Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

agp ekran kartı alacağım, ne alsam?

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

9800prom patladı, aldığım yer para iadesi yapıyor. Şimdi ne alsam öneriniz varmı? Nvidia 6800 veya 6600GT mi alsam yoksa kasıp ati x800 falan mı alayım?[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

nvidia 6800 isterdim ben
pixel shading 3.0 desteği var
oyunlarda 16x AA'ya kadar çıkabiliyor.
ayrıca sli desteği var, ama o agp'lerde olmuyor sanırsam

yalnız ati destekli oyunlarda (misal hl2, farcry) kasten birşeyi kullandıklarını, bu özelliğin fazla efektif olmadığını, nvidia farklısını kullandığı için o oyunlarda nispeten yavaş çalıştıklarını felan söylüyorlar ama ne kadar doğru hiç bir fikrim yok.
zaten hızlı ya yeterince 6800..[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

9800pro piyasada kalsa zaten adamlar gönderecekti, yok şu an 9800pro bitti. 6600GT'ye yetmez mi 300 watt? Overclock yapmayacağım.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 22 Şubat 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 22 Şubat 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yetmez tahmın edıyorum
hatta yetmez yetmez
bi de 9800pro lar neden piyasada kalmamış olsun kı
eger adamlar sana öyle bişey dedilerse külliyen yalan.
ne o 9800proları bı gunde topladılar mı herkes o kartı aldıda stoktam ı kalmadı .bence saçma.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

aopen kaliteli psudur, ben alayım o zaman bi 6600gt. bu arada para iadesi bana feci bir kar sağladı. tam 330ytl geri ödeyecekler (5 ay önce dolar 1.5 ytl idi), şimdi 9800pro satmaya kalksam 250'den fazlaya satamam her halde.[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b]SilphatosIce_, 22 Şubat 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
aopen kaliteli psudur, ben alayım o zaman bi 6600gt. bu arada para iadesi bana feci bir kar sağladı. tam 330ytl geri ödeyecekler (5 ay önce dolar 1.5 ytl idi), şimdi 9800pro satmaya kalksam 250'den fazlaya satamam her halde.

abi asus n6600 gt al hem diyer 6600 gt lere göre yüzde 10 daha iyi performans veriyo hemde doom3 hediye veriyo ama agp si varmi bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

6600gt almaya karar verdim, benim psuda sorun çıkartırsa da thermaltake'in 420wattlık bir modeli var onu alacağım. sağolun bilgiler için.[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Leadtek 6600GT aldım, Windows'ta anlık takılmalar oluyordu meğerse nedeni pci-e'den agp'ye çevrilmiş olmasıymış kartın, hemen iade ettim. Böylece 480W Tagan elimde patladı, onu da mı iade etsem diye düşünüyorum ama gelecek içni saklayayım onu.[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...