Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 9800prom patladı, aldığım yer para iadesi yapıyor. Şimdi ne alsam öneriniz varmı? Nvidia 6800 veya 6600GT mi alsam yoksa kasıp ati x800 falan mı alayım?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 nvidia 6800 isterdim ben pixel shading 3.0 desteği var oyunlarda 16x AA'ya kadar çıkabiliyor. ayrıca sli desteği var, ama o agp'lerde olmuyor sanırsam yalnız ati destekli oyunlarda (misal hl2, farcry) kasten birşeyi kullandıklarını, bu özelliğin fazla efektif olmadığını, nvidia farklısını kullandığı için o oyunlarda nispeten yavaş çalıştıklarını felan söylüyorlar ama ne kadar doğru hiç bir fikrim yok. zaten hızlı ya yeterince 6800..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 abi ati x800 un neyine kascan kı sen git 6600 gt al en kralı paşa paşa kullanırsın agp slotlarında en iyi kart budur. ha ama adam gıbı calısması için power suppyli de değiştirmen lasım ki tabi 400 watt ın altındaysa...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Haklısın, 300 watt aopen var. off onu da değiştirmek gerekecek şimdi ya, niye bozudlu şu kartım be off.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 abi sen git yine 9800pro al o zmn. her oyunu çalıştırır zaten o kartta[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? [Bu mesaj SoulCube tarafından 22 Şubat 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 9800pro piyasada kalsa zaten adamlar gönderecekti, yok şu an 9800pro bitti. 6600GT'ye yetmez mi 300 watt? Overclock yapmayacağım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 22 Şubat 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 22 Şubat 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yeter. sen 6600gt al bi ara ps i değiştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yetmez tahmın edıyorum hatta yetmez yetmez bi de 9800pro lar neden piyasada kalmamış olsun kı eger adamlar sana öyle bişey dedilerse külliyen yalan. ne o 9800proları bı gunde topladılar mı herkes o kartı aldıda stoktam ı kalmadı .bence saçma.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 300watt kaliteli bir parçaysa, coolmaster asus gibi birşeyse, yeter gayet güzel. dandik bir firmanınsa, 400 watt gerekir tabii[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Bonecrusher, 22 Şubat 2005 17:57 tarihinde demiş ki: 300watt kaliteli bir parçaysa, coolmaster asus gibi birşeyse, yeter gayet güzel. dandik bir firmanınsa, 400 watt gerekir tabii ha buna katılıyorum tabi[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 abi anlamadim benim ps 300w asus n6600 gt aldim babalar gibi çaliştiriyo doom3 ü max çaliştiriyorum kasmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yukarıyı okudun mu ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ok o zmn tamam heralde çalışabilcegini anlamıştırsın ;)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kaliteli deyil onu bahsediyosan dandik ekran kartı haricinde 8 tanede fan çalistiriyo 80mm lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 valla o zmn ya sen şanslısın ya da çalıştıramayanlar şanssız .[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 aopen kaliteli psudur, ben alayım o zaman bi 6600gt. bu arada para iadesi bana feci bir kar sağladı. tam 330ytl geri ödeyecekler (5 ay önce dolar 1.5 ytl idi), şimdi 9800pro satmaya kalksam 250'den fazlaya satamam her halde.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: SoulCube, 22 Şubat 2005 18:13 tarihinde demiş ki: yukarıyı okudun mu ? sen okudunmu peki yukarıları? adam aopen 300 watt demiş yorum yapıyosun 300 watt yetmez diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: [b]SilphatosIce_, 22 Şubat 2005 18:30 tarihinde demiş ki: aopen kaliteli psudur, ben alayım o zaman bi 6600gt. bu arada para iadesi bana feci bir kar sağladı. tam 330ytl geri ödeyecekler (5 ay önce dolar 1.5 ytl idi), şimdi 9800pro satmaya kalksam 250'den fazlaya satamam her halde. abi asus n6600 gt al hem diyer 6600 gt lere göre yüzde 10 daha iyi performans veriyo hemde doom3 hediye veriyo ama agp si varmi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 6600gt almaya karar verdim, benim psuda sorun çıkartırsa da thermaltake'in 420wattlık bir modeli var onu alacağım. sağolun bilgiler için.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Leadtek 6600GT aldım, Windows'ta anlık takılmalar oluyordu meğerse nedeni pci-e'den agp'ye çevrilmiş olmasıymış kartın, hemen iade ettim. Böylece 480W Tagan elimde patladı, onu da mı iade etsem diye düşünüyorum ama gelecek içni saklayayım onu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 6600gt almaya karar verdim, benim psuda sorun çıkartırsa da thermaltake'in 420wattlık bir modeli var onu alacağım. sağolun bilgiler için.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Leadtek 6600GT aldım, Windows'ta anlık takılmalar oluyordu meğerse nedeni pci-e'den agp'ye çevrilmiş olmasıymış kartın, hemen iade ettim. Böylece 480W Tagan elimde patladı, onu da mı iade etsem diye düşünüyorum ama gelecek içni saklayayım onu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar