paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 İstanbulun genelinde etkisini kaybettiğini ve yerini yağmura bıraktığını gördüğüm kar yağışı Bahçeşehir ve civarında etkisini sürdürüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 İstanbul etilerde sabah ve dün akşam yavaşlayan kar yağışı bir saat önce hızlandı.şmdi güzel yağıyo.r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 İst/Sariyer Kar yağışı arttı...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 burda kar yaıo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 istanbul suadiye. Etraftaki bütün karlar ermiş durumda. arada bir yavaş atıştırıyor. =( galiba bu gün tatil yok ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Tatil beklemek saçma ki zaten. Saatler önce açıklama yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hatırlarsan bu hafta pazartesi ve salı içinde açıklama yapılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 kar durdu ama heryer kar ve sokaklar kapalı ve umudum hala sürüyor belki gece don falan olursa tatil olabilir bu arada eğer yarın tatil olursa cumada olur direkman.1 taşta iki kuş oh oh..bare hemen tatil olasada perşembeye olan tatil ödevimi yapmasam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 eheh artık tatil oldu diye değil okullar açık diye açıklama yapıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 niye yagmiyor yaaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 eh, bencede daha tatil yok istanbul'a. paşa paşa gidecek öğrenciler :) ankara or/an'da öğleden sonra kar yağıp durmuştu. lapa lapa ve tipi şeklinde yağmıştı. 30-40dk öncede aynı şekilde başladı. arabaların üstü ve yollar tuttu. inşallah böyle devam eder. ankara'lı patilerden rapor bekliyoruz.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ank bahcelı ayaza cektı kar yagsada cossak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 çanakkaledeyim kar yağışı kesildi ama hala kar war yerde heryer buz falan çok sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 istanbul suadite. lapa lapa kar yağıyor. etraf çok tutmamış ama görüntü çok güzel. inşallah tutar. (evt, yüzsüzüm, tatil istiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kar *şoktadır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 istanbul maslak-istinye. bi yarım saat önce resmen kartopu yağıyodu burda. manzara çok güzel. tatil olması dileklerimizle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kafam kadar taneleri olan kar yaıyo istanbul / kucukyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 durdu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 suadiyedede durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 dursun lan zaten kar mar görmek istemiyorum cinnet geçiriyorum şu an evde kar yağıyor diye sağı solu tekmeliyorum psikolojik sorunlar yaşıyorum bununla ilgili... (neden lan diye soracak olursanız sınav dönemim uzadıkça uzuyor bu lanet kar yüzünden ve ben ne kadar sallamıyorum sansam da sinirlerim bozuldu artık okula gidip gelmekten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 başladı tekrardann :) kusura bakma fortinbras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 istanbul-göstepe kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 adapazarı'nda gündüz yağıyodu, şimdi bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 burada yağdı damlar tutu biti. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 florya da yogun yağış başladı her yer yollar kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar