pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 mp3 player arkadaslar sizce nasıl alıyımmı yoksa daha iyi birsey tavsiye edebilirmisiniz.[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bu nası?[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ya poke ne biliyim illa bööle bişi mi alıcan ben ce discman al mp3 çalan, cd lerini yanında taşırsın ehr biri 700 mb taşıyan ne biliyim 300 milyon fazla geliyo bana yanında taşımalık bir şeye, bi tane ufak bel çantasıyla ya da askılı minik öçantalarla (ki iyicene moda oldu herkesin omzunda bi tane askıv ar artık :P) ve uzaktan kumandayla gerçöçekten ucuza cd li bi discman al sony den daha iyi bence[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hic sevmedigim sey mp3 cd yazmak ve tasımak ne ole ya hem boyutu cok buyuk bence ama ginede tesekkurler[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 creative jukebox Zen Xtra 60GB lık olanı tavsiye ederim şu an 426euro+kdv[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 tuslu be :)[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 3 gün önce bir tane creative aldım ve yaklaşık 6 aydır takip ediyordum piyasayı, minton sakın alma. hiç bir modelini. oyuncak gibi ve ses kalitesinden memnun değilmiş insanlar genel olarak. ben creative mx200 aldım (256 mb) ve çok güzel bence fiyatına göre. yani o fiyata alabileceğin en iyisi (teknosa 12 taksit yapıyor hsbc'ye, o yüzden ordan aldım, vade farkıyla birlikte 280 milyon). shuffle var, radyo, recorder, playlist, equalizer, folder option... bu arada çok zor şarjı bitiyor, yani bayaa iyi dayanıyor. ama biraz daha para vererek creative muvo slim de alabilirsin. ben tercih etmedim çünkü o kadar para vermek istemedim. para sorun diil diyorsan kesinlikle ipod derim. creative jukebox daha iyi diyorlar (hacmen öyle ama kim o kadar yeri kullanır?) ya da iriver diyenler var ama ipod kadar kullanışlısı yok. ama hepsinde pil çabuk bitiyor. bu arada genl kanım şu ki; ucuz diye minton ve bunun gibi markaları tercih etmeyin. creative o klasmanda en iyisi, üst klasmanda da ipod derim [ tartışılır bu :) ][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 cok iyi ama tuzlu be :([signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 creative tek gecerim[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 nameless adam sende ufak mp3 player istedi sen adama uzay gemisi verddin.......adama fiyatınıda soyle evlat acısı gıbı koysun........ben creative aldım iyi guzel hangı model oldunu bilmiorum nx galiba .....pek janjanlı diil ama ses alitesi iyi sayılır ucuzluk istiosan eminonu dogubank tek gecerim kdv yok 175+kdvlik mp3 playeri 135 dolara aldım merak etme malar 0 saglam .ama sen jan janlı bısı ıstıosan nameless in dedi ucan halı guzel...[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ya valla ben I-Pod alcaktım ama burda bir topic vardı orda Creative diyordu insanlar.I Pod dinledim ve kullandım çok tatlı seside güzel.Ama creative ide dinlemek lazım.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 creative slim olan slim sadece boyutları bence çok büyük. taşımasının rahazsız edeceğini tahmin ediyorum. kıretivin başka mintona benzer modelleri var. bence onlardan al. Ya da o parayı kendi cep telefonunu satacağın paraya ekle mp3 lü bi cep al. Ne o öle sigara bi yandan çakmak bi yandan, telefon bi yandan. player bi yandan, cüzdan bi yandan. yer kalmadı bende :). Hem cüzdan hem telefon hem mp3 player hem sigara olan bi alet çıkarmalarını istiyorum. Çakmağımı kendim taşırım. *Zippodan ödün vermez*[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: pokemon__RIZA, 30 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki: cok iyi ama tuzlu be :( madem öyle, bendeki modeli tavsiye ederim; creative mx200 bir de 128 mb'lığı var; lx100 ama o da çok az şarkı(yada data) alır, rahat ettirmez.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kardes sana en ıyı yapacaın en ıyı seyı soyluyorum bı sekılde emınonune gıt dogubankı bul ıcerı dal....:)zaten her yer cdplayer falan dolu dogubankta benım dedım modelden baska yok galıba bulamadım benım alcam zaman 175dolar+kdv di normal fiyatı hemde 128 linin fiyatı budu.....ben 256 lık aldım 150 dolardı bıraz pazarlık 135 dolara bıraktı ve ses kalıtesı cok ıyı ama ıstersen 150 milyona sony cdplayerde var orda zaten gezince gorursun...benım dedim moodel muvo nx galiba su anda dergiden bakıp yazdm nomand da yazıo ama benımkı ondan dııl aynısı ama....nomandlar 90dolar+kdv.....[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ustelık boyutu oldukca ufak:=):):):)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kreatiw nomad olabilir bide orijinal kulaklığın kablosu biraz uzun ses güsel ama i pod gibisi yok anfisi ile beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ya bu nomand lar 170 d di sımdı baktım nasıl oldu anlamadım ama 120 ye falan dusmus hayra alamet diil::)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: nameless13, 30 Kasım 2004 15:17 tarihinde demiş ki: creative jukebox Zen Xtra 60GB lık olanı tavsiye ederim şu an 426euro+kdv oha benim bilgisayarın harddiski 60gb degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 abı ben 20 gb ye sukur derken adam ufacık bı aygıta 60 gb . sa..fs.afsd.[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 creative zen micro 5gb, şu ana kadar gördüğüm en cici mp3 aleti. ipoddan falan da çok daha güzel bence. hele ses kalitesi süfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 4 gb muvo 400 milyon fln ses kalitesi ii,sağlam(hor kullarım ama bana dayanıo) taşıması koay tavsie ederim[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 creative in nomad isimli glb 128 mb lık mp3 playerları teknosalarda 55 dolar + kdv ye satılıyooooo(ama bence 128 mb aaaaaaaaazz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar