s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 [email protected]_ITEM IF == else SRC.SYSMESSAGE Deed'in icine koymak istediginiz sizin esyaniz degil... RETURN 1 ENDIF IF (=t_reagent) || (=t_weapon_arrow) || (=t_weapon_bolt) || (=t_scroll_blank) || (=t_log) || (=t_cloth) || ( == I_ingot_bloodrock) || ( == I_ingot_blackrock) || ( == I_ingot_shadow) || ( == I_ingot_mytheril) || ( == I_ingot_bronze) || ( == I_ingot_copper) || ( == I_ingot_iron) || ( == I_ingot_verite) || ( == I_ingot_valorite) || ( == I_ingot_dull_copper) || ( == I_ingot_silver) || ( == I_ingot_agapite) || ( == I_ingot_gold) || ( == I_bandage) || (=t_fish) Remove src.targ.remove SRC.NEWITEM=i_filled_comdeed SRC.ACT.BOUNCE SRC.ACT.color 0405 SRC.ACT.TAG.ID= SRC.ACT.TAG.AMOUNT=1 SRC.ACT.TAG.AMOUNT=++-1> SRC.ACT.NAME=Commodity Deed [ tane var] SRC.SYSMESSAGE Itemleriniz Basarili Bir Sekilde Deed Haline Getirildi... ENDIF RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE Bu tarz itemleri Deed'in icine koyamazsiniz. RETURN 1 ENDIF [ITEMDEF i_filled_comdeed] NAME=filled commodity deed ID=I_DEED RESOURCES=2 i_scroll_blank TYPE=t_script WEIGHT=0.1 [email protected] COLOR=044 ATTR=attr_newbie [email protected] IF == SRC.NEWITEM= SRC.ACT.AMOUNT= SRC.ACT.cont= SRC.SYSMESSAGE Deed'in icinde saklamak oldugunuz itemlar banka kasaniza konuldu... REMOVE RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE Bu Deed'i Sadece Bankanizin icinde Kullanabilirsiniz... RETURN 1 ENDIF burda deed yaptıgımız itemler oldugu gibi korunmuyor deed acıldıgında nasıl duzeltilebilir mesela mavi boyalı bi cloth deed acılınca renk sıfırlanıyor gold ingot korunuyor shadow bloodrock felan iron a donusuyor nasıl fix lenir bunlar yardımcı olurmusunuz 2. [itemdef i_shadow_vortex] name Shadow Vortex id 020b9 type T_eq_script [email protected] color=0 [email protected] src.tag.ncrs 8 src.ncrs [itemdef i_fire_bolt] name Fire Bolt id 02091 type T_eq_script [email protected] color=0 [email protected] src.tag.ncrs 5 src.ncrs spell leri item haline cevirip makro haline getirmeyi dusundum ama vortex calıstı ama fire bolt calısmadı aynı şekilde yaptıgım halde sorun ne olabilir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 neden cevap yok yine cok mu cins sorular soruyorum neden cevap yazılmıyor admin ler 7 puan vermis deli gibi bug var yardımcı olunda duzeltelim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ilk scripte dokanmadimda söyle birşey sorcam fire bolt iteminde nasıl macroya alıorsnki ? tam anlamadım src.tags yerine bide act.tagi dene yani dediklerini tam anlayamadım :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sadece id sine göre calısıyor da ondan. rengine göre yapman biraz zor. anca bütün itemler aynı renk olursa olur, yoksa herbiri farklı renktekileri yapamazsın.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 sağol ceday artık oyle bi duruma geldim ki sordugun sorula cevap bulamayınca deli oluyorum kendim yapıyorum onu hallettim 3-4 tane bug fixledim şimdi tek bi sorun var o da agırlık için bi formül lazım soyle bişi bi de bu tag olayına yazacak kimenin bilsdigi bişi yok mu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.