Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 istanbul/kartal-rahmanalr burda da var hafiften..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ne hafifi!! fırtına başaldı burada..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 istanbul/maslak her düşen 100 damladan 5 tanesine kar diyebiliriz :) yok saymadım[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: .... doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 22:54 22:56 mesajını degistirebilirdin neden tekrar post attın ki :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 eğer bu kar yarın yağsaydı tatil olabilirdi...tmm biraz ütopik..[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 istanbul-göztepe süper her yer bembeyaz[signature][hline]Anti-b At The Gates Bullet In Your Heads Barretciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kadiköyde de yagmaya basladi spr görmeniz gerek..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 resmini çek madem albüme koyarsun[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya çektimde tam net çikmiyo karlar simdi digitalle çekim (daha demin tel le çektim ondandir...)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hmm..kartal, göztepe,kadıköy, maslak, üsküdarda kar var. üff meteroloji genel merkezi gibi oldu forum[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 maslakta yok gibi şuan. sana kim söyledi bilmiyorum ama bana gözlerim söylüyo :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: .... doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 az önce maslakta var yazmıştı biri..sendin galiba. artış yok mu xD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 üsküdardayım paşa paşa yağıyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Cermy, 05 Şubat 2005 22:57 tarihinde demiş ki: istanbul/maslak her düşen 100 damladan 5 tanesine kar diyebiliriz :) yok saymadım hala aynı, buna kar deniyosa tabi.. :) [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: .... doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen.. [Bu mesaj Cermy tarafından 05 Şubat 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben de üsküdardayım ve yağıyo[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaşlar taksim tarafında hava durumları nasıl rapor sunabilecek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 taksimi bilmem ama kadiköyde yani bizim orda kar suan yagmiyo....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 pfff[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 maltepe kar yağıyo[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 burası tuttu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 göztepe tuttu gibi ilk kartopunu attım buzluğa[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 tatil işi zor...[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 maltepekar tuttu walla[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 İstanbul-Ümraniye-Çamlıca Tarafları: Güzel yağıyo.. tuttu da denilebilir..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 üsküdar 1-2 santim kar var :) yada bizim bahçede çok birikti çünkü yollar temiz gözüküyor[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar