Odun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 selam çoğu kişinin biliyor olabileceği fakat benim bilmediğim bi şey sormak istiyorum şimdi hdd ye format çekerken tüm c yi siliyoruz ya ben ondan belli bir klasör içeriğini silmek istemiyorum bu ayıklamaya nasıl yapabilirim kodu nedir bunun cd-writer yada harddiski böl demeyin buna direk cevap arıyorum şimdiden teşekkürler
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yok öyle bir komut. İçeriğini silmek istemediğin klasörün yedeğini alman şart. Format dediğin şey sürücünün tamamına yapılır.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
Leopoldin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ms dos a gir. Klasörleri tek tek del komutuyla sil örnek olarak Klasör adı Davar Del davar yapıcaksın. Del Windows Del program Files tek tek. Klasör içinde olmıyan yani autoexec.bat gibi dosyarlıda Del *.* komutuyla sileceksin.Klay gelsın.
sharky Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bundan önce smartdrv 36000 36000 yazmayan arkadaşlar silme işlemi için uzun süre bekleyebilirler.[hline] -ee
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 En güzeli paşa paşa silmek istemediğini bir CD veya 2. HDye bacupla sonra formatla. Yalnız startupCD veya disketin olsun yanında yoksa başlatman zor olur.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
Odun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Absolut, 16 June 2003 18:53 tarihinde demiş ki: En güzeli paşa paşa silmek istemediğini bir CD veya 2. HDye bacupla sonra formatla. peki absocum şu harddiski bölme işleminde neler yapmam lazım fdiske girdikten sonra adım adım yazarmısın veya bilen biri yazabilir mi ?[hline]-Ya abi bu liche lord bizim coğrafya hocasına benziyo ne iş? -*Yorum Yok*
Peka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 dos a geçtikten sonra smartdrv yaz deltree *.* yaz o sana tek tek her şeyi soracak silmek istiyomusun diye saklamak istediğin klasöre geldiğinde H ye basarsın dierlerinde E ye basarsın tertemiz olur[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo
Odun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 sharkynin dediği gibi 36000 36000 de ekliyim mi smartdrv ye ?
Peka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 gerek yok o 36000 makinaya ram e bağlı olarak ayarlanır zaten pek de bi fark olmaz o yüzden bi esksiklik hissetmezsin smartdrv de geç[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo
Öne çıkan mesajlar