s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ON=@TARGON_ITEM IF == else SRC.SYSMESSAGE Deed'in icine koymak istediginiz sizin esyaniz degil... RETURN 1 ENDIF IF (=t_reagent) || (=t_weapon_arrow) || (=t_weapon_bolt) || (=t_scroll_blank) || (=t_log) || (=t_cloth) || ( == I_ingot_bloodrock) || ( == I_ingot_blackrock) || ( == I_ingot_shadow) || ( == I_ingot_mytheril) || ( == I_ingot_bronze) || ( == I_ingot_copper) || ( == I_ingot_iron) || ( == I_ingot_verite) || ( == I_ingot_valorite) || ( == I_ingot_dull_copper) || ( == I_ingot_silver) || ( == I_ingot_agapite) || ( == I_ingot_gold) || ( == I_bandage) || (=t_fish) Remove src.targ.remove SRC.NEWITEM=i_filled_comdeed SRC.ACT.BOUNCE SRC.ACT.color 0405 SRC.ACT.TAG.ID= SRC.ACT.TAG.AMOUNT=1 SRC.ACT.TAG.AMOUNT=++-1> SRC.ACT.NAME=Commodity Deed [ tane var] SRC.SYSMESSAGE Itemleriniz Basarili Bir Sekilde Deed Haline Getirildi... ENDIF RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE Bu tarz itemleri Deed'in icine koyamazsiniz. RETURN 1 ENDIF [ITEMDEF i_filled_comdeed] NAME=filled commodity deed ID=I_DEED RESOURCES=2 i_scroll_blank TYPE=t_script WEIGHT=0.1 ON=@CREATE COLOR=044 ATTR=attr_newbie ON=@DCLICK IF == SRC.NEWITEM= SRC.ACT.AMOUNT= SRC.ACT.cont= SRC.SYSMESSAGE Deed'in icinde saklamak oldugunuz itemlar banka kasaniza konuldu... REMOVE RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE Bu Deed'i Sadece Bankanizin icinde Kullanabilirsiniz... RETURN 1 ENDIF burda deed yaptıgımız itemler oldugu gibi korunmuyor deed acıldıgında nasıl duzeltilebilir mesela mavi boyalı bi cloth deed acılınca renk sıfırlanıyor gold ingot korunuyor shadow bloodrock felan iron a donusuyor nasıl fix lenir bunlar yardımcı olurmusunuz 2. [itemdef i_shadow_vortex] name Shadow Vortex id 020b9 type T_eq_script On=@Create color=0 On=@DClick src.tag.ncrs 8 src.ncrs [itemdef i_fire_bolt] name Fire Bolt id 02091 type T_eq_script On=@Create color=0 On@Dclick src.tag.ncrs 5 src.ncrs spell leri item haline cevirip makro haline getirmeyi dusundum ama vortex calıstı ama fire bolt calısmadı aynı şekilde yaptıgım halde sorun ne olabilir...
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 neden cevap yok yine cok mu cins sorular soruyorum neden cevap yazılmıyor admin ler 7 puan vermis deli gibi bug var yardımcı olunda duzeltelim
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ilk scripte dokanmadimda söyle birşey sorcam fire bolt iteminde nasıl macroya alıorsnki ? tam anlamadım src.tags yerine bide act.tagi dene yani dediklerini tam anlayamadım :P
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sadece id sine göre calısıyor da ondan. rengine göre yapman biraz zor. anca bütün itemler aynı renk olursa olur, yoksa herbiri farklı renktekileri yapamazsın..
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 sağol ceday artık oyle bi duruma geldim ki sordugun sorula cevap bulamayınca deli oluyorum kendim yapıyorum onu hallettim 3-4 tane bug fixledim şimdi tek bi sorun var o da agırlık için bi formül lazım soyle bişi bi de bu tag olayına yazacak kimenin bilsdigi bişi yok mu
Öne çıkan mesajlar