mexinth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 şimdi işe doğru bir kar seferine başlayacağım. Buz adam şeklinde işte olurum herhalde. Ayrıca, fotoğraflar ile canlı yayında olacağım. Yokuşu yürüyerek çıkacağımdan, yokuşlar daa diyebiliriz, bol malzeme çıkacağı kesin[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 sakaryadada yerler ve çatı böle mini minnacık bi beyaz örtü ama kar yagmamıs yani kıragı mı ne öle bişi iişte :) yagmıyoda bişi herhal gaza geliyo aksama fln yagacak[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 gittim kontur aldım gitmisken bi sürü resim çektim kameram ıslandı vs. bu arada bundan bi önceki mesajım bu thread in 666. mesajı. öeh. =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Yurttan cikip derse gidemiyorum o derece burasi ehueh.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bide orasının neresi oldugunu söleseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 sabanci, kar durdu bu arada hayret[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Allahin dandirik okulu boğaziçi unisinin salak hocalarını saygıyla anıyorum.Ulun vize var okula gittim hoca yok adam yok geri git dediler.4 saat yolda surun şimdide hapis kal deliricam ulan. Bu arada valilige saygılarımı sunuyorum.Adamları aradım okuldan adam dediki karmı var ya neden tatil olsun.Adama dedim kusura bakmayın sizide sizi oraya koyanıda dedim kapadım teli.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 koçlisesininorası yaniistanbul tuzlada kar çok güzel oldu hemde tutu. halad yağıyor. :-D yupi belki bizi eve erken yolarlar[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Alın size dışardan manzaralar. Resmin üstüne tıklayın büyüü açılsın. Nasıl ama. [signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun."Death is certain, life is not."[Bu mesaj Chiptech tarafından 22 Kasım 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bende şimdi profilo alışveriş merkezine gittim. Halkın arasındaydım. Onların dertlerini dinledim. Acılarına tercüman oluyorum... Çok fazla kar yağdığını devletin acilen buna bir çözüm bulmasını söylediler. Ayrıca yeni yapılacak %5'lik zammıda protesto ettiler.. *!Nerde bu devlet!!* ps: ciddi ciddi istanbul ölmüş... ne biçim trafik ne biçim kar var ya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Valla 3-4 senedir İstanbul ilk kez ciddi kar ile tanıştı. Artık bunun her sene olacağı aşikar. Yani herşeyi belediyeden beklemesinler. Zincirlerini, civililerini alsınlar artık. Bakın biz Ankarada senelerdir alıştık artık karlı havaya. İstanbulda kıyamet koptu diyorlar bakıyoruz televizyona sadece hazırlıksız sürücülerden kaynaklı problem yani başka birşey değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 *!yağmayan kar istiyoruz*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Abso alıştık diyorsunda haberlerde her sene ilk ankarada olan kazalar la başlarlar :) Bi cadde var adı neyse arabalar peş peşe kayıyor yavaş yavaş gidip vuruyo çotaa dagılıyo tampon fln kameramanlarda hep orda soteleniyo fln ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Hadi lean hepiniz okula ! ....... :)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 antalya antalya olalı böyle soguk görmedi. evden havaya baktım güneşli mis gibi bi hava ama dışarda dondurucu bi soguk herkes zor yürüyo fırtınadan :D tabi kar yok.dağlara bile yağmadı.bulut olsa bu gece yağardı belki.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Koca Ankarada bir cadde varsa kaza çekilebilen nemutlu Ankaraya :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yeni uyandım tv'yi bi açtım istanbulda kar yağmış... ama okullar tatil diil çok güldüm :D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 üstteki mesajı okudum deim "aa kar mı yağmış?" bir de baktım yağmış :)[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 oda güzel :) sabah dersaneye giderken buzda kaydım düşüyordum. ve dondum oda cabası her tarafta kar var ve müthiş soğuk rüzgarda eklenince.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bizim okuluda son 2 ders bıraktılar sınavıda ıptal etmısler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ankara'da durdu.. istanbul'da da iyi kar varmis :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 68) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 5 saatimi yolda gecirdim okula gitmek icin. gittikten 1 saat sonra da eve dondum.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: orc_lord, 22 Kasım 2004 17:33 tarihinde demiş ki: istanbul'da da iyi kar varmis :) nerde nerde?:) göztepe taraflarında hiçbişeycikler kalmadı:) gece yağsada tatil olsa, veya gece yağsa, tatil olmasa da valiliği bombalasak:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bombalayalim bencede :-p ankara'da karlar duruyor. asiri soguk disari. belediye calisiyor hala. kar yagsa bi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 68) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 şimdi izmit'ten geliyorum. (umuttepe adlı dağın üzerindeki sevgili okulumdan) valla yukarıda göz gözü görmüyor. allah ikinci öğretimlere yardımcı olsun.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar