cocktale Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 selam beyler ben nebula scp leri arasindan necro scp dosyasini cektim ve ornegin bir buyu aticak newitem i_ncr_caster diye bir item veriyo ardindan morex 65 yapiyor i_ncr_caster in ozellikleride bu.. [itemdef i_ncr_caster] ID=i_RUNE_ALCHEM_3 WEIGHT=0 NAME=Necromancy [casting a spell] LAYER=layer_special [email protected] type t_eq_script attr 036 [email protected] type 32 src.findid.i_ncr_caster.dclick // cast edek src.ncrskill // skill arti$i [email protected] olmamasina ragmen morex ine gore calisiyor butun scplerde aradim baska i_ncr_caster diye bir item yok nasil anliyo dclick oldugunda morex a gore hangi buyuyu yapcagini??? sagolun.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 equip ettigi anda type ını 32 yapıor. type 32 nin "default" özelliklerini kazanıyor item. t_scroll sanırım type 32. scrolla çift tıklayınca noluyosa, aynısı yapacak işte. scrolların morexi de atacagı büyüyü belirliyor. 65 yapıosa 65.spelli atması lazım.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocktale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 saol ceday Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocktale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 peki ceday [email protected] i kullanamazmiyim ya da buna benzer bir ozellikle belirtemezmiyim cunku buyuye tikladiginda freeze time direk aciliyo buyuyu yaptiginda degil.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 necromanxcer buyusu ise 69 çünkü 65 energy bolt bunu kayde al[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocktale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 8*8 in 68 oldugunu dusunuyosan tbrk ederim ole olsa bile 65 energy bolt degil.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 haklısın summon creature[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: cocktale, 16 June 2003 14:21 tarihinde demiş ki: peki ceday [email protected] i kullanamazmiyim ya da buna benzer bir ozellikle belirtemezmiyim cunku buyuye tikladiginda freeze time direk aciliyo buyuyu yaptiginda degil.. anlamadım ne demek istedigini.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bakın bu button lardaki tagları item haline getirdim makro kolaylıgı için fakat bazıları calışmadı yardım lutfen [itemdef i_shadow_vortex] name Shadow Vortex id 020b9 type T_eq_script [email protected] color=0 [email protected] src.tag.ncrs 8 src.ncrs [itemdef i_fire_bolt] name Fire Bolt id 02091 type T_eq_script [email protected] color=0 [email protected] src.tag.ncrs 5 src.ncrs Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocktale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 neyse halletim saoalsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.