Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsun-GaLaTaSaRaY

Xeir

Öne çıkan mesajlar

said:
Spidee, 26 Şubat 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
Örnek vermeme gerek yok ki, şu son senelerde Türkiye'nin en iyi, en pahalı kadrosu daime FB'e ait olmuştur ama takım içerisinde bir futbolcunun problemi vb. şampiyonluğun kaptırılmasıyla noktalanmıştır..

hangi sezonda böyle oldu? örnek ver
Sosyal ağlarda paylaş

oo süper oldu vallahi samsun bizden sonra gs'yede çelme taktı =)[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 26 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
fb duygusal takım diyipte yorum yapmak kolay.

aha aynı yorumu ben yapıcam şimdi bak ;

Galatasaray duygusal takım bi mağlubiyette sezonun sonunu getiremez.takımda en ufak bişide iç kavga çıkıyor.
geçen sezonlarda bu yüzden galatasaray şampiyonlugu kaybetti.

Yaparsın tabi, yapamazsın demiyorum ki. Ben fikrimi söyledim orda.[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 26 Şubat 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
oo süper oldu vallahi samsun bizden sonra gs'yede çelme taktı =)

ya zaten boyle birsey olacagı belliydi bosuna sevindiler samsunspor guclu bir takım olmasa zaten berabere kalmazdık o maç oyle birsey var[signature][hline]
rage is the only freedom left me...
-gre lynx
Sosyal ağlarda paylaş

gene çıkar mave efendi : aziz bey yollamıştır paraları...[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

gs lı taraftarlar üzgündür şimdi , bizde taraftarız halden anlarız hiç bişi demiyorum...samsun beni mahçup etti tebrik ediyorum samsunspor u.[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

içine sağlık fistan =)[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...