Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne güzel keşke burda da kar olsa.. izmitte bi yağmur var.yağmuru da hiç sevmem:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...

[Bu mesaj fiona tarafından 28 Şubat 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 28 Şubat 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
hmm ankara için önümüzdeki 3 gün için tahminlerde iyi kar yağışlıymış. 2 şubatta etkiliymiş üstelik :)

ohh wow da level atlamak için tatil isterük[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
tatil olsun ya bu ne yeter artık açılalı 2 haftadan fazla oldu hala kapanmadı okullar[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Mesaj tarihi:
antalyada hava fırtınalı olcak gibi
aşmış bi fırtına ve yağmur yağarsa tatil olur burası
tabi beni ilgilendiren bi tarafı yok[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Kar yağıyoo heyo :)) Yazlıkları boşuna çıkarmışım.

edit : Ankara[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

[Bu mesaj harvester tarafından 28 Şubat 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Olmasın boşver bitsin şu okul son 2 ayım mayısta bitirecekler.. Uzatacaklar bunu yaza ekleyecekler.. Olmasın boşver[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • 11 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
yeni bir yağış dalgası geliyor. pazar gecesinden itibaren yani bu saatlerden itibaren çarşambaya kadar yurdun büyük bölümünde kar yağacakmış. ankara henüz temiz ama bakalım :)
şuan kar yağan bir bölge mevcutmu?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
vallahi ben yağmasına bitiyorum. tatil falan filan hadi neyse fakat ben yağmasına bayılıyorum gerçekten. or/an sitesinde tam ormana bakan bir evde oturuyorum. konya devlet yolu falan görünüyor. hafif sis çöker ve kar yağarsa konya devlet yolu boğaziçi köprüsü gibi oluyor. orman ise geceleri denize benziyor. gündür baktığınızda heryer bembeyaz oluyor burada. orman süper görünüyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...