-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Serie A'da `namaglup` takim kalmadi. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aslanım gençlerbirliği be çaktı valla kötü oyuna rağmen[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 uyuz oldum milan'a yaw. yine çirkef oyun yine çirkef gol. o salak vieri yerine baştan adriano oynasaydı fark olurdu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Sırf Defans üstüne kurulu Milan'dan,Juve'den ve italyan futbolundan nefret ediyorum.Bi tek İnter istisna,o da arada çürüyo zavallı :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 üzüldüm ya bi rekor kırabilirlerdi :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bari milan'a yenilmeselerdi ya,ne koyar adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Emre girdi golü yediler kötü oldu o. Bir de Adriano dururken Vieri de kimdir ??[signature][hline]16 Şubat =======> babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba sat kaç ?" Ben : 18:32 babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 intere yazık oldu sevmem milanı.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Yeni Forum SitemizAçlıdı| Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Vieri kimdir? LOL[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 İtalyanların Hakan Şükür'ü dür.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 wissy sanırım yanlış anladın orada Adriano dururkende diyor adam.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 gittik milana yenildik olacak iş değil ya :( [spo1=yenildik? biz?]PES ve WEnin insana aşıladığı ecnebi takım sevgisi[/spo] ama ben inanıyorum hala şampiyon olabiliriz. said: Revenge demiş ki: vieri için İtalyanların Hakan Şükür'ü dür. kesinlikle doğru. bu adam oynatılmaz, oynatılmamalı.[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ? Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz, ama bazılarımız yıldızlara bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Hakan'ı kötülemek için söylemedim,belki GS ve Türkiye için yeterli bir golcü ama inter için değil.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Vieri'nin kariyerine $oyle bir bakmanizi oneriyorum. Vah ki ne vah... Yeni nesil.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Adriano'nun da 10 mactir golu yok. Dip not olsun...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 NTV'ye verdigi roportajda Fenerbahce hakkindaki dusuncelerinin sorulması uzerine... Vieri : Fenerbahce kim , Galatasarayli bir futbolcu mu?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Çok pozisyon harcıyor,o kadar kaçan gole nasıl tahammül ediyor o teknik direktör,onu da anlamak mümkün değil.Ortalama bi forvet olarak görüyorum,interin ligdeki yerinden belli ne kadar takıma yararlı olduğu..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Iyi de Inter'in attigi gol sayisina bakarsan Inter'in ligdeki yerinin hucumuyla degil defansiyla alakali oldugunu anlarsin. Takip etmeden yorum yapmayin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Attigi 47 gol ile Internazionale, Serie A'nin en cok gol atan takimi durumunda...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: -Wissy, 28 Şubat 2005 23:23 tarihinde demiş ki: Iyi de Inter'in attigi gol sayisina bakarsan Inter'in ligdeki yerinin hucumuyla degil defansiyla alakali oldugunu anlarsin. Takip etmeden yorum yapmayin. Takip ediyorum Wissy.O 47 golün 47 sini de Vieri atmadı galiba.O yenen 31 gol de sırf defans hatalarından olmadı.Olaya geniş bakmak lazım biraz.Ayrıca Vieri ayarında bir sürü oyuncu var interde ama teknik direktör ısrarla onu oynatıyo,kötü bi adammı değil ama,Hakan Ş. işte..çok kaçıyırıyo[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar