Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ankara'ya kar yağmıyor. hep alışmışız istanbul'da falanda olunca burayada yağar diye. uyuz oldum bu sefer..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:147/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 naci naapıcaz ya :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 belki soğuk hava dalgası buradan ankaraya gider XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ah ah gelse bile meteorlarımız 2-3 gün sonra diyor. pislik bunlar. o karları buraya almamız lazım bir yolla. ayrıca ankara kar dpt.'da çalışmaktan mutsuzum. topice bakacak yüzüm falanda kalmadı :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:147/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bi adak da sizin için adarız..bu kadr çabuk pes etme XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hüleynnnnnnnnnnnnnnnnn bursa süperrrrrrrr çok küçük küçük yağıyo böle süper bi görüntü oluştu heryer bembeyaz :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ankara, heryer kupkuru. eski buz şeyleri duruyor. böyle ufak beyaz beyaz :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:147/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben uludağın eteğindeyim valla gayet güsel ankarayada yağar nasılsa gerçi siz daha iyi bilirsiniz, bende işallah bu kış görcem ankara kışını :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 wildpervert inşallah göreceğizde ben pek umutlu değilim :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 deli yağıyor deli..[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: wildpervert, 07 Şubat 2005 00:08 tarihinde demiş ki: ben uludağın eteğindeyim valla gayet güsel ankarayada yağar nasılsa gerçi siz daha iyi bilirsiniz, bende işallah bu kış görcem ankara kışını :) oh ne güzel. bayılırım kara. ankara'da kışlar kötü olmaya başladı. en azından bu sene çok rezildi. belki seneye daha iyi olabilir. ama ankara'nın kışıda iyi ve güzeldir :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:147/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hemde ne güzeldir öff ya eski ankara'yı özledim :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 salı günüde tatil olurmu acaba burda?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 öhmm önce elimizdekinn kıymetini bilelim efendim :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 üsküdar yağıyor hızlı şekilde .[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 salı da tatil olabilir XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ankara / çankaya hala kar yok! *! çıldırır*[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 KAR YAĞIYOOOOO KAAAAAR YAĞIYOOOOOOOOOOOOOOOOO[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 nere ora yerini ve koordinatlarını belirt hemen[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Izmire Neden yağmıyor kar off :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İstanbul/Kadıkoy Bol karlı :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kozyatağı Carrefour (Istanbul) arka tarafından bildiriyoruz. Karşı apartman (25metrelik mesafe) şu an görüş açısının tümüyle dışında, yerde 15cm falan kar var. Arabaların otoparklara giriş çıkışı durdu, çünkü kaymaktan bir yere gidemiyorlar, o kadar kara da parketmiş olanlar saplandı, çıkaramıyorlar. Yarın sabah epey cümbüş olacak, sırf eğlencesine aşağıya araba itiştirmeye inebilirim :) Babam 4X4üm var diye gayet mutlu ehehehhee En kötü haber daha yeni iyileştiğim için dışarı çıkartmıyorlar beni, yine ateşim çıkar mıkar deyü. Evde kapalı kaldık, oooof ooof. Araba itiştirme fantazim fantazi olarak kalacak. Olsun. KAR YAĞIYOOOO KAR YAĞIYOOOOOO[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 şu anda müthış bır hızla yağıyor.. ist/kemer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 halen kar yok olacağınıda sanmıyorum ankara/çankaya.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ist/kadiköy kar yagisi acaip hizlandi..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar