Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstanbul Levent:
Arabaların üstünde ince bir tabaka kar var.
Bahçede çimlein üstü yer yer beyazlaşmış. Kar çok yavaş ve seyrek biçimde devam ediyor.
Umarız yarın okulları açılacaklara iyi haberler verebiliriz. Ama umut yok sanki haha.[signature][hline]G3nk is not dead.
Mesaj tarihi:
ankarada da yarin kar bekleniyomus insallah yarın ogleden sonra yagmaya baslar oglen cok onemli isim var insallah yagmaz. allahım duy sesimi..[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
Bu hafta yağmasın Ankaraya zaten 4 dene finalim var bir de Beytepe nin soğunu çekemem[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
her an eskişehire kar yağabilir havada kar kokusu var[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
said:
Bathory, 30 Ocak 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
bütün tatil boyunca yagmadı.tatil bitince mi yagıyo ya.
yarın okul acılıo off.yine sabahın köründe i$kence =/

tabi tatilde yağmasın. okul varken yağsın :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
liseler ztn tatildeilmi yaaww yoksa benmi yanlış biliorum.yarın bizim dersanenin hızlandırma başlıo haftayada okul açılıo.yoksa ben dün 1 haftamı uyudum???[signature][hline]
Mesaj tarihi:
öğlen çok hafif azıcık bir kar yağışı vardı. Gerçi yağsada bişi olmaz belki dershaneler tatil olur ama şu hava biraz rahatlar. Buz gibi bir hava var dışarda ve 2 dakkidan fazla kalırsan donarsın[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Leventte çatılar ağaçlar falan tuttu.
Gel gör ki taksime yürümem lazım bugün.
Eh be kar, şubat ayında yağmazsan her gün havaya CO2 sıkarak zehir edecem hayatını.Yalan olucaksın.Buzullardaki kuzenlerin bile eriyecek.

Gay kar.[signature][hline]G3nk...
Mesaj tarihi:
walla kalktığımda çatılarda vardı biraz kar

şimdi bastırdı inceden inceden

yağdığı zamana bak su meretin ya!!![signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
bizim kampüse çığ düşse tatil olmaz. bi de allahın dağına kurmuşlar...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...