taros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bence Grim Fandango gelmiş geçmiş en iyi macera oyunu.! Yıllardır hala yükleyip oynadığım nadir oyunlardan.! Sizce Many Clavera'yı geçecek başka bir kahraman varmı!?[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 guybrush threepwood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ben Ben değil Ben[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 kimse manny kadar ii olamaz.[signature][hline]Deviant art gallerySomebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. [Bu mesaj Bıshop tarafından 27 Şubat 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Komik idda lar bunlar[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 cuce +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Hepsi ayrı güzel... Ben de George Stobbart'ın resmini koymak isterdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 fan clubını da kurduk grim fandangonun zamanında ama ne gelen vaar, ne giden... http://www.grimfandango.tr.cx[signature][hline]thanatos 26/02/05 15:18 de msnden demiş ki: hem belki rap forumlarinda kari buluruz eli ayagi duzgun | spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 infernal bişi yokki sitede[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 katılın da olsun abi ya :P sitenin yeni dizaynı için bayadır uğraşıyoruz, çok daha fazla şeyle 5-10 gün içinde gösterime giricek[signature][hline]thanatos 26/02/05 15:18 de msnden demiş ki: hem belki rap forumlarinda kari buluruz eli ayagi duzgun | spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page | [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 27 Şubat 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Infernal_Reborn, 27 Şubat 2005 21:08 tarihinde demiş ki: fan clubını da kurduk grim fandangonun zamanında ama ne gelen vaar, ne giden... http://www.grimfandango.tr.cx Infernal, eğer dübgün bir site hazırlarsanız size Vodvil.com 'dan hosting ve her türlü desteği vermeye hazırım. Many için herşey feda olsun :)[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tabii ki gaybrush tripwood[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 "Ask me about Grim Fandango" "I don't want people ask me about grim fandango" desem kimler bi$iyler hisseder acaba ?...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 inanırmısınız ben grim fandango'yu yüklediğim gün silmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yapma be fistan ilkbakışta saçma gelebilir ama harbi konuyu kavrayınca sarıyor insanı birdahada bırakmıyor![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 grim fandangodan iyi adventure var diyen oyundan anlamıyordur, lamerdır. *!ortamı kızıştırır, gaz verir*[signature][hline]thanatos 26/02/05 15:18 de msnden demiş ki: hem belki rap forumlarinda kari buluruz eli ayagi duzgun | spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Disappear, 27 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki: "Ask me about Grim Fandango" "I don't want people ask me about grim fandango" desem kimler bi$iyler hisseder acaba ?... *!parmak kaldırır* monkey island 3, cap'n blondebeard'ın restoranı. bide el puerto diablo diyorum, akabinde hatırladığım guybrush'ın ispanyolca repliği eşliğinde gülmekten yerlere yatarak ortamı terk ediyorum. si! la libertado..... şeklinde bişeydi... ehohahahahaha[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Disappear, 27 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki: "Ask me about Grim Fandango" "I don't want people ask me about grim fandango" desem kimler bi$iyler hisseder acaba ?... hehe kısacası lucasarts efsaneydi adventure oyunlarında :) halen duruo bütün klasikler :P samnmax day of the tentacle full throtle the dig vs. vs. :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Heffer, 27 Şubat 2005 23:24 tarihinde demiş ki: *!parmak kaldırır* monkey island 3, cap'n blondebeard'ın restoranı. bide el puerto diablo diyorum, akabinde hatırladığım guybrush'ın ispanyolca repliği eşliğinde gülmekten yerlere yatarak ortamı terk ediyorum. si! la libertado..... şeklinde bişeydi... ehohahahahaha şimdi hatırladım ve sırıtıorum salak gibi eki eki eki[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Day of the tantacle'da bana sorarsaniz gelmiş geçmiş en iyyi adventure'dır, full throttle bile anca dott'ı anca super aşmış heavy metal road adventure atmosferiyle gecebilir. Day of the tantancle'ın grafiklerini şimdi teker teker nete koysak millet: "ohhhh pixel art vandırful vandırful biriliyint" diye yorum yapar =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayyam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Infernal_Reborn, 27 Şubat 2005 23:21 tarihinde demiş ki: grim fandangodan iyi adventure var diyen oyundan anlamıyordur, lamerdır. Helal baba... Aynen katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Disappear Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 birileri $aka yapar , birileri $akadan anlamazmi demek gerekiyo ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mayfer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 lucasarts s.çsa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Sıçmıyoki herifer keşke en azından sıcsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Full Throttle'dan aldığım zevki hiç unutmayacağım. Kuzen'le hiçbir açıklama olmadan oturup bitirmiştik. Ne güzel günlerdi bee. Sonra The Dig vardı. Ağzımızı bir karış açarak oynardık. Acaip etkilemişti oyun. Steven Spielberg hayranlığımında körüklenmeye başladığı yıllardır :). Ve tabiki Curse of Monkey Island... Defalarca bitirmişimdir. Puerto Polo, Plunder Island haritası, Berberin önü, Blood Island haritası ekranlarında oyunu bırakıp müziğini az mı dinledim? Zaten direk bütün müziklerini indirdim arada dinliyorum. Bu klasikler atık gelmez. 3D geldi, atmosfere sıçtı batırdı yani.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 birileri $aka yapar , birileri $akadan anlamazmi demek gerekiyo ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 lucasarts s.çsa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Sıçmıyoki herifer keşke en azından sıcsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Full Throttle'dan aldığım zevki hiç unutmayacağım. Kuzen'le hiçbir açıklama olmadan oturup bitirmiştik. Ne güzel günlerdi bee. Sonra The Dig vardı. Ağzımızı bir karış açarak oynardık. Acaip etkilemişti oyun. Steven Spielberg hayranlığımında körüklenmeye başladığı yıllardır :). Ve tabiki Curse of Monkey Island... Defalarca bitirmişimdir. Puerto Polo, Plunder Island haritası, Berberin önü, Blood Island haritası ekranlarında oyunu bırakıp müziğini az mı dinledim? Zaten direk bütün müziklerini indirdim arada dinliyorum. Bu klasikler atık gelmez. 3D geldi, atmosfere sıçtı batırdı yani.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar