SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 evet bu adam kadıköyden beykoza nasıl gider... Gidebilir mi? Yolda kalırsa donma olasılığı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 napae said: Abuu dışarısı -2 dereceymiş, yollar buz tutmaya başlamış. hava -3'e kadar ısındı diye daha ince giyinen bir insanım, -2'nin kıymetini bilin orda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 -21 gördüm sdfsdf çok güzel ama öyle blistering cold efekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 var mi benden baska dusup kici basi dagitan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 2 hafta önce -25 gördüm, burun deliklerim dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 -21'de çarşıya inmiştik biz arkadaşla film almak için bir kaç sene önce, ya o akşam ya ertesi akşam -28 olmuştu şehir merkezinde, daha tepelerde -32 olmuş bu sene max -19 falan gördüm, içim ürperdi biraz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 zaidral said: var mi benden baska dusup kici basi dagitan? ben bi kere düştüm daha ama tam düştüm direk müdürlerin supervizörlerin önünde fln bi de cuma düşüyordum jaffa olmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Kar topu oynayıp geldim. Dışarıda insanlar düşüyor, arabalar kayıyor filan.Bir iki araç kayarak çarpıştı da galiba tam emin değilim. Belediye çalışmıyor. Hükümet istifa adhfhsjfjsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Beyler Tuzla ilçemizin default olarak kar tutmadığı doğru mu, halk çıldıracak gibi oluyormuş, çok önemli açıklama pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 aente said: -21'de çarşıya inmiştik biz arkadaşla film almak için bir kaç sene önce, ya o akşam ya ertesi akşam -28 olmuştu şehir merkezinde, daha tepelerde -32 olmuş bu sene max -19 falan gördüm, içim ürperdi biraz <3 bide o soğuklar adamı hasta etmiyor ama öyle bir özelliği var kuru soğuğun,ama istanbulun -2 sindense sivasın -30 unu tercih ederim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Kuru soğuk ve kuru sıcak. Güzel 2 şey bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ankara hem eksilerde hem donduruyor hem de hasta ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Bide gökçek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko said: ankara hem eksilerde hem donduruyor hem de hasta ediyor o gökçek'in sıcak gülüşündendir,hem soğuk hemde aşağıdakini görünce haliyle hasta oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 beykoz gen ekoptu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 aboo iyi yağıyor.liselilere yazık somestr denk geldi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Of liseli stayla halen tetikteyim, her an işyerinden yarın gelme diye telefon gelmesini bekliyorum alskjfhlsdjfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 kadıköy'de umarsızca yağıyo. yarın şile'ye tez sunumu için gidicem. yada yolda ölücem. yada hocalar ertelicek. bakalım sabaha nolcak görcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 cuma günü 15:30 da mesaiyi bitirdiler bugün de böyle oldu muhtemelen yarın da erken paydos edilir nasip kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 pehh benim de çekti canım epeydir kar görmedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ula nerde çalışıyonuz bende erken paydos istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 boşver görme ilk iki gün hebeeleee kaarrrr diye bakıyorsun sonrası hep eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 istanbula döndüm su kullanılmadı diye donan borularla karşılaştım ve şu anda sular akmıyor allah kahretmesin ya ne halta yarar bu kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 kettle fln varsa kaynar su dök borulara, biz geçen öyle açtık donan boruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 SenariouS said: beykoz gen ekoptu gitti beykozun neresi abi, elmalı dayım ben. inanılmaz ya evde mahsur kaldık kodumun köyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar