BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 doğruysa alnından öperim[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 YETER TATİL İSTEMİYORUM[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Prawler, 06 Mart 2003 20:12 tarihinde demiş ki: YETER TATİL İSTEMİYORUM[hline]Prena Online Community [email protected] +654243684368736[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Haftaya 9 sınavım var bilemiyorum artık.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yeni konu açmak yerine bunu upluyorum :) çünkü yenisi %100 garbageye gidecektir herneyse.. saat 8 de başladı ankde kar tipi gibi yağıyor şuanda tuttu acaba ankden başka biryerde olan varmı :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 gopta biraz daha yavaş ve ince ama tutuyo ollar da kar tuttu sayılır, arabalar çok az eğimli yerde bile avaş yavaş gidiyo ank yarın kesin tatil derim ben[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bende kesin diyorum... geçen senede böyle olmuştu aynı tarihte bilmem hatırladınızmı :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 geçen sene aklımdan çıkmayan bi kar var sabah okula gidilir kar başlar, akşam dönerken kızılayda o trafikte bile bilek boyu kar vardı o gün çoook afilli yağmıştı hakkaten[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 onu hatırlamıyorum ancak birkaç sene önce 3 gün üst üste tatil oldugu karı hatırlıyorumda gerçekten sıkıydı :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kara amma takmısınız yahu[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Llama, 17 December 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kara amma takmısınız yahu[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault yağmurdan daha yararlı yani en fazla sevilen mevsimler arasında denilebilir eh ucunda tatilde var niye takmıyalım :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Eskişehir'in merkez ve bazı ilçeleri ile Kastamonu merkez ve Afyon'un Emirdağ ilçesinde ilköğretim okulları ve liselerde eğitim-öğretime 2 gün ara verildi. Bilecik şehir merkezi ile Kütahya'nın Domaniç, Konya'nın Yunak ve Çeltik ile Afyon'un Sandıklı ve Kızılören ilçelerinde de okullar yarın (18.12.2003) tatil edildi. an itibariyle tatil raporunu veriyim, Ilgilenen varsa. Kaynak[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 şuan çoştu :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Herhangi bir yerde okullar tatil oldu mu? ve ankara da oldu mu?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 abso heralde kızın için endişeleniyorsun ? ehe yollama okula gitsin ;)[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 :) eşim ögretmen onun için soruyorum. Tatilse sanah uyandırmıyacagım degilse o beni uyandırmadan gidicek işe hehe.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Levent ; Bir süre dolu ve kar karışımı birşey yağdı.Sonra durdu halada birşey yağmıyor.Ancak şiddetli rüzgar var.Ağaçların dalları kırılıyor. Sabaha karşı yağar belki...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kocum beaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!1 işte budur oley beaa!!! ankara yarın tatil ohhhhhh babalar gibi yatacam işte :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kaynak:trt2 alt yazı servisi :p[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 meteoroloji sitesinden baktım bugün yani ayın 18 i istanbul da da kar yağacak yağacaksa sabah yağsın da bir işe yarasın[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki: kırbaçta dpli unutmayın. Nefr, 16 December 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Arcane jk 3 ustamsın, yalvarıyorum öğret şu oyunu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 evet benim okulum da tatil olsun...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ist da sabaha karşı yağar gibi geliyor..hissediyorum!![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ne guzel ya kar tatili denen bi olay, burda hep yaayo ama hic tatil olmuyo, sanirim hep yagdigindan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ist. de garanti kar yağıcak televizyonda sabah saatlerinde yağacak öğlen duracak dedi bütün umutlarım sabah erken saatlerde yağıp tutmasına bağlı[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki: kırbaçta dpli unutmayın. Nefr, 16 December 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Arcane jk 3 ustamsın, yalvarıyorum öğret şu oyunu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Benimde.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar