Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babam Annemi Aldatıyor

Gothic

Öne çıkan mesajlar

bende 21 yıllı kevli olan bir çiftin ve son derece kibar bakımlı olan bir adamın hangi kahpe aklına girdi biliyorum.Gidip Öldürsem.Daha İyi CEzada Yemem.[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwinz, 28 Şubat 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
al karşına konuş babanla..ben olsam ya kovardım evden, yada ben çekip giderdim..

Genelde kendileri terkederler bazıları ekonomik güçle baskı kurmaya çalışır (benimki misal) ama başlarından bela da eksik olmaz. (Motor aldı bacağını kırdı platinle dolaşıyor vs vs)
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse 2 gün daha bekliyecegim.bu süre zarfında bilmiyormuş ayagına yatarım,cep mesajalrına dikkat ederim,ama gerçekten öyle birşey varsa........................................................

Gerisini Siz Düşünün.[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ufak bi tavsiye... eğer babanın bu yaptığı geçici bişise çıkıştığına değmez, ama eğer ciddi ciddi başka bir kadına duygusal anlamda bağlanması söz konusuysa işin zor...
en iyisi olası bi durumda en haklı olduğunu düşündüğün kişinin yanında, annenin yanında ol.[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim bu duruma o kadarda üzülme, tam terside olabilirdi..yani herzaman için bi anne nin aldatması babanın aldatmasından çok daha vahim bir durumdur.

bence babanın yaptığını şimdilik "çapkınlığa" vur..

bak kendin demişsin annemi seviyor ona güleryüz gösteriyor diye..

tamam işte eğer diğer kadına karşı bir duygusal bağ besleseydi eminimki annenle arasında bi duygusal soğukluk yaşanırdı..

bence babana "ihanet" ile ilgili bi film seyrettirr..ama tabi çaktırmadan

yada babacım öğretmen bi ödev verdi "aldatma" ile ilgili..

tabi bunlar babanın ne kadar yanlış bişiy yaptığını göstermek için..

sakın moralini bozma ve adımlarını düşünerek at, belkide ailenin kaderini sen belirleyceksin..bol şanslar

biz her zaman sana burdan destek olucaz.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün değil uzun bir süre izle olayı. İlk önce aldattığının garantisini al. Daha sonra bu ilişki kalıcımı geçicimi onu araştır. Yapmak zorundasın bunları bence. Geçici gibi ise ben olsam babamı çok feci pişman ederdim. Anneme söylemezdim ama babamın psikolojisini bi süre yerine getirememesini sağlardım. Utandırırdım yani. Kalıcı gibi birşeyse ve aileniz dağılacak gibiyse, babanı bir anlığına baba saymayaraktan içinden geleni söyle ve kapıyı göster kendisine. Annenin yanında ol sonra da. Kötümser oldum gibi fakat olaylardan en az zarar çıkartmak için ince düşünmek lazım.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

SAolun Abilerim Dedikelerinizi Yapıcam Biraz Olayları İzliyeyim Yanlız KAdın Annemi Tanıyor Annemde KAdını(2 side Bankacı) ve kadın dul.[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et

Sosyal ağlarda paylaş

Pişman olmak zorunda gibi birşey çıkmadı sanırım ağzımdan. Ayrıca bir insan birşeyden utanıyorsa pişman olmuştur zaten. Pişman olmayacağım bi olaydan neden utanayaım? Doğru yaptığım fikrindeysem utanmam, kendi doğrumu yaparım.

Bir insana eşim diyip başka biriyle ilişki yaşamak utanılacak birşeydir benim gözümde. Ha ilişkini bitirirsin, sonra ki hayatın ne olur o sana kalmıştır. Ama evliyken bunu yapıp da utanmayana diyeceğim laf çoktur. Dediğim gibi bir insan utanmışsa hatasının az çok farkındadır ve bir pişmanlık duygusu yaşar zaten. Fikri değişirmi değişmez mi bilemem. Ama ben olsam o aldattığı kadınla yaşadığı her an kendini rahatsız hissedecek birşeyler söylerdim. Çocuklarının düşeceği durumu düşünemiyor mu? Bir çocuğun psikolojisine ne kadar etkili bunu biliyormu acaba. Ayrılmak bi yere kadar da aldatmak çirkinlik.

Evin kapısı derken o anlamda demedim, yani bundan sonra işimiz olmaz anlamında. Zaten ekonomik özgürlükleri de varmış, iyi işte..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

[Bu mesaj harvester tarafından 01 Mart 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 01 Mart 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
yani tamam kızarım, bağırırım, çağırırım hepsi olur da, kapıyı gösteremezdim ben babama ya, o kadar emeği var üzerimde, evinde yaşatmış, okutmuş, büyütmüş vs..

benim de aklimin ucundan geçmez ama ...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Troil, 28 Şubat 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
böyle durumlarda "ya ss ya ss"

illaki dinleyecek abi
senin yeni bilgisayarın hakkında yada almak istediğin araba hakkında değil bu konu
+1[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...