under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sunuda buraya yazmak istiyorum, eve-i fighter forumlarinda uzun suredir tartisilio. Eve online manyak pvp oyunu denilio ama ne kadar azimiz yapio bunu farkindamisiniz. Bunun nedeni de yuksek insurance paralari, implantlarin (bende hic yok en guzeli olmamasi :D) ve diger degerli itemlarin insurance edilememesi. Trade channelda adamin biri 6 arbalest siege launcher aldi, muhabbet geciodu patlarsan yandin gibisinden, ben agent mission yapiyorum dedi heh. adam tam bir mal agent imission icin arbaleste 300m verio, ama haklida ayni zamanda cunku patladiginda bu paranin geri donusu yok. bence eve online da cok agir olum cezalari var, sanki biraz daha azaltsalar bu "death penalty" i daha cok insan 0.0 a girmeye pvp yapmaya cesaret edicek. Yada daha cok insan safe spotta beklemek yerine gemisinin fittingini denemek icin riske atilicak. ve en onemlisi daha cok insan eve online oyniyacak bence. Her yeni baslayana diyoruz cunku aman su kadar ay gecsin aman su kadar skillin olsun o zmn pvp yap, neden? adam yenilip mundar olacagindanmi hayir...zprlukla kazandigi gemisini kaybedip uzulucegi icin. Bakin buraya yaziyorum insurance miktarlarini 4/1 fiyatina ceker ve payoutunu yukseltirlerse ( evet 30m odedim raven icin 1 hafta once ve uzerinde 100m lik item var payout 120m total, ne olucak simdi patlarsam ve cok param yoksa diledigim fitting ile savasa donemiycem ve bu beni oyundan dusurucek cunku agent mission yapip eski yerine koymak durumunda kalicam modulleri pehhh) oyunda daha cok pvp olucaktir. ne diosunuz siz?[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Adamlar cok realistic yaklaiolar bu ölüm konusuna.. gemini her şeyini kaybediosun.. ha insurance bölümünü geliştirip implantlarimi gemimdeki devicelerida sigortalicam dieb i secenek eklenirse hayat belki daha güzel olabilir... + su pvpyi herkes yapmio lafinada karsiyim.. biz dünyada dönen herseyi bilemiyoruzki.. bi azeroth kadar kücük dünya deil burasi :P kos koca evren.. hatta ben su an bu yaziyi yazarken bile birileri birbirine girmiş birbirinin "ümbügünü" sıkıo olabilir :P bu kadar acimasizca olmasinin diger bi sebebide insanlarin kayiplarinin degerini anlamalarini saglamak kanimca.. ekonomininne kadar degisken oldugu ortada.. savasmak risktir.. ve sen bu riski kabullenerek giriosun tehlikeleri bölgelere... ben mesala üc bucuk atiorum.. ölücem die.. ölmemek icin cloakingi kastigimida animsatirim.. eger ölürsem implantlarimin hepsi gidicekki buda yaklaşik 300ml lik bi set.. gemiyi düzeltirim gene o sorun olmaz o kadar ama cok canım yaanar cok.. edit: typo / msnem acıldı :P [signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant [Bu mesaj Creel tarafından 28 Şubat 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyrut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ------------------------------------------------------ Her yeni baslayana diyoruz cunku aman su kadar ay gecsin aman su kadar skillin olsun o zmn pvp yap, ------------------------------------------------------ insan bunu bizede solerdi degilmi cık cık cık =)[signature][hline]This is the captain speakin all personel code red i repeat code red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyrut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bırde corp savaslarını kabul etmesende bellı bır sure sonra savasın baslaması gıbı bır olay var en kotusude bu ıstedıgın yerde geznıomun o zaman tek basına buda olmasın =))[signature][hline]This is the captain speakin all personel code red i repeat code red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Deniz bence çok güzel yazmış. Sonuna kadar hak veiryorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Creel, 28 Şubat 2005 12:17 tarihinde demiş ki: .. + su pvpyi herkes yapmio lafinada karsiyim.. biz dünyada dönen herseyi bilemiyoruzki.. bi azeroth kadar kücük dünya deil burasi :P kos koca evren.. kimin ne yaptigi belli canim, onemli olan su, bulundugun sisteme senden daha eski bir korsan oyuncu girdi, tek basina yada iki kisi, fittingini ve kendini sinamak icin atilirmisin adamin onune? hayir cunku 300m lik implantin var, 40m lik cloaking devicein var, hickimse emin olmadan adimini atmiyor malesef. kimin ne yaptigi belli ya 40 vs 40 savaslar oluo yada gate camplar. ha kimi zaman cok zevkli pvp ler oluo ana avrat kufur edilio kacilio kovalaniyor (ben genelde kacanlardan oluyorum :) ) zaten bu anlar icin oynuyorum EvE'i. kisacasi eve de dusmanla nasil iyi savasirim dan cok, dusmanimdan nasil daha iyi saklanirim onu nasil bi punduna getirip soyle minerlarla yada 4e 1 yakalarim var. Bunu ben yapmiyormuyum, kralini yapiyorum. ama o odedigim 30m olmasa 10m odeyip alabilio olsam ravenimi az bir zararla, fittingimi insurance ettirmis olsam, nasil akicam alemlere. Neyse yakinda yarim milyar isk ya ulasicak walllet o zmn gorun beni nasil patliyorum o.o ortasinda umarsizca :)[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ [Bu mesaj under_the_runes tarafından 28 Şubat 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Adam tekse bir girerim bir girerimki.. kimse beni cikaramaz :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Katılmıyorum bu konuda. Eğer insurance şu an olduğundan daha uzun süreli veya etkili olsaydı, EVE uzayda CS/Quake tadında bir oyun olurdu. Savaşın (ve oyunun) tek amacı cız cız lazer sesleri dinleyip, üç beş tane torpedo patlaması görüp, sonrada yenen/yenilen tarafa "Nasıl kodum ama?/Allah belanızı versin!" şeklinde saydırmaktan ibaret olacaktı. EVE'de savaşırken birşeylerin riske atılması gerek. Eğer birine durup dururken o torpları sallayacaksan, "lan bu adam beni yamultursa nasıl alırım yeni gemi/nası alırım yeni siege arb?" şeklinde düşünüp, ona göre karar vermek gerek. Eğer herşeye insurance olsaydı, hiç kimse risk misk düşünmez, zart diye gördüğüne saydırmaya başlardı. Şimdi insanlar iki defa düşünüyorlar, çünkü kafada implant, altlarında Vespas XLarge/Chelms Modified Cap Relay vs. modüller var. EVE'de PvP asla "farklı" bir alan olmamıştır, oyunun temel yapısı PvP'ye dayalıdır, oyunu oynamak isteyen eninde sonunda PvP yapacaktır. Oyun rekabete dayalıdır, büyük balık peşinde koşanlar tehlikeli sulara girmek zorundadır. Her bi şeye insurance koyarak PvP'yi 100% "Obaarrey! Canım sıkıldı lan hadi insurance çekip gidip bişeylere ateş edelim, insurance ödüyo zaten herşeyi!" şekline sokmak zaten olduğundan daha mümkün değildir. Risk vs Reward. If you can't afford to lose it, don't use it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar