Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kırk yılın başı taksime gidelim dedik olaya bak

Harunnet

Öne çıkan mesajlar

Kırk yılın başı taksime gidelim dedik taksimde dolaşıyorum hiç gitmezdim taksime ama bi gidelim dedik gitmez olaydık bir kalabalık ve o kalabalıkda resmen travestimi dersiniz afedersiniz kendini satan kadınlarmı dersiniz dolu adım başı bunlar kaynıyor papatyamla oraya gittiğime pişman oldum ve yanımda kız olmasına rahmen bütün bu pis insanlar uygunsuz teklifde bulunuyorlardı resmen rezil kepaze oldum ya bir daha Taksime gitmekmi yok allah korusun böyle bişey başıma gelmemişti ya
Sosyal ağlarda paylaş

benimde artık cidden dağlara bayırlara vurasım geliyor kendimi..

hiç daha böylesine berbat bir olay başıma gelmedi ama bu kadarıda oluyorsa artık türkiyenin en büyük şehirlerinden birinde..söylenebilecek ne söz varki..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby

| Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

yok bilinmedik yerler dolaşmak gezmek güzeldirde..

böyle olaylar gelince başa ah vah ediyor tabi insan :)[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby

| Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

ya tam saat 9,5 10 gibi taksimde idik ve taksim meydanın aşağısa doğru yürüdük beşiktaş dan geldik tam beşiktaşın tam tersine allah bide baktık barlar sokağı ektrafda o kadınlar sokakların başlaarında camlarda bağırıyorlar hemen atladık taksiye kaçtım oradan gittik üsküdar sahilde gezdik taksimden sonrası cok güzeldi allahdan yırttık paçayı :)
Sosyal ağlarda paylaş

sen yanlısh sokaklara girmissin :)
taksimin heryeri bar, orada barlar sokagı diye bir yer yok.
Bilmediginiz sokaklara taksimde pek girmeyin.Sadece rezilleri gormekle kalmıssınız.Sapa cıkmaz bir sokaga girmemissiniz alahtan.Gaspcısı war tinercisi war.Alah korusun.Bildiginiz yerlerden sasmayın ya da yanınızda bir bilen warsa gidin ozellikle taksimdeki yerlere.
Sosyal ağlarda paylaş

ulen hayatımda 100 kere gitmişimdir taksime yalnız,arkadaşlarımla,kız arkadaşımla, kız ark. + arkadaşlarımla
ve bunların türlü kombinasyonlarıyla, Allah a bin şükürler olsun bi mendilci çocuk bile yanımıza "abi mendil alırmısın" bile demedi :)

hatta bi arkadaş geldi izmirden (bende aslen izmirliyim bu ara :)

skerim istiklalini, izmirdeki " burası kıbrıs şehitlerinin biraz şişmanı" dedi ve ara sokaklara daldı..maksat gelmişken görebildiği kadar yer görmek :)
bizde arkadaşla onu durdurmak için pşinden gidiyoruz besmele çeke çeke..kendimizi çorbacıya atmasak (gece saat 4 gibi) belki bizimde hesabı keserlerdi oracıkta..

ya bu arada taksime baya gitmişliğim var ama bilirsiniz genelde kız. ark olduğu için cafe tarzı yerleri tercih ettik,
hazır taksim konusu açılmışken, burada kız ark. rahat gidebileceğin bar tarzı yerler nereleri var acaba?
böle ağır rock çalmasın yeter...reggie bile olur :)
[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...

[Bu mesaj reyou tarafından 28 Şubat 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

riddim war sonra
nevizade de akdeniz de hos bir mekandır ama orası genelde agır olmayan rock ( :) ) calar.Rock agırlıklı yerler soyleyebilirim cogunlukla ve sohbet edebileceginiz guzel mekanlar sayablirm:
Viktor Levi ve pano war sohbete gidebileceginiz,ama buralara saat 9 u gecirmeden gitmeniz gerek sonra yer bulamazsınız.
Line war life roof war dandik olmayan mekan olarak sayabilecegim.biraz daha elektronic muzige kacmısh bir yer olarak sawady diyebilirm( dam zorunlu).Sawady nin ortamı guzeldir cuma ve ctesileri saat 12 civarı giderseniz ya giremez ya da kuyrukta beklersiniz buyuk ihtimal.Bazı mekanların giris saatlerine ozen gostermek gerek.Zaten cogu iyi mekan saat 10 dan sonraya kaldıgınızda tıklım tıklım oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi bende eğer rock çı bi hatunla takılıyosanız bronkx derim.
garanti koparsınız

akdenizi biliyorum ora güzel ama orasıda sıradan cafe ortamında, sadece müzikleri farklı

bide o akdenizin sokağına girmeden 2 tane bar var yan yana adlarını bilmiyorum ama çok şaşırdığım bi olay var adam bi rock
cafe açmış bizim evin salonu kadar :) küçücük içine 15 kişi zor sığar..ama adı rock bar! ilginç yane[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

istiklal den aşağı doğru inerken, sol taraftan git, marmara bü
fe var yan sokaklardan birinde gir o sokağa sağ tarafta hideout yazısını gördüğün apartmana gir.
onun üst katlarından birinde klan cafe var[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

riddim dedigim mekan da klan kafenin yanındaki binada giriste.
akdeniz nevizade de.line ile life roof un sawady nin yerlerini tarif edemeyecegim onlara gitmek artık refleksel hale geldiginden.sawady icin soyle tarif cıkabilir belki: istiklal caddesinden asagı inerken nevizadenin basladıgı sokaga ineceksin,nevizadeyi gecince ilk sola doneceksin sonra ilk saga doneceksin ve o girdigin sokakta sol tarafta sawady i goreceksin.
Bu arada nevizade de gizli bahce diye bir mekan daha war.orası da guzeldir.
cafe restoran diyorsanız taksimde durmayın nisantasına dogru gidin orada guzel cafeler we restoranlar war.
ayrıca galatasaray lisesinin yanından asagı dogru kaptırdıgınızda limonlu bahce diye bir cafe bulabilirsiniz.Guzel bir yerdir ama bahar aylarında ve yaz aylarında cok daha guzel olmakta.
Sosyal ağlarda paylaş

taksim bilmeyenleri için çok tehlikeli olabilir efem.. ara ve arka sokaklari hiç tavsiye etmem.. ama bahsettigin kadar rahatsiz etmezler travestiler yaf kendi hallerinde takilirlar.[signature][hline]Time for lust time for lie
Time to kiss your life goodbye
Send me money send me green
Heaven you will meet
Make a contributiona nd you'll get the better seat
Bow to leper messiah
my blog!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...