Goarth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bir kere Vaad edilmiş topraklar Filistin ve İsrail 'in şu an buldukları bölgedir daha ileri gitmemiştir Hz.Musa ve takipçileri. Zaten onları vardıkları son nokta vaad edilen yerdir. Gelelim Amerikan istilasına , adamlar neden istila edip o kadar masrafa girsin ? Neden o kadar prestij kayıp etsin zaten irakta yeterince kayip etti ve neden milyarlarca dolar harcasın? Irak Türkiye 'ye göre daha düz ve kontrol edilmesi kolay bir ülkedir ama Türkiye hem dağlarla çevrili hemde bu ülke KURTULUŞ SAVAŞI vermiş bir ülkedir. Bu arada karşılacağı direniş korkunç olacaktır. Bu kadar masraf ve insan kayıbı yerine kültürel ve ekonomik olarak zaten işgal ettiği ile kalsa daha iyi. Hem ucuz insan gücü hemde havadan para geliyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 heheh olduu israil e biz caadediriz bişi o olur.Nedir bu komplo teorileri biraz sakin olalım yeter..[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: DiaBoLiC, 22 Aralık 2004 23:51 tarihinde demiş ki: 2 NATO üyesi ülke arasında açık savaş mümkün değildir... O nedenle biz Yunan gemilerini bomblayacaktık( Hedef hatası yüzünden bizimkiler vuruldu)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Yorum yapmadan önce kitabı okumakta ve yazılanların bilim kurgu değil de politik kurgu olduğunu hatırlamakta fayda var. Tamamı kurgu olan bir kitabı da "saçma", "olmaz öyle şey" diye eleştirmek yerine alıp okumazsınız olur biter. Bana da çok inandırıcı gelmiyor ABD - Türkiye savaşı ama oturup sadece tasvirleri ve yazarların savaş taktikleri ve silah bilgisi için oturup okudum bir gece içinde.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 eveeet simdi, 2 saat sonra yola cikip yaklasik bi 12 saat sonra ucaga binip istanbula gelecek olan birisi, bu yaziyi okumaya baslar... gozleri dolar... sonra ne guzel bilim-kurgu di mi yazisini gorur... aklina gelecek ilk kelimeyi tahmin edin bakalim... iyi yazmis kim yazmissa...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bence çok eğlenceli bir kitap. Hikaye de gerçeklik payı var diye düşünüyorum ama olaylar abartı derecede hızlı gelişiyor. Eğer Süleymaniyedeki askerler benzer bir çatışmaya girseydi kuzey ırak ta benzer bir durum söz konusu olabilirdi diye düşünüyorum ama tabi Türkiye sınırlarından içeriye ABD nin saldırması çok abartı bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Hayat dizi değildir..Hayat filmdir der bir yazar yanı anlatabıldım sanırım..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yazarın böyle bir iddiası var.Bilindiği üzere bor madenlerinin %80i türkiyede ve yeni dünya yakıtı petrol değil bor artık bor ve petroldan eşit kütlelerde alındığında borun petrole oranla 10larca kat güölü olduğu gözlemlenmiş... buraya kadar herşey gerçek.Kurgu kısmı ise benimde katıldığım görüş olan amerikanın petrol için ırak'a saldırdığı gibi bor için bizede saldırmasıyla kopuyo zaten... Çok sağlam bir komplo teorisi![signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kitabı iki hafta önce bitirdim.okunması kolay,hoş bir kitap.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 walla lotr ne kadar gerçekçiyse bu kitapta o kadar gerçekçi işte.Ama okuması eğlenceli bir politik fantasy kurgu şeklinde bakarsanız.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 valla politik olayların ilerlemesi kimilerine saçma gibi gelebilir (ki bana gelmedi, enerji gelecek yüzyılın en önemli ihtiyacı olacak, bor toryum uranyum diyorum anlayın işte) ama savaşın ilerlemesi oldukça mantıklı ve güzel işlenmiş.piyade gücümüz dışında kalan bütün askeri unsurların (tank uçak vs.) bir süpergücün saldırısı altında daha nasıl bir kere bile savaşmadan yokolabileceğinin korkunç bir örneği.abdnin türkiyeyi işgal etmesi politik olarak saçma olabilir ama birgün gerçekleşirse operasyon kısmı aynen bu kitaptaki gibi olacak çünkü adamlar kitabın savaş bölümüne hakikaten büyük bir özen göstermişler ve askeri bilgilerden faydalanmışlar.takdir ettim...[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bilmiyorum ama aptalca diyen şahıslar kaç tane politik kitap okudu bu kitabı OKUDUMU 13 yaşımdan beri siyaset ve politika ile ilgili ktap okurum yani anlıcağınız aptalca dediğiniz kitapta yazılanlar hiçte uzak değil sizler daha kominizmle kapitalizmi karıştırırken anlamlarını bilmezken bu adamlar 80 li yılların en hararetli universite kavgalarına giriyorlardı sadece düşünceleri için.... Onlar bizim kuşak gibi dünya yansın umrumda değil elektrikler kesilmesin net gitmesin yeter demiolar halkı bu şekilde uyarıolar yanlış anlamayın hepiniz dyrasızsınız falan demeye getirmiorum ama şunu kabul edelim onlar bizim kuşaktan daha ilgililer bu konulara ve bize oranla daha duyarlılar[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Uzak veya yakın bu kitapdakilerin gerçekleşceğini yazar iddia etmiyor ki!Siz her kitapda ki şeyleri gerçek diye mi okuyorsunuz.Çok güzel bir kitap ayrıyetten okumadanda yorum yapmanız gerçekten mantıksız.Bu bir kurgu zaten adı üstünde.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 insanlar okumadan nasıl bir kitap hakkında eleştirilerde bulunabilir kendilerini bir kitabı okumadan eleştirecek kadar üstün mü görüyorlar? bir otorite gibi atıp tutmalara kıl oldum okumadığınız bilmediğiniz bir şey hakkında bu kadar sert yorumlar yapmayın abd türkiyeye saldırırsa ne mi olur açın okuyun ve görün hiçte kendinize güvenebileceğiniz bir şey yok natoymuş nasıl mı saldırıyor abd türkiye bana saldırdı diyerek saldırıyor bu zaten savaş sebebi için yeterli natodan direkt atılırız kimse bize bir şey diyemez adamların röpörtajınıda izledim çok iyi zeki adamlar çalışmışlar iyice.[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Kitabı yazan arkadaşlar üniversite öğrencisi iki genç bunlar birbirlerinden habersiz aynı konu üzerine kitap yazarken derslerine giren bir hocaları tarafından tanıştırılıyorlar.Sonra ikiside hikayelerini birleştirip POLİTİKADAN ÇOK TÜRKLERİN AMERİKADAN DAHA GÜÇLÜ OLABİLECİKLERİ FİKRİNİ YAYAN BU DUYGUSAL KİTABI BASIYORLAR!Ortada saçmalık falan yok bolca askeri terim ve salt savaş başka hiçbirşey yok!Türklük duygusunun son derece hakim olduğu hem eğlenceli ve hem hüzünlü 3 saat'te okunacak bir kitap.Ordan burdan laf atıp durmayın alıp okuyun okumazsanızda ön yargıyla şöyle böyle demeyin.Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın![signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Abartmaya gerek yok en güçlü diplomatik ülke değiliz.Ama bence böyle birşey olamaz.Amerika tek basına bize dalamaz.Dalsa Nato buna karşı çıkar ki ; BİZ ONLAR İÇİN ÖNEMLİYİZ.Biz gidersek ortadogu Amerikan kontrolünde olacaktır.Avrupada buna izin vermez.Amerikada bütün dünyaya karşı savaşamaz.Zaten yakın tarihte kimsenin aklının almayacagı bir zafer almısız o yüzden bize sadece TopYekün saldırı geliyor ve gelebilir.. Askerimizi biliyorlar çökersek sadece içten çökeriz , çöküyoruzda zaten kimsenın haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Irak ta Türk askerlerinin kafasına çuval geçirme olayında değişik bi teori öğrendim (doğru veya yanlış ama olabilir gibi de geliyo) Irak ta bir kürt devleti kurulmasına elbette Türkiye seyirci kalamaz amerika nın da bişey yapmicanı ordu bildiği için iş başa düştü deyip hazırlıklara başlıyolar.şu anda ırakta çok sayıda türk askeri var ve bunlar subaylardan,özel eğitilmiş kişilerden oluşuyor.