karpuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 harbi yarın turnuva olcaktı sözde sırf yarın için gassay forması aldım nooldu olaya?[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 valla hiç ses seda yok :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ben diyorum hala beşiktaşta oturan kimse yoksa çiroz mu ne öle bi yer warmış ordan ayarlayın diye.o da olmadı ben anadolu yakasından merkezi bi yerden ayarliyim[hline][i] qu est ce que c'est:viande Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 anadolu rule[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ÇİROZZ!! abi orası bayağı güzel ya 3 tane saha var yan yana zaten. Tam aradığımız gibi suni çim fln . P.S: Orayla anlaşmam yok :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Fiyaskoymuş 8:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: karpuz, 15 June 2003 22:02 tarihinde demiş ki: harbi yarın turnuva olcaktı sözde sırf yarın için gassay forması aldım nooldu olaya?[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Bekleseydin bare yeni sezon formasını alırdın :)[hline]İmza mimza neyin bilmem barnak bassam ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 evet maça gelirim diyenelr o kadar ilgisiz ki bi de beşiktaşta oturan arkadaşlar yardımcı olmadılar[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 eğer maçı ayarlayan 2-3 kişi olsa ve bu 2-3 kişi diğer bütün isimlerini yazdıranların icq'larını veya ceplerini veya her ikisini de alırlarsa, hiç problem çıkmayacaktır my icq: 7691838 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Forseti, 16 June 2003 00:33 tarihinde demiş ki: ÇİROZZ!! abi orası bayağı güzel ya 3 tane saha var yan yana zaten. Tam aradığımız gibi suni çim fln . P.S: Orayla anlaşmam yok :D forseti madem öyle buranın tam yerini söyler misin? ayrıca ayarlayabilecek misin?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bu arada maç yapmayı gerçekten isteyenler buraya icq larını yazabilirler mi? ben toplamaya çalışıcam herkesi[hline][i] qu est ce que c'est:viande Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Gidiyor muyuz gitmiyor muyuz $imdi?[hline]tHe Original fi$h® Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Yattiysa soyleyinde arkada$i bekletmeyeyim ya..O kadar eksik olacak diye adam ayarladikti..[hline]tHe Original fi$h® Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yattı o iş galiba ses çıkaran yok :)[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 nası ses çıkaran yok yaw bakın burdayız kaç kişi işte BJK Kadrosu: ----------------- 1-goodness [GK] 2-bLaQ 3-silthanas 4-gawain 5-jacabo 6-prawler 7-raider 8-tharkas FB Kadrosu: ----------------- 1-Behran 2-Spectator 3-Sadbutcher 4-Sturm 5-Apex 6-Sanrey [GK] 7-Baggio 8-Dely 9-Forseti GS Kadrosu: ---------------- 1-wish 2-phantom (ben) 3-mysterio 4-head 5-lvl sabo 6-urza 7-karpuz 8-babacum 9-estel nerde bu kadar insan ya. burda nicki olanlar hiç olmazsa geliyorum ya da gelmiyorum derse sevinirim.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 e forseti de çirozu ayarlayacaanı söylemiyo o zaman ben anadoluda ayarliyim kimler gelir?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ben[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.