RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yaw deli olmayın arkadaşlar ciddimisiniz harbiden siz yaa[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 valla ben ciddiyim de hanfendiyi bilmiyorum.. Eğer burada böyle klavye delikanlılığı yapıyorsa kendisi onu da bilemeyecem..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 18 Şubat 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 tekrarliyorum nedne hep istanbul yaaa? :([signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 daha fazla yazı yazmak istemiyorum ama senin böyle yazman beni iyice dellendiriyor. bence sen yanında seni koruyacak adamlarla gel yoksa kötü bir dayak yiyeceksin[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Görüşürüz bakalım..Çok gördüm ben paticik'teki 2senem içinde böyle tipler.. Yok senin başına ülkü ocağı yığarım,yok bir kamyon adam topla gel yoksa dönemezsin eve.. Ama ne oldu?Bir daha ne ses çıktı onlardan ne de bir kez daha buluşmalara katılabildiler.. Çok gördüm ben senin gibi klavye delikanlısı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Şimdi arkadaşlar 27 Şubat Pazar günü saat 13:00 Sularında Simit sarayı önünde toplanılacak karnı aç olan varsa yemek yemeğe gidilecek ... :) Şaka şaka Şimdi program ı yazıyorum seçim sizin Saat 13:30 Herhangi bir nargile kafede kafalar yumuşatılcak tanışma fassılları muhabbetler edilecek Saat:15:30 Eğer istek olursa içmeye olmassada bi internet kafeye gidilecek yada bunun yerine Bowling yada Bilardo oynamayada gidebiliriz tabiki... Aklına başka şeyler gelen lütfen yazsın..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ben gelirimde kimler gelcek listesi yok mu onlrın yahu[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ben yapmayınca olmuyor tabi bunlar hoca bu arada saatli falan plan yapma hiç içmeyi planlayıp bütün günü nargilede gecirdigimiz bulusmalarımız da oldu bizim o acıdan ne yapacagımız burada planlamayı deneriz, ondan sonra kaçta nerede yapacagımız falan da buluşunca ayarlarız grom-demon tamam bi de spidee gelsin ben gelirim:D[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 RedallHoor obacan HymnOfChuck eagle_dnz _-Sturm-_ Cthulhu_ Zaugna_Khaldun Grom_Hellscream Listemizin son hali...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bulustunuzmu yoksa ? durum nedır son hal nedır[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 walla bir tek buluşmadıgımız biliyorum ben gerisi hakkında hicbir bilgim yok buyur sen de gel[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 İki ölü sanırım kavga vardı en son :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hazır ıstanbula askerlık yapıyorken bı hafta sonu carsı ıznı ayarlıyıp gelmek ısterım acıkcası tabı avrupa yakasında toplandıgınızda bıraz zorlana bılırım gelme konusunda[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Haftaya pazar buluşuyoruz Llama Gelsene sende dicemde...:( Gelebilirmisinki...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Llama Anadolu yakasındayız kadıköy de olcaz :) Gel gel gel[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: RedallHoor, 19 Şubat 2005 12:46 tarihinde demiş ki: Haftaya pazar buluşuyoruz Llama Gelsene sende dicemde...:( Gelebilirmisinki... haftaya pazar carsım yok ondan sonrakı pazar var anasını satayım yıne benım bırlıgı degıstırdıler adamı fırara suruklıcek bu askerlık valla ben ne anlarım garsonluktan servıs acmaktan 1.ordu komutanın konutunda askerlık yapıyorum gece 11 lere kadar sovra kur sofra kaldır hanfendı ıle ugras pasayı karsıla ugurla offf off ıkı ıkı oldugumuzdan ıkı haftada bır carsı sanırım bır dahakı carsım 6 marta[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 llama sana da yaparız bir buluma bi sonraki hafta =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya beyler listeye benide ekleyin ha..unutmayın sakın..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 o zaman son hali.. Cthulhu_ RedallHoor obacan HymnOfChuck eagle_dnz _-Sturm-_ Zaugna_Khaldun Grom_Hellscream Mandooo[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 up![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hatta bir daha up arkadaşlar katılmak isteyen biri varsa çekinmesin yazsın gülelim eğlenelim çok iyi arkadaşlıklar bu telefonda ara ve boya arkadaşlarım olurlar :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Gelin ya pati pati oturalım konuşalım kaynaşalım sevelim sevilelim , sevgi çemberi oluşturalım...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ben de geliyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 tarih ne bu arada şunu kesinleştirin ona göre plan ayarlayalım bu arada ben ölsem de kalsam da gelicem ona göre satacaklara da uçan kafalarla yanıt vermeyi planlıyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Cthulhu_ RedallHoor obacan HymnOfChuck eagle_dnz _-Sturm-_ Zaugna_Khaldun Grom_Hellscream Mandooo Son Listemizdir Plan şu Haftaya Pazar Yani Ayın 27 Sinde Buluşulacak.... Saat 1 de simit sarayı önünde Boğada yani....[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar