Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bunu aslında müzik bölümüne açmam gerekirdi ama müziklik değil bu ya. İzlediğimden beri krizdeyim haha =) 80 mb dosya, 5 dakikalık bir klip. Genişbanta sahip olanlar indirsin, gülme garantisi veriyorum =) Sözleri dikkatli dinleyin bu arada, bir de sonunu kaçırmayın sakın bitti diye Tıkla[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Şubat 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Eğer 80 mb'lık dosyayı indireceğimi sanıyorsan, yanılıyorsun Leonardo.. edik: adsl... edik2: biri kaltiesini düşürüp 15 mb a düşürebilir mi bu arada? [signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 28 Şubat 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Admin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 selobant varda büyüklerinden buldugum gibi indirmeye baslıcam bisn[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Gelme sen o zaman =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 aynen bende de yavaş.. 42 dk kaldı neyse..[signature][hline]
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ben bikaç gün önce başka bir arkadaşımın T-drive ından indirdim gayet normal geldi şu anda üni de hatlar doludur gece deneyin isterseniz ama ben okadar komik bişey göremedim İsmail YK nın klibi daha komik[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Admin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 25 le cekiyorum 256 adsl[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
Gaming Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben de universiteden indiriyorum gayet hızlı şu an.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bahadır uyardı, uyarayım ben de az miktarda erotizm bulunmakta ama komedi babında heh[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Admin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bu uyarı dl sayısı ve topicin populerligini artıracak[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 şşt, çaktırma ;)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 dynamick :tup:[signature][hline]nothing
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ahanda garılar.[signature][hline]Cultist of LagChecker
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 indirin indirin, hücum![signature][hline]nothing
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 şokolade ummm efekti ve sonu hakkaten süper. Arada kızların kendileri bile kopuyor yaptıkları hareketlere. Yeni Elektronik-Supersonik budur arkadaş :-p Gerçi ilki kadar iyi değil [signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 28 Şubat 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 elektronik supersonik farklı bi şarkı. bu adamla alakası yok. uydudan tv izleyenler hit channelda bu adamın kliplerini görebilir. bu en ciddi klibi, hiç bi esprisi yok bence hatunlar[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 512 adsl ile 5kb ile indiriyorum normal mi ? 4 saat kaldı diyo bide[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 28 Şubat 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: kermit_frog, 28 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki: 512 adsl ile 5kb ile indiriyorum normal mi ? 4 saat kaldı diyo bide ben iptal ettim bendede 512 ile çekiodum. 10 kb ye düştü sürekli dk da arttı iptal ettim.. eve geldim şimdi evde çekicem..[signature][hline]
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 valla bende ettim 4 saat demeye başladı yine :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ııh sunucuya çekiim dedim 9 kb ile çekio çekilmio millet abanmış galiba..[signature][hline]
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 abanır millet burda reklam için erotizm diyin siz :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
nameless Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 popo görünmüyosa çekmem :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 7 ıle ındırıyorumy arın ızlerım:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bir sahne :[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter AssociationWoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian SunriseAşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
octopus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Penthesilea, 28 Şubat 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Bir sahne : bu ne ya meaueahe indiriorum direk lol[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Öne çıkan mesajlar