Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ankara'da oran'da akşam 10-11 gibi başlayan kar yağışı devam ediyor. 12 gibi kesilmişti fakat 12'den sonra tekrar başlayarak şuana kadar aralıksız yağıyor. heryer kar oldu, yollarıda kapladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bakırköy/yeşilköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ankaradaki hala devam ediyor ki pekte güzel yağıyor sakin sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ankarada çok iyi kar var ya. çıktım aştiye gittim kar eşliğinde bi çayımı içtim, ayvalık tostumu yedim. ankaranın sevdiğim tek şeyi bu lan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 valla kar olduğu zaman pek bi güzel oluyor cidden ankara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 istanbul yalan dolan yine peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 istanbulda geçti artık kar ama yağış olmasa da hala yollarda etrafta kar var ve buzlanmış yürürken dikkat edin kaç kere kayıp düşme tehlikesi yaşadım 50 metrelik yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Elan_Morin said: ankaradaki hala devam ediyor ki pekte güzel yağıyor sakin sakin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hava baya kapalı, kar yok ama bu akşam yağar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yanlız kar 10 numara hacı direk top oluyor falan kapışmalık tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Devokai said: Elan_Morin said: ankaradaki hala devam ediyor ki pekte güzel yağıyor sakin sakin. (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ankara sonunda bize de kar gönderdi. kırıkkale pek bi tatlı oldu beyaz beyaz oy alıyım çayımı da izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 3-4-5 Şubatta İstanbulda kar yağacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Seceba said: 3-4-5 Şubatta İstanbulda kar yağacaktır. hobaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Seceba said: 3-4-5 Şubatta İstanbulda kar yağacaktır. saol usta. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Hocam bir kaynağı vr mı:)? Ona göre hazırlık yapacağım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 valla bende bugun radyo da duydum, ciddi bir soguk gelicekmis, subat ayinin ilk yarisi boyunca da baya bi devam yani.. kar da olacak deniyor.. bu sene bi streetboard patlatiriz :D kayisdagindan asagiya dogru :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Rahat olun arkadaşlar 3-4-5 şubat çok fena kar patlıyacak, haber patrondan rahat olun, buda haberin kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben antalyaya gidebiliyim de öyle yağsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 YAT önce sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kaç santim beyler? http://www.kacsantim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Seceba said: 3-4-5 Şubatta İstanbulda kar yağacaktır. hocam bana bilmediğim birşeyi söyle :) Şubat bol karlı geçicek gibi gözküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hoccemama said: Seceba said: 3-4-5 Şubatta İstanbulda kar yağacaktır. hocam bana bilmediğim birşeyi söyle :) Şubat bol karlı geçicek gibi gözküyor. Kaptım senden birşeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 burda kar yayo gibi :O o diil de hatunnar kar var diye gelmediler geçen hafta sonu çok pis ayar oldum karlara da karılara da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Seceba said: 3-4-5 Şubatta İstanbulda kar yağacaktır. 3,4,5'inde gerçekleşicek soğumaya balkanlardan gelicek hava yetişmeyebilir ama asıl olay 3 şubatta soğuma başlıcak ve sonrasında 3 destekleyici sistem var,yani istanbulda 10 gün (3şubat-12şubat)aralıksız kar yağabilir.Ben 3,4 şubattaki karın yoğun olucağını düşünmüyorum,fakat sonrasında 6 şubatta gelicek sistem -soğuma kırılmadığı taktirde- daha yoğun kar bırakabilir. Ama sonrasında da şubatta daha gelicek sistemler var,hele mart ondanda ağır geçicek.Bu sene istanbulda birkaç gün aralıksız kar yağışı olayını birkaç kere daha görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar