Diablo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 wallahi hava açılıo yavaş yavaş yıldızları goruyorum bulutlarda gidio üüühühü perşembe tatil olmayacak sanırım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://www.meteor.gov.tr/uyduweb/yeni/istanbulradaranimasyon.htm arkadaşlar sanıyorum biraz sonra kadiköy civarlarında kar yağışı olabilü... Açın elleri göklere ... Ikının ... ğhğühühhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İşte gelen şey [spo1=Gelen şeyi görmek için spoiler]BABAYI demiştim birkaç dakka önce!!! KAR BAŞLADI![/spo] [Bu mesaj VegabondE tarafından 09 Şubat 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yer İStanbul Ümraniye Mübarek HİÇ durmadı.. hala yağıyo.. etkisini kaybetmiş biraz ince yağıyo ama olsun.. buna da şükür :Ds[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kar başladı ! istanbul / ulus[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 amma attın hea 1 km uzaktayım sende akatlardayım burda yagmıyor[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 öeah burası ordan daha yüksek hem niçin atim gecenin bi saatinde bu helecanla ? :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Leventte g3nk var. Bathory/Alexi.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 g3nk deil o yanlışın war... gay olcak..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 harbi yagıyomuş kusura kalma karanlıkta bi halt göremedik demekki.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 20 dk. önce kadıköyde civarında tekrar yağmaya başladı ..[signature][hline]! seek & destroy ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xarius Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yakla$ik yarim saattir ye$ilyurtta hafif bi $ekilde yagiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 burda cok tatlı kar yagıyor (ortaköy)[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 üsküdarda sabah1n köründen beri aral1klarla hafifleyip güçlenerek yagisini sürdürüyor su anda bayaa bi etkili sayilir[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 suadiyede yağıo 1-2 saattir. ama tutuo mu göremiorum. kar var etrafta ztn bol bol.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Goztepe. Ruzgarsız lapa lapa kar var.[signature][hline]Razorjimmy says: o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 BOSTANCİ KAR YAGİYORDU BEN BU MESAJİ YAZARKEN SONUNA GELDİGİMDE HİCBİRSEY KALMADİ[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya bi ankaraya yağmadı derdim tatil felan değil zaten dersler 1 hafta sonra başlıyoda bembeyaz bi göremedık[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 şu an gümüşsuyundayım amcamda..burdan normalde deniz ve tüm saray burnu önümüzde yatıyor..şu an muhteşem lapa lapa kar var ve ne sarayburnu ne de deniz gözlüyor..ayrıca burası yine süper tuttu.[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 coştu kar istanbulda.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Moda >> Yerlerdeki kar kalıntıları bir hayli erimiş ama şu anda yağıyor. Biraz daha şiddetlense kar yeniden güzel görünüme kavuşur sokağımız.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kazasker'deyim, 1,5 saattir ayaktayım ve kar anca bi 5 dakkalığına durdu. geri kalan zamanlarda lapa lapa yağıyordu ve hala da öyle. yarın da ense yapacaz gibi geliyor bana.. (ve ondan sonraki gün, 1 gün için okulları açarlar mı sizce?) [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 09 Şubat 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Acıbadem : Yerler tekrar tutmaya başladı. Aşırı hızlandı kar![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Gabe_Logan, 09 Şubat 2005 09:47 tarihinde demiş ki: kazasker'deyim, 1,5 saattir ayaktayım ve kar anca bi 5 dakkalığına durdu. geri kalan zamanlarda lapa lapa yağıyordu ve hala da öyle. yarın da ense yapacaz gibi geliyor bana.. (ve ondan sonraki gün, 1 gün için okulları açarlar mı sizce?) [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 09 Şubat 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Sanmam yani o kadar gay olamaz vali.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bir daha bahçeye baktım da arabaların bıraktığı izler kapanmış biraz ve şu an tipi gibi yağıyor! 3 gündür arabasını temizleyen apartmandaki adama da kapak olsun bu :). adam çıkıyor paso arabasını temizliyor, sonra bir kar daha yağıyor bir daha çıkıyor. manyak mıdır nedir hasta ediyo adam beni. gösteriş budalası mıdır nedir? 'bakın bu benim arabam' der gibi duruyo adam aşağıda. daha önceleri çok daha bomba biri vardı gerçi ama. adam günde 5-6 defa çıkıp arabasını temizliyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar