Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Evet ilginç bir fikir olacak sanıyorum... Açıkçası bu topici açmamdaki neden türkiyenin neresinde kar vs. haberlerini almak... Şuanda ben sizlere ankden haber vericem... Sanırım ayrancı tarafında yağıyor... Or/An şehrinde oturuyorum burdaa manyak yagıyor... Devamı sizden ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 walla ben samsundayım burada geçendede belirtmiştim bi topic'te bi yağıo bi açıo.. yani anlican karışık bişi ama şimdi kardan hiçbi ses yok biraz önce yağmur yağıyodu kesildi şimdi sanırım.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 24 Şubat 2003 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Anladım... Burada or/anda yollar falan tuttu kar araçları görünüyor konya yolunda... İnşallah tatil olur :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 İstanbul/Sarıyer/Demirciköy Şu an yağmıyor ama gün içinde yağdı kar kalınlığı 40 cm var[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Anladım burada yeni başladı ama bayagı oldu... Tipi gibi neyse allahım inşallah tatil olur dört gözle bekliyorum haberleri ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Olsun... :) Hiç değilse bunda nasıl yağıyo falan var diğerleri tatil :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Sanırım kızılaydada kar var dış bakanlıgı konutunda yagıyordu... İnşallah geceden falan söylerler :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Göztepe civarı temiz[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bostancı/ısrarla yağıyo[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 uwe ya buraya oyle bi yağsın ki kar temzileme aracları kaza yapsın ama kimseye bir sey olmasın tabi kızılayda nobet tutuyo kar temizleme aracları[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Pek istanbuldan anlamıyorumda haberlerde dinledim bir yakada yağarken diğer yakada yağmıyormuymuş ne... Ankden sanırım kimse yok :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 aynı anda sux :)[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ehehe evet çokmu yagıyor kızılayda şöyle tvde gördümde fena değildi geceya tutar inşallah... Sizce tatil ihtimali varmı? :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Balıkesire bekleris.Kar ayğğıyor ama tutmuyor(du)bugün tutmuş okulalr tatl olmadı ama kartopu oynanacak kadar(hatta gömülecek kadar diyeyim tecrübeyle sabit)kar vardı.Yarında okullar tatil oluyor nihyaet(ilk kar atilimiz istanbullualr.Siz okul açıldığından beri kaç kere gittiniz yaa.Bİde utanamdan tatil die söylenebiliyorsunuz hala.Adamı katil eder bunalr)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Evet iyi tatil oldu bu sene inşallah devamı gelir... Neyse ankye bekleriz sanırım perşembeye kadar falan iç anadoluda etkiliymiş... Neyse haberlerde duyan falan varmı ank tatil haberi 4 gözle bekliyorumda... *!Dört gözle bekler*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 sanmıyorum :(([hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Yapma canım bence yağıyordur çünkü yukarıda ayrancıda falan tutmuş şuanda konya yolundan 3-4 kere kar temizleme araçları geçti... İnşallah olur :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 allah fukaraya yardım etsin.[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Neyse fakir fukarayı bırakalımda tatilcilere yardım etsin allah ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ince yağıyo ya bi de hangi piskopat dısarıya gider anlamam ya hyr acil olur anlarım da paso araba geciyo olmaz ki boyle[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Tutuyormu yani kaldırımlar falan şimdi buradan 5. kar temizleme aracı geçti hmm burada tutuyor yollar falan konya yolunda trafik yavaşladı.. :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Sanırım yarın gitmeyeceğim... Neyse umarım tatilde olur... İnşallah... :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Bence pepelek bu forum pisliğini göz önünde bulundurarak bi Paticik Kar bölümü açsın :)[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Hmm aslında iyi fikir ha kış gelince kar bölümü ;) Kar masasıda kurarız ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Evet arkdaşalar beklenen oldu ankde yarın ilköğretim ve liseler yarın tatil edildi ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar