Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 valla kar yağıp yağmayacak bir kararsız :) snrm olmayacak yarın..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Olmasında bişiler öğrenin..[signature][hline]ilk o vardı.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ahaha hadi gülelim hep beraber :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ank'de or/an şehrinde şuan başladı çok az yağıyor pek umut yok :) ancak olsun yağsın yeter görünümü bile güzel..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ank'de az önce manyak yağmur yağdı şuan sis çöktü hava karardı ve manyak tipi şeklinde kar yağıyor inşallah devam eder yarın hafta sonu şu sıralar hiç beyaz örtü eksik olmuyorda..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 kar tipi şeklinde ve lapa lapa yağıyor heryer tuttuda :) ehue süper hadi devam..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ist'den sonra şimdide ank'de kar başladı cidden manyak tipi şeklinde yağıyor 2dk yağdı ve tuttu :) ama ist'teki görüntülerden çok daha fazla yağıyor oleyy bembeyaz örtü gene karşımızda :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ist / Zekeriyakoy bahcede yer yer 1.5m kar gozlemlenio :)[signature][hline]Icq UIN = 788808 Talren The Assasin Xaenin the retired d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bahçede kar görmüşlüğüm var....[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Kar diye buna derim ben!!! ....Istanbul/Gayrettepe[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ankarada çok kötü yağıyor.Baya tuttu.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 1 saat önce Ankara-Bahçelievlerde yağıyordu ama hala yağıyormu bilmiyorum[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Çayyolunda tipi bastırdı.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bizim burda niye fazla bişi yok. yağıyo göremiyosun ama hissediyosun. Yollar nasıl beyaz oldu o yüzden anlaşılmıyo :) McFrenzy Cebeci'den Bildirdi...[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 allah ank'de ist'tekinden çok çok daha fazla kar yağıyor tutuyor sulu olsa bile biraz hadi hayılırıs :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 İst/maltepe e-5 üstü deli gibi poyraz var ve baya sağlam da kar yağıyo kar kalınlığı bileğin biraz üstünde...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 sonunda bir karcı mesaj atıyor :) oley.. burda lapa lapa durmadan yağıyor ank'de tatil gibi...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bilkent => sulu kar, şiddetli rüzgar[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: sanerixx, 12 February 2004 23:56 tarihinde demiş ki: bilkent => sulu kar, şiddetli rüzgar hmm sulu kar ama kar tuttu dimi :) burdada ilk öyleydi 1 saat sonra tuttu şimdi cm yapıo :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ist/ataşehir deli tipi var karlar yere konmuyo savruluo.. kalınlık min. 10 cm vardır..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ist/maltepe rüzgar şiddetini arttırıyor,rüzgardan evlerin çatısında hiç kar kalmadı hep yere düştü,kalınlık tahmini 10-15 arası...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Hehe saat gecenin 2 si az önce ewe geldim 1 den 2 ye kadar kartopu vs oynadık sokakta ark.larla Kar deli gibi yağmaya devam ediyor. Arabaların tamponları boyutunda bir şahin tamponu boyutunda dersem oldukça fazla olduunu anlatabilirim sanırım =) Istanbul / Bahçelievler.. Rüzgar var ara sıra fırtına gibi oluyoır gözünü açamıyosn[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Pzt - Salı da tatil olsun (bkz: doyumsuz gençlik)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 geçenki kardan fazla bu bahçeşehirde göz gözü görmüyor. Az önce yolda kalıyordum 100 m de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Su anda Izmir'de lapa lapa kar yağıyor. Daha yeni geldim dışardan, kardan adam gibiyim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar