Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 24 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
ooo ankara geneli böyle ise tatil :)

şu an yerler,arabalar tuttu hemde 10 dakıkalık kar yağışıyla diyorum sabaha kadar devam ederse tatil[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
Mıçıyım tatil bana yaramıyoki . PUH! . Unilere ancak 2 metre kar olursa tatil oluyo .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
Ya alla alla aynı ankarada mı oturuyoz. Bahçeliye yağarda bizim buraya nası yağmaz ben onu anlamıyom. Hele biri kızılay demiş orası 15dk sürmüyo yürüyüş olarak. Bizim burda hala karla karışık yağmur gibi bişi. şakır şakır su sesi geliyo dışardan hiç biyer de tutmuyo[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Mesaj tarihi:
cebeci şimdi kara döndü de yerler sırılsıklam oldu artık zor tutar. Hem de hızlı yağmıyo.[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 24 Kasım 2004 22:51 tarihinde demiş ki:
Mıçıyım tatil bana yaramıyoki . PUH! . Unilere ancak 2 metre kar olursa tatil oluyo .
bunun belli bir olcusu mu. "evet ar 2.20 santimetre yagmis universiteler tatil. 3 metre olursa memurlara da yapin.."[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Mesaj tarihi:
Bizim okul daha yagmadan tatil oldu;Burda yagınca fecı olutyor :9..[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
Mesaj tarihi:
buralar kar kouyor bulutlar dagınık ama becne 3-4 saati var[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
McFrenzy, 24 Kasım 2004 22:55 tarihinde demiş ki:
cebeci şimdi kara döndü de yerler sırılsıklam oldu artık zor tutar. Hem de hızlı yağmıyo.

tutar merak etme..
burdada hafif basladi costu :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 70)
Mesaj tarihi:
karlaaar düşeeer
düşer düşer aaağlarımm.

ya burayada isterim ben yaaaaa[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm
[/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 24 Kasım 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 24 Kasım 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
hayir yollamayiz burdaki kari :)

beyler bencil olmayın :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...