555 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ne kadar çok böyle örnek war. evliliğe karşı güvenini sarsıyor insanın[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Eğer bizimkilerde ayrılmak istese ve suçlu babam olsa ciddi ciddi döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 benim annemle babam 16 senedir ayrilar.. kücüklügümden beri ali$tim gerci,o yüzden bir problem göremiyorum ama zamanla ali$irsin ilk ba$larda garip gelmesine ragmen.. onlar zaten kararlarini vermi$lerse,onlari bu karardan cevirmen biraz zor olur.. ama yinede ''cocuklarinizi düsünün biraz'' tarzinda bi konu$ma yaparsan etkili olabilir..[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Eğer çocuklar için birlikte oluyorlarsa o ailede devamlı bir huzursuzluk olur...Eğer ayrılırlarsa baştan çok sıkıntı çeker çocuk , ancak bir süre sonra alışır...Ne olacaksa bir an önce olmasından yanayım... Edik : Sınav olayı varmış , yeni gördüm...Sınava kadar iyi aile tablosu çizsinler , belki araları düzelir , kimbilir...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux [Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 19 Şubat 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 devamlı huzursuzluk çok daha fazla yıpratır insanı, hem nefret eder hem seversin, hem ayrılsınlar istersin hem de bunu düşündüğün için vicdan azbı hissedersin[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 diyorsun ki sınavın var sen bi üniversiteye gittiğinde onlar yine başbaşa kalıcaklar böyle bir durumda yapacağın pekbişey yok...kafalarına koymuşlarsa yaparlar sonucunda..yapabileceğin en güzel şey fedakarlığını ve durumunu göstermek..bunu bi aile dostu veya bir akraba aracılığı ile yapabilirsin mesela... Allah yardımcın olsun kardeşim...[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Duğdugumdan beri ayrılar ben memnunum fakat senın ıcın uzuldum allah kımseye vermesın (diyene baq :))[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bo$anmak psikolojisi çok bozuyor insanın ya.Benim bi arkada$ım wardı annesi ile babası bo$anmı$tı çocuk çok değişmişti.[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 valla benim annem baba ben 3 yaşındayken boşanmış fakat ailemde baba sevgisinden mahrum kalıcak bir durum yaşamadım allah şükür, sana tavsiyem aile büyüklerini devreye sokman belki bir süre ayrılık iyi gelebilir insanlara kafalarını toplarlar çokta kötü hissetme o konuda. arkadaşımın başına geldiginde yaşça daha büyük aile fertleri devreye girmişlerdi yaklışık 1-2 ay ayrı kalmışlardı fakat senin durumunda annen terk ediyor onun için durum biraz kötü çünkü anne ayrılıyorsa dönmesi zor olur daha hırslıdır çünkü anneler.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 herkeste olan şeyler. Piskopat, satanisti hippi, asosyal ve eve uğramayan hayırsız dinsiz eleman gibi davranıp bu taktikle onların suçlu hissetmelerini sağlayabilirsin. En güzel taktiklerden biridir. Hayvan gibi sesle metal müziği bağırt falan ii oluo :P[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Benimde başımdan böle bi olay geçti.. Sana tavsiyem kimi haksız görüosan git onu karşına çek konuş,konuşurken bi oğllu olarak diilde dışardan gelen sinirli bi adam gibi konuş vs.. Ben öle yaptım,şuan araları soğuk ama yinede birlikteler hiçyoktan:)Giderekte daha ii oluolar:) Aam bu sadece seni bikaç yıl idare edicektir,yarın öbürgün mevzun olunca sen yine ayrılıcaklardır. Biraz zor olucak ama bu karmaşada kendi hayatını devam ettirmeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 üzücü bi durum...bedne yaşamışrtım..ne diyeim inşallah böle bişiy olmas...allah en doğrusunu versin sana kardeş..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bizimkilerde ayrı yani seni alakadar etmez sonucta sen anneni de görecen babanıda onlar anlasamamıs aralarında problem çıkmış olabilir ama sorunu kendileri çözmeye kalkmasınla çünkü hep tartısma cıkar en iyisi iyi bir psikologa gitmek.[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Senin yaş kaç ?[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bide şu açıdan bak. eğer sorunlar gerçekten varsa bu durumda beraber olmaları kimse için iyi olmaz. belki bu şekilde herkes daha rahat edicek(sen bile). bu konuyu beraber konuşmalısınız. annen, baban ve sen oturup + sını - sinir tartışıp en doğru karara varmanız gerekiyor. sonuçta yaşında küçük degil, bu tip bişeyi yeterli düzeyde olgunca karşılarsın. Ayrılmalarını istiyormuşum gibi anlaşılmasın. ben sadece herkese acı veriyorsa bir şeyin daha da uzamaması gerektiğini düşünüyorum.[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Benim annemle babamın arası da 4 yıldır bozuk.Hatta bayağ bir kötü.BU sene boşnamaya karar vediler..İlk bşata şok gibi gelmişti ama düşündüm sanırım en iyisi böle olucak Önemli olan kendi hayatını kurtarman,sakın onların davranışları yüzünden kendini dibe batırma. Kendine iyilik yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 eternal mayis 5 te 14 oluo....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: vaniLLe, 19 Şubat 2005 22:28 tarihinde demiş ki: benim annemle babam 16 senedir ayrilar.. kücüklügümden beri ali$tim gerci,o yüzden bir problem göremiyorum ama zamanla ali$irsin ilk ba$larda garip gelmesine ragmen.. onlar zaten kararlarini vermi$lerse,onlari bu karardan cevirmen biraz zor olur.. ama yinede ''cocuklarinizi düsünün biraz'' tarzinda bi konu$ma yaparsan etkili olabilir.. benim de gözlemlerim bu kardeşin dedikleri doğrultusunda... abim benim sana tavsiyem kendini düşün ve onlara istediğin şeyleri açık açık söyle. mesela annene sınav sonuna kadar ayrılmak istemediğini söylemişsin; iyi yapmışsın. kendi geleceğini,kariyerini düşün sen. onlar sana ana bablık yapmak zorundalar. ayrılsalar da ayrılmasalar da.. inşallah ayrılmazlar...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Üzülme pati kardeşlerin var. Biz yanındayız hep.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 her çocuğun başına gelebilir.unutma ki kavga dolu bir birliktelik,mutlu ve huzurlu ayrı iki evden asla iyi olamaz.en az sorunlu olanı seç(en azından sınava kadar) çünkü sonucunda sen ayrı bi bireysin ve senin psikolojin onlardan şu an çok daha önemli[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Eger ayrilmaya karar vermislerse Ayrilsinlar kendinden once Anne ile Babani dusunmen gerekir diye dusunuyorum. Her ne yaparlarsa yapsinlar sonucta onlar Anne ve Baba kutsal varliklar bizim icin. Yani Ayri yasamak onlari mutlu edicekse onlari biraraya getirmek icin ugrasmak anlamsiz olur senin alman gereken karar kimin yaninda kalacagin ki asil buyuk sorun bence burda basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 benim de annem babam ayrı boşver daha iyi oluo ikisi de çok ilgi gösteriyo[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 en güzeli double sevgin ve double harçlıın oluyor üzülme hayatı yaşamaya bak[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar