Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
millet delirdi lan :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
caddede kar yok yemiş sizi meteoloji!

3 gündür yok sabah yağacak yok akşam yağacak kekliyorlar resmen sadece yüksek yerlere yağacak tatil matilde olmayacak gibi ama inş olurda sizde sevinirsiniz...
Mesaj tarihi:
tatil geliyorum demez gelir.. yatcaz kalkcaz bi bakmışız tatil olmuş...

eskişehirde kar yağıyor... yerler beyazlıyor.. okullar tatil oluyor mu acaba?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
radara baktımda

Çisenti veya açık hava hedefleri (böcek,toz vb.)

doktor bu ne??[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
uleyn burda bi zkm yagmıyo maslakta
su vali denen adam bari yapacaksa butun istanbul genelini tatil yapsında biz de yararlanalım. vurda kar mar yok 3 gundur kekliyo beni metoroloji+hawai kokliyan adam :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
sağdan böcekler soldan tozlar geliyor ortada birleşip kar oluyorlar[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
yoksa git tabi..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
tozla böcek yağsın[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Demon_of_Hell, 26 Kasım 2004 00:22 tarihinde demiş ki:
kar yağmasın insanlar üşümesin donarak ölmesin...

hava zaten soguk..kar yagınca yumusar..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
zahmet olmasın?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...