduğu shard bir haftaa açık kaldımı dakika sayardık Kendisinide ayrıca tebrik ediyorum.[signature][hline] Epica UO
j4e

[Bu mesaj Jievaras tarafından 22 Şubat 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
canerg'lemi.
valla canerin bana sunduğu sponsorluk biçok serverin hayalindeki bişey ve bağlantısıda çok kaliteli. hostbaba yı bağlantı konusunda kesinlikle değişmem.

tek eksiğim sphereyi açıp kapayacak panelim. yada kişiye özel bi makine.[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard
Mesaj tarihi:
Sanırım şu an bir gerçek var;
Caner'in sunduğu bağlantıyı benimsin diyen şirket o fiyata sunamıyor.Yada o kalitede sunamıyor.Benim görüşümce![signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Mesaj tarihi:
UOYardim;

o scriptler 4 aydır acık olan shardımın 2. haftadaki scpleriydi gamelandın( namı deger nbl + taming( Buglu cökerten simonun scpsi sayesinde zaten sürekli cokuoduk ve deiştik yane 3 ay 2 hafta olmuş oscpler geçeli lol). Ha artist dien adam kac haftadır burdaki bana bu yorumu getirebilme haddini kendinde bulabiliyor buda ayrı konu.

Jive katiliorm ayrıca sana baya bi gelişme var pazarı oraya kurmalıktan cıkmış sphere de eror görürsem kaparım shardınıza dönmüş

Ha ayrıca açma kapama panelini yapamayan bi insana h0stcu demiyorum ben.

Ha Ayrıca dediğin bağlantının 2 katını yarı fiyatina hiç karışmadan ( lol ) sihirlisayfalar sunuyor. Üstelik açma kapama panelide verek.

[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp

[Bu mesaj Kronosh tarafından 23 Şubat 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Kronosh, 22 Şubat 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
baba cözemiorm oyusden cok daha gusel bi sistem yazdık.

Drogyn developeri ben değildim bilmedne konusma player char kasıp bizim shardda shard acıcam b4bz deip babcılar toplayan adam senin seviene düşemicem lütfen tekkralsın sen takıl kafana göre kocm ayrıca ekleme yaptim onlara cp mp deil hadi aslan.
cevap yok sana. lol hallet uraş dur sen

Klavye Ozurlulugun var galiba.Sen en iyisi NASIL KLAVYEDE YAZILIR kursuna git. :D

[Bu mesaj kaymond tarafından 23 Şubat 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kronos save alma taşın dahi benden alıntı. sen gitde bilmeyen insanlara yuttur bu sefil masalları.
senin serverin çökmeyi hakeder zaten ondan bundan aldığın scriptlerle uzun bile götürdün. haaa senin serverinin bağlantısınıda çok merak ettim yurtışı kullanıyorsunuz senin söylemenle 500 milyon para veriyosunuz panelinizde var. vs.vs.

bana gelelim Sponsorum var 1 kuruş ödemiyorum. çökmeyen bi serverim var. yeni açtım iddialıyım. takip etmeye devam et.
senin host demediğin adam veya beğenmediğin adam bana senin serverine siz hostbaba.com'la çalışırken bana sağladığı sponsorluğu bile sağlamamıştı. ve yakında remote dahil anlaşma yapıcam ben sen önce türkçemizi kullanım gücünü geliştirde bari ownersin ne söylediğin anlaşılabilsin.

ha 500 milyona yurtdışından bağlantı alıyosan enayisin derim ben sana yada yeni yetme nasıl derler çömez sınıfı :)

aceba bağlantın kaç mbit, bw sınırın kaç çok merak ettim. bu parayı verdiğine göre :-P[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard
Mesaj tarihi:
bu arada benim bağlantım 14mbit üzerinen çıkıyor sınırsız bw kullanıyorum.

bu makine seni ndemene göre sihirli sayfalarda 75 milyon öylemi :)
sen bi uzakdur. öğrenmen lazım sonra katıl aramıza öğretirim ben sana :)
bakalım kaç kere daha hackleticen o andoriayı bakalım kaç kere daha bu oyuncular madur olacak.[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard
Mesaj tarihi:
Simo ya sen bi gece servera girip bab bunlar bnm scplerim diye tırmalayan bankanın onunde app gibi banker check makrosuna bırakıp wand patlatan arkmısın?¿Eger bizim bundan 4 ay once actigimiz scpler seninse hayatimda gordugum en kotu scripter senmissin..neyse bab SEN BANKER CHECK makrosuna birakıp HAVAI FISEK patlatmaya dewm...serverinda basarilar[signature][hline]Life is a rule' and we must obey'
-Absanto-
www.andoria.gen.tr
[admin of andoria]
Mesaj tarihi:
daha dün foruma gelen önlülüklü velet kıbrıslı scriptor bana laf etmeye başladı hale bak ya. Koçum bu işin içinde 3 senedir varım. Unlive deykende orjinal scplerle haraket ettim andoria yi gamelandın scplerle kurdum herdakka cöküodu hepsini sildim burda. nbl packden bugları fıxledm yeni sistemler ekledm ve açtım. İddalymışsın ben yurt dışı makıneme 250 kaat veriyorum sihirliye 200 veriyorum edio 450 ha yazımı anlayamıosan okuma ben kısaltmalarla konusurum işim gücüm var okuldan gelip anne yemek plz die yalvaran tiplere harcıcak zamanım yok benim.

Ha remotedan accu dosyasını çekerek şifre calmak hack olmuyo 1 kere hack yedik sonrada düzeltik daha acc sistemi yapmaktan aciz herif bana neler anlatıo işe bak.

Dakka başı cökme ? lol ip deiştirdik 2 gün kapandı iddalısın emin ol daha tstaff.scp i düzeltmei bilmeyen kıbrıslı scriptor bana gelmiş neler diyor ya.

git 10 playerlı shardında kendıne edit yap gamelanddaki gibi oyna hadi ya.
- kronos baba dragondan olsa gerek dragonlari silelim en iisi biz
Ha save taşın benden alıntı dedin. Emin ol senden alıntı xear da yoktu sanıosn bu ? Unlivede yoktu sanıyosun bu ? scripts de bile var lol geçen diemastera msnden kufrediodn yalakalıa başlamışsın tekrar.

[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp

[Bu mesaj Kronosh tarafından 24 Şubat 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya Abilerim Bir Oyun Yüsündne Neden KAvga Ediyorsunuz...2 nizinde serverları var gayet iyi ha çalıntı ha değil ne fark eder sonuçta sizin serverlarda bizler oynuyoruz emek veriyoruz.Birbirinizi Küçümseyeceğinize Birlikte Hareket Edinki Ortaya Güzel ŞEyler Çıksın[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
kronos demekki sen benim remoteye 150 milyon verdiğimi anlayamamışsın. anlama kıtlığı bende değil sende dikkatli okumaya bak. ha çökme dersen zaten dragonlarda değildi o bir tedbir mahiyetiydi.
ha unlivede çok açık kalmış maaşallah nasıl kurduğun belli unliveyide.
bu arada account sistemini ben yapmadım kaldıki senin yaptığın account sistemlerinide gördük 2-3 aydır severin açık daha 1 hafta önceye kadar [email protected] mail adresindden bana ulaşırsanız accountunuzu açarım diyodun. sisteminiz çok kuvevetliymiş. senin adminin ne dedi biliyomusun
andoria namıdeğer admini: .accadd ile açıyoruz accountları. tek sistem o.
sistemlerin aşmış kusura bakma ben senin yanında ezik kaldım ağam :-P.
dünkü kıbrıslı bebe dediğin adamız ama neyi nerde yapacağımızı biliriz varsın sen ultima ile devam et ömrünü ye bende senin tavirinle kıbrıslı bebe olarak bir bilgisayar mühendisi çıkayım.

bana mantıklı geliyor. Kıbrıslı scripter ama kafasınıda kullanıyo, bence sende kullanmaya başla çalarak 1..2..3.. biyere kadar sonra güm... düşersin. unutma...
3 senede bitek çalmayı öğrenmişsin.
GML scriptleri bugluydu doğrudur ama sistemler değildi, yani çalıpta kullandığın sistemlerde bug yoktu güzel çaldın yani. el sıktım....

sihirli sayfalar'a selam söyle verdiğin miktarın karşılığını maşallah alıyosun nediyim :D
sanırım kozlarını tersine iyi çeviriyosun. iddialıyım dedim ve diyorumda. görüşürüz....[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard
Mesaj tarihi:
simonare bilgisayar mühendisi olmak değil adam olmak lazım bencede

bide oasisuo.net Lol Açılmıyo :P

[Bu mesaj Sisyphos tarafından 25 Şubat 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eyw kardeşlerim uzanamadığı eti pisliyen köpeklerin sayısı gittikce artıyor.

Kronos@ uzatma istersen benim burda olduğumu göre göre ben biliyorum ne bok olduğunu bişi demiyim dedimde, neyse anladın sen[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Mesaj tarihi:
said:
Sisyphos, 25 Şubat 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
simonare bilgisayar mühendisi olmak değil adam olmak lazım bencede

bide oasisuo.net Lol Açılmıyo :P

[Bu mesaj Sisyphos tarafından 25 Şubat 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]

Konuyla nekadar ilgili olduğun açık :-P

neyse ben burda bu konuyu kapatıyorum, nasıl olsa uydurmak için bişey bilmek gerekmiyor. dilin kemiği yok uyduran uydursun. biz ne yaptığımızı biliyoruz.

Site açılmıyor doğrudur sunucu sitesi başka bi makineye taşındı yurtiçi daha iyi hizmet verebilmesi açısından.[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard
Mesaj tarihi:
said:
Kronosh, 22 Şubat 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
drogyn e ben bi sistem verdim onuda patiden aldım + benle kafa tutacak kadar adam deilsin sen.

tstaff.scp diosak ondandir.ha 15 playerla kafa tutuosn tabi o ayrı konuda.

benim scpleri daıt ben yazdım millet yararlansın

ha check sistemi kalktımı ? Hayır girip bakarsın. hadi okuluna
gözlemlediğim kadarıyla cuma saat 23'te (milletin en çok online olduğu zamanlardan biri) senin shardında 1 player 1 de staff online. Artık pvp mi yapıyorlar edik mi yapıyorlar bilemem.[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik
nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan
Anatolian Sunrise
Mesaj tarihi:
Mesaj yazmaları sevmem boyle tartısmaları sevmıyorum yalnız sunu soylemek ıstıyorum Sımonareyı tanırım yazılanlarla alakasız ve sevıyelı bı arkadas yok bankada bagırmalar falan bunlarla ugrasacagını hıc sanmıyorum ayrıca kafama cok takılan bı durum var
Andorıa 75 mılyona SIHIRLI SAYFALAR danmı alıyomus kronosh
ben Serdar Sarıca karqa olarak tanımazsın benı bılyıorum benle ırtıbata gec ıstersen
[email protected] sana 75 mılyonu falan bı ogretelım atıp tutma sagda solda bu arada ben
Karqa İnferno
Saygılarımla...[signature][hline]Karqa Corte
Efsane geri döndü...
Yenıden aranızdayım
Ne Mutlu Türküm diyene iyi dersler arkadaslar
  • Yeni Oluştur...