Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ankara'da oran'da akşam 10-11 gibi başlayan kar yağışı devam ediyor. 12 gibi kesilmişti fakat 12'den sonra tekrar başlayarak şuana kadar aralıksız yağıyor. heryer kar oldu, yollarıda kapladı..
Mesaj tarihi:
ankarada çok iyi kar var ya.
çıktım aştiye gittim kar eşliğinde bi çayımı içtim, ayvalık tostumu yedim. ankaranın sevdiğim tek şeyi bu lan heralde
Mesaj tarihi:
istanbulda geçti artık kar ama yağış olmasa da hala yollarda etrafta kar var ve buzlanmış yürürken dikkat edin kaç kere kayıp düşme tehlikesi yaşadım 50 metrelik yolda.
Mesaj tarihi:
valla bende bugun radyo da duydum, ciddi bir soguk gelicekmis, subat ayinin ilk yarisi boyunca da baya bi devam yani.. kar da olacak deniyor..

bu sene bi streetboard patlatiriz :D kayisdagindan asagiya dogru :P
Mesaj tarihi:
hoccemama said:

Seceba said:

3-4-5 Şubatta İstanbulda kar yağacaktır.

hocam bana bilmediğim birşeyi söyle :)

Şubat bol karlı geçicek gibi gözküyor.

Kaptım senden birşeyler :D
Mesaj tarihi:
Seceba said:

3-4-5 Şubatta İstanbulda kar yağacaktır.

3,4,5'inde gerçekleşicek soğumaya balkanlardan gelicek hava yetişmeyebilir ama asıl olay 3 şubatta soğuma başlıcak ve sonrasında 3 destekleyici sistem var,yani istanbulda 10 gün (3şubat-12şubat)aralıksız kar yağabilir.Ben 3,4 şubattaki karın yoğun olucağını düşünmüyorum,fakat sonrasında 6 şubatta gelicek sistem -soğuma kırılmadığı taktirde- daha yoğun kar bırakabilir.

Ama sonrasında da şubatta daha gelicek sistemler var,hele mart ondanda ağır geçicek.Bu sene istanbulda birkaç gün aralıksız kar yağışı olayını birkaç kere daha görücez.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...