Çoğunluğu halka karışmış durumda ve hem araştırma yapıyor hem de kürtlerin ele geçirmeye çalştığı kerkük te yaşayan türkleri (ve belki destek verecek başka grupları) direniş için eğitiyorlar.Amerika türklerin ne yaptığını anlıyor ve fazla oluyosunuz diyerek ani bi baskınla bazı askerleri ele geçiriyo. Benim kanaatim (evet benim düşüncelerim bunlar) bir kürt devleti kurulsa bile türk askerinin bölgeye girdiğinde kürdistanı dümdüz etmesi 1 hafta anca sürer.Ama sonra ne olur bilemem misal yabancı gazetelerin başlığı; Amerika barış getirdi(!) Türkler katliam yaptı hebere... Hikayeye gelince gençler yapmış bişeler yüklenmeyin yaw hevesleri kırılır sonra bu gençlik nie boş boş oturuyo bişi yapmıyo deriz.(Yinede hikaye biraz uçuk olmuş :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 alın sıze benden yenı hıkaye yazıcak partner arıyorum :D ABD kurt devletını kurar ve genel kurmay verdıgı notaya baglı kalarak amerıkaya savas acar gızlıden gızlıye arkasına putın ınde destegını alan turkıye bagdat a dogru yuruyuse gecer ve dırenıscıler ıle turkmenler turklere katılmaya akrar verır amaerıkanın ankaraya dogru salaldıgı fuzeler amerıkanın monte ettıgı patrıot bataryaları tarafından dusurulur ustune turkıye yenı gelsıtırdıgı j projesı tıpı SRBM ını bagdata sallar bush ıse acıl onlem oalrak ıncırlıtekı ucakalrı kaldırmayı ıster fakat emrı ıncırlıgın baglı oldugu ulkeye ıletıcegı sırada hatların cevap vermemesı sebebıyle ulasamaz yaklasık bır 3 saat ıncırlık ussunun oldugu ulkeyle neden baglantı kuramadıgını dusunur sonra danısmanlarından bırı tarafından ıncırlık ın turkıye ustunde oldugu hatırlatılır ve kutuk gıbı kalır bush amca bagdatta bu sartlar altında tutunamıyan ABD ordusu gerı cekılmek zorunda kalır turk ordusu ıse musul ve kerkuktekı butun devlet arsıvlerını talan eder ve turkıyeden bıssuru adam yollar kerkuk e ve turk cogunlugunu saglar kurtlerın devlet olamıycagı anlasılınca turkıye bolgede turkmen devletı kurdugunu ılan eder amerıkayla uzlaşma saglanır ve ses cıakrmazlar kurulan turkmen develtını ıse hıcbır dunya ulkesı tanımaz 2 yıl sonra avrupa bırlıgı ırakla muzakerelere baslar ve 3 yıl ıcınde Irak AB ye tam uye olur turklere ıse muzakerelerı devam ettırmenın tek yolunun ırak sorununu cozmek oldugu soylenır turk hukumetı tam uyelık ıcın ayşeyı ıkıncı tatılınden gerı cagırır annan hemen bır ırak planı hazırlar vs vs vs[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 viktor hikaye harbici cok gusel hele ay$eyi tatilden cagırır kısmı sufer olmu$ =) umarım bunu gelı$tırcek bı partner cıkar.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Saeros, 22 Aralık 2004 18:51 tarihinde demiş ki: ooyt yavaş. [signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Viktor, 22 Ocak 2005 04:43 tarihinde demiş ki: bush ıse acıl onlem oalrak ıncırlıtekı ucakalrı kaldırmayı ıster fakat emrı ıncırlıgın baglı oldugu ulkeye ıletıcegı sırada hatların cevap vermemesı sebebıyle ulasamaz yaklasık bır 3 saat ıncırlık ussunun oldugu ulkeyle neden baglantı kuramadıgını dusunur sonra danısmanlarından bırı tarafından ıncırlık ın turkıye ustunde oldugu hatırlatılır Hehe[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Okumadan bir kitap hakkında eleştiri yapmayın.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Türkiede böyle Penthesilea.....[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline edit:nickini yazdım [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 22 Ocak 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 emperyalizm bunun da üstesinden gelir savaşa mahal bırakmadan merak etmeyin[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konusu saçmalıktan başka bir şey değil. Eğer böyle 1 şey olursa bu 2 devlet arasinda olmaktan çikar ve 3.Dünya savaşi başlar. Amerika bu kadarını göze alamaz...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar