fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ne güzel keşke burda da kar olsa.. izmitte bi yağmur var.yağmuru da hiç sevmem:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... [Bu mesaj fiona tarafından 28 Şubat 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 2 mart diyecektin herhalde cnm :P bugünde sabah biraz kar vardı gerisi yağmur :/[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 istanbulda yağmasın ya tutmıcaksa heryer boşuna batıyo..ama tutarsa güsel olur[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya yeter istemiyoruz kar falan evde kapalı kalıyoruz sonra..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: orc_lord, 28 Şubat 2005 20:00 tarihinde demiş ki: hmm ankara için önümüzdeki 3 gün için tahminlerde iyi kar yağışlıymış. 2 şubatta etkiliymiş üstelik :) ohh wow da level atlamak için tatil isterük[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 3 metre kar olsun. iş yerleride tatil olsun. olmazki ama..[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 niçin olmasın istanbul'da bir kar yağdı oldu..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:169/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ehehe şimdi düşündümde, 3 metre kar değil tsunami olsa patron kapatmaz burayı :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 tatil olsun ya bu ne yeter artık açılalı 2 haftadan fazla oldu hala kapanmadı okullar[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Çok okuduk tatil yapalım artık diyosun...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 antalyada hava fırtınalı olcak gibi aşmış bi fırtına ve yağmur yağarsa tatil olur burası tabi beni ilgilendiren bi tarafı yok[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Kar yağıyoo heyo :)) Yazlıkları boşuna çıkarmışım. edit : Ankara[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 28 Şubat 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Olmasın boşver bitsin şu okul son 2 ayım mayısta bitirecekler.. Uzatacaklar bunu yaza ekleyecekler.. Olmasın boşver[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 suan farkettim ankarada super kar yağıyo. tatil matil olmaz heralde ama olsun güzel :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yeni bir yağış dalgası geliyor. pazar gecesinden itibaren yani bu saatlerden itibaren çarşambaya kadar yurdun büyük bölümünde kar yağacakmış. ankara henüz temiz ama bakalım :) şuan kar yağan bir bölge mevcutmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kar yağmasını çok severim :) ama bu kez yağması pek işime gelmiyor (3 nedenim var :)) ama yağarsada itiraz etmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 vallahi ben yağmasına bitiyorum. tatil falan filan hadi neyse fakat ben yağmasına bayılıyorum gerçekten. or/an sitesinde tam ormana bakan bir evde oturuyorum. konya devlet yolu falan görünüyor. hafif sis çöker ve kar yağarsa konya devlet yolu boğaziçi köprüsü gibi oluyor. orman ise geceleri denize benziyor. gündür baktığınızda heryer bembeyaz oluyor burada. orman süper görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 orman ne güzel ne güzel hey! Kestane gürgen palamut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Tekirdağ / Çorluda Bardaktan boşalrıcasına kar yağıyo vallah. Saat gece 1 de bişi yoktu heryer kar içinde şuan. rain cats and dogs o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 istanbul beylikdüzü her yer bembeyaz :D deli yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 lülülüü ben kalktım.antalyada yağmur yok,ama yagcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ist goztepe saat 7,41 itibariyle fırtına seklınde kar yagıyor.Simdi turkiye genelındekı kar durumunu almak icin tekrar paticige baglanıoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 istanbul tuzla, hayvanlar gibi yağıyor valla =P inicektim istanbula bugun yalan olmak istemiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kalamışda da yayıo kocaman kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 istanbul/üsküdar/altunizade 7 cm'ye yakın kar var. ağaçların üstü kar tuttu. hala yağıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar