Apprentice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 asdsa kadıkoye başladı ince incel yağıyo yarın okullar tatil :)[signature][hline]E.vil N.ever D.ies
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bu kadar kara tatıl olmaz bence[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ankara'da bugünde iyi yağdı,sabah atıştırmaya başladı öğleden önceye kadar atıştırdı hatta bir ara ufak ufak tipiye dönüştü.öğlen durdu ümitköyde tutmuştu etraf öğlen yağmayınca eridi ama gece buza çeker üstünede bir daha yağarsa iyi olacak.[signature][hline]shinsetsu desu..
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Fake atiyor ya deli oldum Yagiyor bahçe tutuyor Bakti bahce tuttu kesiyor yagmayi Deliriyorum bende burda cildirdim 2 gündür ya[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 fırtına var , camlar ıslık caliyo. ama sıvı olarak nitelendirebileceğimiz hiç bişey yagmıyo :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 burada kar yağmıyor ama tatil yağıyor[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yag oh oh su an azmıs durumda sakın dısarı cıkmayın..!![signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 -içmeye gidiyorum ahahahahahaha -aptalsın sen kime hava attığını sanıyorsun -asosylasin sen de -sende delisin.. baksana çift kişilikli olmaya başladın -sus ulan şizofren kendi kendşne konuştuğunun farkındamısın? -evet.. -ee ne skime tarışıyoruz hayvan adam? -hmm doğru.. gel içmeye gidleim kanyak içeri sıcak sıkcak -seni seviyorum -kendimi seviyorum[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ben artik pek umutlu degilim tatil konusunda isallaholur ama[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 itü'yü tatil edip 4te her yeri kapadılar kar yağacak diye kara kara bulutlar geldi, geçti.....ve gitti. Bir kaç adet karda bırakmayı unutmadılar ama onlar şimdi dere oldu akıyor.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bende yitirdim artık tatil konusundaki ümitlerimi . nedense bana hiçte deliler gibi kar yagıp sonrada yarın tatil olacakmıs gibi gelmiyo. ama inşş. olur[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ben size söyliyim Yarin pasa pasa okula gidiyoruz bulutlar açilacak hafiften günes çikicak bugünkü gibi . Sonra cumartesi en azindan disari cikip gezeriz ölümüne diye düsünürken cumartesi-pazar kar firtinasi basliycak evlere kapali kalicaz . Sonra pazartesi hava açilacak . fazla mi kötümser oldu =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: nomad13, 25 Kasım 2004 18:39 tarihinde demiş ki: Ben size söyliyim Yarin pasa pasa okula gidiyoruz bulutlar açilacak hafiften günes çikicak bugünkü gibi . Sonra cumartesi en azindan disari cikip gezeriz ölümüne diye düsünürken cumartesi-pazar kar firtinasi basliycak evlere kapali kalicaz . Sonra pazartesi hava açilacak . fazla mi kötümser oldu =) Bencede boyle olur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bi ara yagmur bastirdi ama sonra gecti. karda geldi ama sonra o da gitti. yarin da yagmaz. sctik.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Gece yagacak dıyolar yarına da karlı dıyolar..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ahada hemen bakın 10dk once yenilenmiş istanbul radarı .. kar hala avrupa yakasına gelmemiş gorunuyor ?!?!?!?!?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ahahah nerden anladın :D bencede yalan soyluo ya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 karadenizde hafif sarılıklar başlamış gelio yawas yawas kesin yağacak yarın da okul olmucak işallah ama kesin yağacak bence[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Herkesın tek bır amacı war tatıl hadı yahu yağ artık sağlam bı sekılde[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ yağ[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya şu teknik resimden kurtulıyım harbiden süfer olur.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Cermy, 25 Kasım 2004 18:53 tarihinde demiş ki: ahada hemen bakın 10dk once yenilenmiş istanbul radarı .. kar hala avrupa yakasına gelmemiş gorunuyor ?!?!?!?!? aha az once 18:40 taydı radar simdi 18:56 olmus. bana sanki bulutlarda biraz ilerleme var gibi geldi ama belkide tatil fantazilerinin yan etkisi olabilri bide siz bakın :DD [Bu mesaj Cermy tarafından 25 Kasım 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Sly-One, 25 Kasım 2004 19:09 tarihinde demiş ki: ya şu teknik resimden kurtulıyım harbiden süfer olur. Nedır bu teknık resımden çektıklerımız ya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yeniden güncellendi radar sayfası bulutlar yine artmış ve sarılıklar oluşuo[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Öne çıkan mesajlar