karpuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 harbi yarın turnuva olcaktı sözde sırf yarın için gassay forması aldım nooldu olaya?[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 valla hiç ses seda yok :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ben diyorum hala beşiktaşta oturan kimse yoksa çiroz mu ne öle bi yer warmış ordan ayarlayın diye.o da olmadı ben anadolu yakasından merkezi bi yerden ayarliyim[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 anadolu rule[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ÇİROZZ!! abi orası bayağı güzel ya 3 tane saha var yan yana zaten. Tam aradığımız gibi suni çim fln . P.S: Orayla anlaşmam yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Fiyaskoymuş 8:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: karpuz, 15 June 2003 22:02 tarihinde demiş ki: harbi yarın turnuva olcaktı sözde sırf yarın için gassay forması aldım nooldu olaya?[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Bekleseydin bare yeni sezon formasını alırdın :)[hline]İmza mimza neyin bilmem barnak bassam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 evet maça gelirim diyenelr o kadar ilgisiz ki bi de beşiktaşta oturan arkadaşlar yardımcı olmadılar[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 eğer maçı ayarlayan 2-3 kişi olsa ve bu 2-3 kişi diğer bütün isimlerini yazdıranların icq'larını veya ceplerini veya her ikisini de alırlarsa, hiç problem çıkmayacaktır my icq: 7691838 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Forseti, 16 June 2003 00:33 tarihinde demiş ki: ÇİROZZ!! abi orası bayağı güzel ya 3 tane saha var yan yana zaten. Tam aradığımız gibi suni çim fln . P.S: Orayla anlaşmam yok :D forseti madem öyle buranın tam yerini söyler misin? ayrıca ayarlayabilecek misin?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bu arada maç yapmayı gerçekten isteyenler buraya icq larını yazabilirler mi? ben toplamaya çalışıcam herkesi[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Gidiyor muyuz gitmiyor muyuz $imdi?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Yattiysa soyleyinde arkada$i bekletmeyeyim ya..O kadar eksik olacak diye adam ayarladikti..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yattı o iş galiba ses çıkaran yok :)[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 nası ses çıkaran yok yaw bakın burdayız kaç kişi işte BJK Kadrosu: ----------------- 1-goodness [GK] 2-bLaQ 3-silthanas 4-gawain 5-jacabo 6-prawler 7-raider 8-tharkas FB Kadrosu: ----------------- 1-Behran 2-Spectator 3-Sadbutcher 4-Sturm 5-Apex 6-Sanrey [GK] 7-Baggio 8-Dely 9-Forseti GS Kadrosu: ---------------- 1-wish 2-phantom (ben) 3-mysterio 4-head 5-lvl sabo 6-urza 7-karpuz 8-babacum 9-estel nerde bu kadar insan ya. burda nicki olanlar hiç olmazsa geliyorum ya da gelmiyorum derse sevinirim.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 e forseti de çirozu ayarlayacaanı söylemiyo o zaman ben anadoluda ayarliyim kimler gelir?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ben[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar